Ansvarsfraskrivelse

Vi tar forbehold om trykkfeil på nettsiden. Amisol Travel er ikke ansvarlig for innholdet på andre nettsteder som Amisol Travel linker til.

I den grad intet annet er pålagt i tvangslignende lov, er Amisol Travel ikke ansvarlig for noen direkte eller indirekte skader/tap som kan oppstå i forbindelse med bruk av amisol.dk eller nettsteder som amisol.dk linker til eller informerer om, eller som kan oppstå ved eventuelle driftsforstyrrelser.

Priser på nettsiden og daglige oppdateringer.

Det er daglige oppdateringer av priser og pakkereisetilbud på nettsiden vår. Våre satt opp tilbud er enten dags-tilbud eller tilbud satt opp på bestemte datoer og perioder. Prisene vil variere etter tilbud og etterspørsel.

Vi tar forbehold om eventuelt feilaktige priser og tilbud på nettsiden vår. Hvis det er en feilaktig pris/reise og denne bestilles online, forbeholder vi oss retten til å annullere bestillingen hvis reisebestillingen ikke er betalt med enten depositum eller det fulle beløpet online med kredittkort under bestillingsprosessen.

Copyright/Opphavsrett

Alt materiale på Amisol Travels nettside er beskyttet i henhold til loven om opphavsrett. All kopiering er derfor forbudt.