Håndballreiser

 

Håndballreiser

Oppdag den naturskjønne øyen Porto Santo som ligger midt i Atlanterhavet, sammen med ditt håndballag eller gruppe. Porto Santo er den idelle destinasjonen for å kombinere trening og ferie med din gruppe, da øyen besitter både det idélle klimaet for trening og velvære på en og samme gang. 

Se vår utvalg af hoteller på Porto Santo

 


 

Sportsfasiliteter på din håndballreise

Sportshallen på Porto Santo er et stort og moderne sports kompleks som har et utvidet tilbud av fasiliteter, perfekt for deres treningsreise. Sportshallen strekker seg over 1800 kvadratmeter, men et bredt tilbud av treningsfasiliteter. 
Treningshallen inneholder en hovedbane, et stort flerbruksområde som kan brukes til aktiviteter som futsal, basketball, håndball, innebandy, volleyball og bordtennis. 

Komplekset besitter i tillegg en spesialisert bane for mini-basketball, volleyball, bordtennis, badminton, en gymnastikkhall og en egen bordtennisbane.  

Les mer om fasiliteterne

Les mer

 


 

 

Alt du trenger å vite om våre håndballreiser

 

Garderober

Sportshallen besitter to garderober for kvinner og to garderober for menn med egne toaletter. 

 Sitteplasser

Paviljongen har tre statisk plasserte sitteområder. Den nordsiden fyller 365 sitteplasser, sørsiden holder 675 sitteplasser og vestsiden holder 179 seter, alle med panoramisk utsikt over hovedbanen. 

Belysning

Hovedbanen blir effektivt opplyst gjennom et naturlig lyssystem og ved behov med kunstig belysning. De ytterligere banene er også utstyrt med kunstig belysning. 

Private konsesjonsområder (Gym og bar)

 I tillegg til sportsfasilitetene har også paviljongen tilgang på private konsesjonsområder, som et fullt utstyrt treningsanlegg for styrketrening, CrossFit og mer. En bar med utendørs terrasse gir også gode muligheter for avslapning med et bredt utvalg av drikkevarer, kaffe og snacks.  

 

Parkering

Sportshallen tilbyr et gratis parkeringsområde for gjester med stor kapasitet for både privatbiler og busser. 

 

Åpningstider

Sportshallen er åpen Mandag- Fredag fra 08.00 til 23.00.  

På helger og helligdager er forhåndsbooking nødvendig. 

 

 

 

 

Få et skreddersydd tilbud til din håndballreise

Ta kontakt med oss på +47 32 200 900 eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor