Sharm el Sheikh, Egypt

Luksuriøse resorter og golfbaner i toppklasse

Porto Santo, Portugal

NÅ! Gratis golfpakke ved bestilling innen 30.06.24

Hurghada, Egypt

Utforsk spennende Hurghada og spill på utmerkede golfbaner

Madeira, Portugal

Utforsk den naturskjønne øya og spill golf på en av verdens beste golfbaner

 

Golfreiser

Kombiner avslapning og golf
Golf i vakre omgivelser
Opp til 6 ganger greenfee

 

Bli med oss på golfferie til solfylte destinasjoner

Golfferier til Sharm el Sheikh, Hurghada og Madeira byr på unike opplevelser for golfentusiaster i fantastiske omgivelser.

Sharm el Sheikh, som ligger ved Rødehavet, har fantastiske baner som Maritim Jolie Ville Golf & Resort, som tilbyr 18 hull med utsikt over havet og ørkenen. Det varme klimaet gjør det mulig å spille golf hele året, og etter en runde kan du nyte dykking eller luksuriøse resorter.

Hurghada, et annet populært reisemål ved Rødehavet, har El Gouna Golf Club med vakre vannhinder og velstelte fairwayer. I tillegg til golf tilbyr Hurghada aktiviteter som kitesurfing og ørkensafari.

Madeira, en frodig portugisisk øy, har baner som Palheiro Golf og Santo da Serra Golf, som begge byr på spektakulære utsikter og utfordrende hull. Etter golfen kan du utforske øyas sjarmerende landsbyer og naturskjønne turstier.

Porto Santo, en mindre portugisisk øy i nærheten av Madeira, er også et utmerket reisemål for golfentusiaster. Øya er hjem til Porto Santo Golf, en imponerende bane designet av legenden Seve Ballesteros. Her kan du nyte en runde golf med fantastisk utsikt over det asurblå Atlanterhavet og den gyldne sandstranden som øya er kjent for. 

Alle de tre destinasjonene kombinerer golf i verdensklasse med avslapning og eventyr.

 


 

Hvor vil du reise på golfferie?

 

 


 

 

Skreddersydde golfferier

Skreddersydde reiser og personlig service

Skreddersydde reiser og personlig service

Vi har faste pakker du kan kjøpe for reisen din, men vi skreddersyr også reisen din hvis du har spesifikke ønsker og behov for reisen din!

Ta med ditt eget golfutstyr på ferie

Ta med ditt eget golfutstyr på ferie

Legg til golfpakken til reisen din og få alt du trenger for golfferien. Med golfpakken får du 6 x greenfee, transport, mat på flyet og golfbag.

Ta med golfklubben din på en gruppetur

Ta med golfklubben din på en gruppetur

Ta med deg klubben, vennene dine eller golfklubben på tur. Kontakt vår gruppeavdeling for et skreddersydd golftilbud.

REISE PÅ GOLFTUR DIREKTE FRA OSLO GARDERMOEN

En golfferie er den perfekte kombinasjonen av avslapning og sport, der entusiaster kan fordype seg i sin lidenskap på fantastiske baner rundt om i verden. På en golfferie får du muligheten til å utfordre deg selv på ulike typer baner, fra kupert terreng til kystgreener, alt mens du nyter naturskjønne omgivelser. Etter en dag med spilling kan du slappe av på luksuriøse resorter, nyte lækker mat og skjemme deg bort med spa-behandlinger. Vår Golfreiser tilbyr en helhetsopplevelse som både fornyer og begeistrer.

 

Golfreiser passer for spillere på alle nivåer, fra nybegynnere til profesjonelle, og gir unike muligheter til å forbedre spillet ditt. Våre golfpakker inkluderer alt du trenger for å nyte golfferien din! Reisene kombinerer sport med sosialt samvær, der du kan møte likesinnede golfentusiaster. Enten du reiser alene, sammen med venner eller som en del av en gruppe, skaper golfreiser en uforglemmelig opplevelse med god tid til både lek og avslapning.

Les mer
sivota