OM Amisol Travel

Amisol Travel AS er et norskeid reisekonsern med et eget og veletablert datterselskap i Danmark. Vi har 31 års erfaring og var det første reisebyrået som tilbød pakkereiser med direkte fly til Sharm el Sheikh fra Skandinavia. Vår danske avdeling åpnet i 2011. Over 450 000 ferieglade nordmenn og dansker har gjennom disse årene tilbrakt ferien med oss, på herlige destinasjoner i Middelhavslandene, Egypt, Portugal og på ferietyper som skireiser, golfreiser og yogareiser året rundt.

Amisol Travel

Amisol Travel A/S åpnet for salg av reiser i Danmark i 2011 og sendte de første glade danske feriegjestene mot solen i Egypt. På grunn av den store tilstrømningen av gjester har vi kontinuerlig utvidet til flere varme og eksotiske reisemål. Nå flyr vi fra både Oslo, Billund og Kastrup hver uke, hele året.

Med 31 års erfaring og mer enn 450 000 gjester som har reist med oss siden oppstart, feiret vi 5-årsjubileet vårt som et seriøst reisebyrå den 1. september 2016. Dette ble markert med medlemskap i RID Rejsearrangører i Danmark, i tillegg til våre medlemskap i pakkerejseankenævnet og den Danske Rejsegarantifond.

Vi ser frem til å ønske dere velkomme til våre feriedestinasjoner.

Vi ønsker alle våre mange gode gjester en fantastisk ferie.

Team Amisol

Reis til sydensolen med Amisol Reis fra Oslo Gardermoen og TORP Sandefjord

Har du spørsmål om reisen din, eller vil du kontakte våre erfarne reisekonsulenter? Vi er tilgjengelige alle hverdager på tlf 32 200 900, eller via e-post på post@amisol.no

 

Er du i en større gruppe, forening, bedrift, familie som har lyst til å reise på felles tur, skriv eller ring vår gruppeavdeling. Vi er vant til å håndtere grupper, arrangere turen med innhold. La oss finne din neste gruppetur sammen.

Les mer