Severdigheter i Hurghada

Få nye fantastiske opplevelser i Hurghada

 

 

Korallrev i Rødehavet

Dykking i Hurghada har blitt stadig mer populært, spesielt når du drar ut på åpent hav til de gode revene. Hurghada har alltid vært en vanlig badeby, med gode sandstrender og gode hoteller.

Hurghada ligger langs kysten og har blitt en utrolig stor, men også en veldig lang by. Selve byen Hurghada strekker seg over en 6 km lang hovedgate, og i de senere årene har det vokst opp nye bydeler på hver side av hovedbyen. Byen og bydelene har hver sine muligheter, og det er derfor mange tar turen dit.

En 30-minutters kjøretur utenfor Hurghada ligger et nyere og veletablert byområde - Sahl Hasheesh. Her er det mange gode strender og muligheter for dykking og snorkling fra stranden. Hvis du vil være litt nærmere Hurghada by, er byområdet Makadi Bay også et godt alternativ.

 

En koselig kveld på den nye marinaen i Hurghada

En koselig kveld på den nye marinaen i Hurghada må du ikke gå glipp av. Marinaen ligger vakkert til ved kysten og byr på en fantastisk utsikt over byen, havet og vannet. På dagtid er marinaen godt besøkt av dem som bare vil spasere langs de store og vakre båtene og yachtene.

Om kvelden åpner alle de lokale og internasjonale restaurantene, og de ligger på rekke og rad som perler på en snor. Her kan du gå på oppdagelsesferd blant de mange fargerike menyene. Vi er sikre på at du lett finner en restaurant med din favorittmat eller ditt favoritttema. Det finnes også noe for de minste.

 

 

Hurghada Aquarium

Et must for alle som elsker alt som er under vann. Hurghada Aquarium ligger vakkert til og byr på mange timers moro. Her kan du se et stort utvalg av fiskeslagene som finnes i vannet rundt byen - Rødehavet. Det er også mange muligheter for barn i alle aldre til å se, ta på og lære om livet under vann.

 

Dagstur til Luxor

Ta en dagstur med guidene dine til Luxor. Byen er ikke bare hjemsted for mange relikvier fra romertiden, men også et rikt og pulserende byliv, mange lokale shoppingmuligheter og steder å besøke.

Turen til Luxor organiseres med buss, og ved ankomst til Luxor får dere mulighet til å besøke Kongenes dal og inspisere de gamle gravene til noen av historiens største og mest omtalte konger. Det er besøk på både vest- og østbredden.

Kontakt guidene våre for en uforglemmelig dagstur til Luxor. Turene organiseres fortløpende.

 

Moskeen i Hurghada

Hurghada-moskeen ligger ved bredden av Rødehavet, i den østlige delen av Egypt. Den ligger i sentrum av byen, nær det travle handelssentrumet og omgitt av travle gater og livlige markeder.

Arkitektonisk er moskeen et imponerende syn med sin store hvitkalkede kuppel og slanke minareter som reiser seg majestetisk mot himmelen. Den er lett gjenkjennelig i byens skyline og er ofte et sentralt landemerke for både lokalbefolkningen og turister.

 

Finn det perfekte hotellet i Hurghada        Les mer om områderne i Hurghada