Reiser til Hurghada

Krystallklart vann og vakre strender
Yrende byliv og gamle kulturminner like i nærheten
Fargerike korallrev og avslapping på sandstrender
Lokale markeder og ørkenopplevelser

 

Velkommen til Hurghada-området med sine vakre hotell, resorter og solskinn året rundt

Perlen i Rødehavet! Med sitt krystallklare vann, vakre strender og fascinerende undervannsverden er Hurghada et reisemål som fenger enhver reisendes hjerte. Opplev den pulserende atmosfæren i den livlige byen Hurghada, der moderne bekvemmeligheter møter gammel kulturarv. Eller besøk de mange områdene langs kysten som tilbyr fantastiske hotell og fasiliteter. Ta turen til de fargerike korallrevene som myldrer av liv, eller slapp av på de myke sandstrendene og la solstrålene varme sjelen din. Enten du liker vannsport som snorkling eller dykking, eller om du bare vil nyte den avslappede atmosfæren og den fantastiske utsikten, har Hurghada noe for enhver smak.

Oppdag de lokale markedene som er fylt med velduftende krydder, håndverk og suvenirer, eller ta en spennende utflukt til det nærliggende ørkenlandskapet og opplev ørkenens skjønnhet i sin reneste form. Med sin utmerkede beliggenhet ved kysten og et stort utvalg av aktiviteter og attraksjoner er Hurghada det ultimate reisemålet for en uforglemmelig ferieopplevelse, og det ligger i nærheten av kulturelle destinasjoner som Kongenes dal.

Så pakk kofferten, og la oss ta deg med på en reise til Hurghada, der eventyret venter på deg ved hvert hjørne!

Les mer om reiser til Hurghada


 

Hurghada by - Oppdag det kulturelle mangfoldet i byen

Hurghada by - Oppdag det kulturelle mangfoldet i byen

Besøk Hurghada by og få et unikt innblikk i byens mangfoldige kulturarv. Besøk både moskeen og kirken for å oppleve byens religiøse mangfold og arkitektoniske skjønnhet. Utforsk de gamle bydelene, hvor tradisjonell egyptisk atmosfære møter moderne livsstil, og utforsk de fargerike og livlige soukene i gamlebyen. En guidet tur med oss er den perfekte måten å bli kjent med Hurghada på, og du vil sitte igjen med uforglemmelige minner fra denne fascinerende byen ved Rødehavskysten.

Sand City Hurghada

Sand City Hurghada

Gå ikke glipp av dette fantastiske stedet der du kan utforske sandkunstens virkelige paradis. Det er det eneste utendørsmuseet i Afrika og Midtøsten, og består av 42 skulpturer og 17 relieffer laget av kunstnere fra ulike land som har lagt hjerte og sjel i arbeidet sitt.

Snorkling og dykking blant Hurghadas fargerike koraller

Snorkling og dykking blant Hurghadas fargerike koraller

Dykk ned i Rødehavets krystallklare vann, og opplev en dag fylt med spennende vannaktiviteter. Bli med på en av båtturene våre på Rødehavet, eller dykk direkte i Rødehavet fra hotellet ditt

 

 

Mer inspirasjon til å reise til Hurghada-området

Du kan lese mye mer om Hurghada og området her, eller bruk menyen over for å finne mer informasjon.

 

Den tidligere fiskerlandsbyen Hurghada har utviklet seg til å bli en av Rødehavets ledende turistbyer med et pulserende byliv og en rik kulturarv. Byens sentrum er omgitt av flere kystområder, blant annet Makadi Bay, Sahl Hasheesh og El Gouna, som byr på et bredt spekter av ferieopplevelser.

I dag er Hurghada et populært reisemål for europeiske reisende på jakt etter spennende feriealternativer. Om dagen kan du slappe av på stranden, utforske lokale utflukter eller nyte hotellets fasiliteter. Om kvelden våkner byen opp med en livlig atmosfære fylt med restauranter, barer og nattklubber.

Dette området er et internasjonalt senter for vannsport, spesielt dykking og snorkling i det turkise, korallrike havet utenfor Hurghada. Vannsportentusiaster kan glede seg over alt fra brettseiling til havfiske. Det finnes også spennende ferieområder som Safaga og Soma Bay i sør og El Gouna i nord, som tilbyr ulike aktiviteter som kitesurfing, golf og fiske.

Hurghada er kjent for sin unike undervannssjø som tiltrekker seg dykkere fra hele verden. Besøk byens museum og akvarium for å lære mer om floraen og faunaen i Rødehavet og få inspirasjon til egne undervannseventyr langs de vakre strendene.