Utflukter i Hurghada

 

Oppdag spennende utflukter i Hurghada

Når du besøker Hurghada, åpner det seg en verden av spennende utflukter som byr på både kultur og eventyr. Enten du liker ørkensafari, historiske utflukter eller avslappende båtturer, har Hurghada noe for enhver smak. De mange utfluktene i Hurghada gir deg mulighet til å utforske den lokale kulturen, beundre arkitektoniske underverker og nyte områdets naturlige skjønnhet.

Du kan dykke ned i det krystallklare vannet og oppleve et fargerikt undervannsparadis, eller dra på safari i ørkenen og besøke tradisjonelle beduinlandsbyer. Hvis du er interessert i historie, kan du ta dagsturer til ikoniske byer som Kairo og Luxor og utforske det gamle Egypt. For de som ønsker å slappe av, er det mange muligheter til å slappe av på en båttur og nyte Hurghadas vakre kystlinje.

Uansett hvilke utflukter du velger i Hurghada, vil du få en uforglemmelig opplevelse som kombinerer eventyr og avslapning. Planlegg utfluktene dine i Hurghada i dag, og oppdag alt dette fantastiske reisemålet har å by på.

 

Finn favoritt hotellet dit i Hurghada 


 

Utforsk våre turer i Hurghada her

 

Byomvisning

Byomvisning

Dra på en orienteringstur for å oppdage det gamle markedet, hvor du kan oppleve den lokale kulturen og handelen. Besøk den imponerende kirken og den historiske El Mina-moskeen, som begge gir et innblikk i områdets religiøse mangfoldighet. Utforsk den nye marinaen med sine moderne fasiliteter og vakre utsikt. Avslutt dagen med å nyte tiden din på en koselig orientalsk kaffebar, og få en minneverdig og underholdende kveld med deilige drikker og atmosfære.

LUXOR MED BUS

LUXOR MED BUS

Dagstur til Luxor med buss: Dra med på en fascinerende reise til Luxor med buss, som starter rundt kl. 06:00 og ankommer til Luxor ca. kl. 09:30, hvor gamle underverk venter. Opplev den imponerende prakt av Karnak-tempelet, Kongenes Dal og Dronning Hatshepsuts tempel. Med en ekspert Egyptolog-guide, inkludert lunsj og transport tilbake til Hurghada, er dette din sjanse til å fordype deg i det sanne Egypt.

PIRATES Båttur

PIRATES Båttur

Bli med på en luksuriøs VIP-opplevelse med PI RATES båttur i fredens by. Ta en heldagsutflukt med to spennende snorkelstopp. Unn deg en deilig lunsj som inkluderer reker, kylling, kofta, fiskesuppe og frisk frukt. Hold deg forfrisket med ubegrenset med brus som te, kaffe, juice, mineralvann og Coca-Cola. Del de fantastiske øyeblikkene dine med venner og familie under hele turen.

SHARM EL NAGA

SHARM EL NAGA

Oppdag en av naturens mest uberørte perler i Sharm El Naga. Nyt solen på den vakre sandstranden, eller ta en dukkert i det store svømmebassenget mens barna har det gøy i trygge omgivelser. Utforsk det pulserende undervannslivet i Rødehavet med et vell av fargerike fisker og intakte koraller. I strandbaren kan du nyte en åpen buffé med kjølig drikke, smørbrød og andre snacks. Nyt en deilig lunsj og forfriskende brus for å holde energien oppe under det spennende eventyret.

ORANGE ISLAND

ORANGE ISLAND

Ta en heldagsutflukt og nyt solen på Orange Island. Svøm i den naturskjønne Orang Bay med to snorklestopp ved Rødehavets vakre undervannsliv. Under utflukten kan du nyte en deilig lunsj og forfriskende brus om bord på båten. Vi sørger for alt nødvendig snorkelutstyr, bortsett fra våtdrakten.

SEA SCOPE + 30 Minutter Snorkling

SEA SCOPE + 30 Minutter Snorkling

Bli med SEASCOPE på en fantastisk undervannsekskursjon der du kan se, filme og fotografere Rødehavets mest berømte koraller, fisk og annet marint liv gjennom store panoramavinduer. Du sitter i en personlig dreibar stol slik at du ikke går glipp av noe. SEASCOPE har plass til besøkende i et trygt og klimatisert område. Oppdag Rødehavets underverker fra en halvubåt, og nyt 30 minutters snorkling. Hold deg tørr mens du fordyper deg i denne fascinerende undervannsverdenen - en uforglemmelig opplevelse for alle.

PARADISE ISLAND

PARADISE ISLAND

Ta en heldagsutflukt til Paradise Island, og nyt sol og bading i Orange Bay. Vi stopper to ganger for å snorkle i det vakre undervannslivet i Rødehavet. Under utflukten kan du nyte en deilig lunsj og forfriskende brus om bord på båten. Vi sørger for alt nødvendig snorkelutstyr, bortsett fra våtdrakt.

SUPER SAFARI

SUPER SAFARI

Opplev en heldags opplevelsestur i ørkenen med SUPER SAFARI. Kjør i jeep til en beduinlandsby (ca. 60 minutter i en Toyota Land Cruiser), og nyt en arabisk velkomstdrink ved ankomst. Utforsk beduinlandsbyen, ri på kamel, kjør firehjuling i 45 minutter og kjør en ørkenkart på en spesiell bane. Avslutt dagen med en typisk grillbuffé under stjernene, et arabisk show og transport tilbake til hotellet.

QUAD SAFARI

QUAD SAFARI

Ta en spennende tur på firehjuling, og kjør 20 km tur/retur gjennom den fascinerende ørkenen til en autentisk beduinlandsby. Underveis får du en unik opplevelse med kamelridning og en smaksprøve på tradisjonell beduin-te. Denne utflukten byr på en flott kombinasjon av eventyr og kultur, før du returnerer til startpunktet. En perfekt måte å oppleve den ekte beduinkulturen og det fantastiske ørkenlandskapet på.

KAIRO MED FLY ELLER BUS

KAIRO MED FLY ELLER BUS

Dagstur til Kairo. Velg mellom fly eller busstransport: Legg ut på en fascinerende reise til Kairo, hvor antikkens underverk venter. Opplev den imponerende Khufu-pyramiden, et av verdens syv underverker, og bli imponert av den gåtefulle sfinksen. Dyk ned i historien på det egyptiske museet, som huser en unik samling av gjenstander. Med en egyptologisk ekspertguide, inkludert lunsj, transport i Kairo og Hurghada og flyreiser, er dette din sjanse til å fordype deg i det sanne Egypt.