Amisol Travels historie

Kjærligheten til Egyptens mange fantastiske reisemål var stor, og det var dette som satte i gang etableringen av Amisol.

 

Amisol Travel A/S ble etablert i 1992 i Drammen i Norge, og ble etablert som en personlig eiet virksomhet av det norske ekteparet Helle & Hesham. Amisol er et norsk privat eid reisebyrå og startet som en av de første nordiske reisearrangørene som sendte gjester til Egypt for 31 år siden. Rundturer, opplevelsesturer og pakkereiser til Egypt var en del av det faste programmet. Siden oppstarten har Amisol sendt mer enn 450 000 gjester til Egypt, både fra Danmark, Norge og Sverige, til våre mange varme og eksotiske reisemål.

Amisol Travel i Danmark og Norge er i dag registrert som veletablerte selskaper - A/S.

Amisol begynte som et mindre reisebyrå med stort fokus på Egypt, og med tiden ble det større og er nå også veletablert i Egypt med egen agentvirksomhet - Amisol Travel Egypt, som tar seg av alle våre ankomne gjester og guider på våre feriemål, og sørger for at alt går som det skal under oppholdet.

Vi har nå kontorer både i Sharm El Sheikh, Hurghada og Kairo, samt våre kontorer i København og Drammen, der vi jobber på tvers av organisasjonen for å kunne gi våre gjester de beste prisene, god service og en ferieopplevelse for livet.

For å vise at vi er utrolig seriøse når det gjelder våre reiser og for å være en del av den danske reisebransjen, for å få råd og veiledning fra andre aktører i den danske reisebransjen, ble Amisol Travel medlem av RID - Reisebyråer i Danmark fra 1. september 2016. Amisol Travel har vært trofaste medlemmer av Den Danske Rejsegarantifond og Pakkerejseankenævnet fra første dag, og vår garanti for våre gjester er også lagt i Danmark.

 

Nyheter

I vår 2023 ble Amisol Travel en del av Primo Gruppen. Etter noen utrolig tøffe år i reiselivsbransjen med koronavirus, nedstengninger og drastiske endringer i hele bransjen, valgte man å selge en liten del av Amisol Travel til Primo Gruppen i Danmark. Dette ble gjort for å være en del av en større organisasjon, skape mer vekst, og få flere fantastiske reisemål å tilby våre gjester. Med en stor og seriøs Primo-familie i ryggen kan vi nå tilby flere fantastiske feriedestinasjoner, få rådgivning og muligheter som vi ikke hadde før.

Norske fly til Egypt, Italia og Spania

I løpet av de siste mange årene har vi trofast støttet opp om Egypt, og i den forbindelse har vi også brukt egyptiske flyselskaper, som sikkert har fløyet tusenvis av våre gjester til Egypt.

For å imøtekomme mange av våre gjesters ønsker har vi fra oktober 2023 valgt at minimum 90% av alle våre flyavganger fra Danmark og Norge skal være med danske eller skandinaviske flyselskaper. Det danske flyselskapet AIRSEVEN vil derfor overta størstedelen av alle våre ukentlige flyavganger fra Billund til Sharm El Sheikh, Hurghada og Marsa Alam. SAS vil fra samme tidspunkt overta alle flyavganger fra Oslo til Sharm El Sheikh, Hurghada og Marsa Alam. Vi gleder oss til å ønske våre gjester velkommen om bord.

Ny hjemmeside

Fra november 2023 lanserer vi vår nye hjemmeside. Det skal være enklere å finne de beste tilbudene, det skal være enkelt og oversiktlig å få inspirasjon, se bilder og dra nytte av all den gode informasjonen på vår online plattform. Vi har jobbet intenst med vår nye online løsning, og vi er sikre på at det vil bli en suksess.

 

Gjest App

For å kunne gi våre gjester enda bedre service før, under og etter reisen, lanserer vi samtidig med den nye hjemmesiden vår nye gjesteapp. Her har vi samlet alt og gjort alt mye enklere for våre gjester. Appen kan lastes ned både for Android og iPhone, og her kan man følge med på den bestilte reisen. Appen fungerer slik at du kan lese alt om det praktiske ved reisen, få inspirasjon, lese om turer og utflukter, og til og med kjøpe utflukter mens du er på feriemålet, eller før avreise. Kartfunksjon og praktisk destinasjonsinformasjon. Vår app har også en chatmodul, så det blir enkelt å skrive til våre guider og få råd, hjelp og veiledning under oppholdet 24/7.

 

30 års erfaring – over 400 000 gjester!

Amisol Travel AS er en norskeid reisearrangører med eget datterselskap i Danmark. Selskapet besitter 30 års erfaring og var den første turoperatøren som tilbød
pakkereiser med direkte fly til Sharm el Sheikh fra Skandinavia.  Over 400 000 ferieglade nordmenn har gjennom disse årene tilbrakt sin ferie med oss, i landene rundt Middelhavet, Kanariøyene, Emiratene og Egypt. Amisol som tidligere het Pyramidene Reiser, har gjennom årene bygget opp kunnskap om hvilke ferieønsker som passer nordmenn best.

Kvalitetsferier til fornuftige priser!

Vårt lange og gode samarbeid med stedlige representanter på reisemålene, har gjort oss i stand til å forhandle frem gunstige priser på hotellene. Dette gjør at vi kan tilby våre gjester høy kvalitet til fornuftige priser.

Pakkereiser med regulærfly!

For å gi deg som gjest en større fleksibilitet og et bredere reisetilbud, kan vi nå også tilby pakkreiser med regulærfly. Som vår gjest gir dette deg flere reisemål og velge mellom og mulighet til å fly direkte fra de største byene i Norge til våre tradisjonelle reisemål. Samtidig gjør du gode kjøp ved å benytte våre velkjente hotell, som vi allerede har ferdigforhandlet prisene på. Vi vil at våre gjester skal få ”mer ferie for pengene” med Amisol. Amisol Travel har gjennom denne nyutvinningen mulighet til å lansere flere reisenyheter oftere og våre gjester vil enklere finne reisen som passer deres behov.


God ferie!