Rundsreiser med Amisol Travel

Oppdag verden med en rundreise
Opplev kulturelle skatter
Historiske attraksjoner

 

Opplev verden med en rundreise

Bli med på en uforglemmelig rundreise til noen av verdens mest fascinerende destinasjoner. Våre reiser er designet for å gi deg en dyptgående opplevelse av både kultur, historie og naturskjønne landskap. Enten du drømmer om å utforske gamle sivilisasjoner, smake på eksotiske retter eller nyte spektakulære utsikter, har vi den perfekte rundreisen for deg.

Våre rundreiser kombinerer komfort og eventyr, slik at du kan nyte reisen uten bekymringer. Med erfarne reiseledere og nøye utvalgte reiseplaner sørger vi for at du får mest mulig ut av tiden din, og at alle detaljer er tatt hånd om. Vi tilbyr alt fra guidede turer til fritid, hvor du kan utforske på egen hånd og oppdage de skjulte perlene som gjør hver destinasjon unik.

Vi tilbyr rundreiser i Egypt, Portugal og Italia.  Opplev skjønnheten ved Egyptens gamle pyramider, nyt Madeiras frodige landskap, utforsk Jordans fascinerende ørken og opplev den italienske sjarmen på Sicilia og Amalfikysten. Vårt mål er å skape minner for livet og gi deg en dypere forståelse av stedene vi besøker.

Bli med oss på en rundreise og la eventyret begynne.

 


 

Oppdag det beste av Sicilia

(KOMMER SNART) Bli med oss på en tur til Italias kanskje vakreste øy, Sicilia! Utforsk Etna og smak på autentisk siciliansk mat

Nyt vakre dager i Amalfi

(KOMMER SNART) Reis rundt i Amalfi, og opplev alt fra de vakre, fargerike byene som Positani til de vakre sitronlundene i Sorrento.

Oppdag Madeiras skjønnhet

(KOMMER SNART) Utforsk øyas vakre natur, gå på Lavada-turer eller nyt noen av øyas mange vakre strender og naturlige bassenger.

 

 


 

 

Er du i en større gruppe?

La oss hjelpe deg med å planlegge din neste gruppetur. Kontakt oss på 32 200 900 eller fyll ut skjemaet nedenfor!