Skandinavisk/norsktalende kundeservice medarbejder København

Du er alltid velkommen til å sende oss en uoppfordret søknad til post@amisol.dk, gjerne med vedlagt CV og eventuelle attester.

Skandinavisk, effektiv selger og reisekonsulent

Amisol Travel A/S vokser på det skandinaviske chartermarkedet. Vi søker derfor en energisk, høyt motivert og positiv reisekonsulent med erfaring innen salg av pakkereiser innenfor charterbransjen. Du bør være kjent med bookingsystemet Turpaq eller tilsvarende system og være rask til å lære.

Du vil ha god mulighet til å påvirke utviklingen og bidra med dine erfaringer og ideer.

Vi ser etter en person som skal delta i salg av pakkereiser samt service overfor våre kunder, både via telefon og e-post, fra reisen begynner til den er avsluttet.

Du vil jobbe i et selskap med kolleger i flere land, og der stemningen er internasjonal, og arbeidstempoet er effektivt.

Amisol Travel verdsetter service og kundetilfredshet høyt. Amisol Travel A/S er et norsk-eid selskap som har vært på markedet i Skandinavia i 31 år i år og i Danmark de siste 12 årene.

Forutsetninger for å lykkes i jobben:

Du har bred erfaring med salg av pakkereiser og gruppereiser, og du kommer fra en lignende stilling eller har erfaring med salg av opplevelser eller annen tett kundekontakt. God kjennskap til reiser, geografi og destinasjoner over hele verden. Dine kommunikasjonsevner er gode, både muntlig og skriftlig – også på engelsk. Du har generell kjennskap til de skandinaviske språkene og kan kommunisere skriftlig og muntlig. Du kan håndtere et høyt arbeidstempo og yte personlig og profesjonell service i alle situasjoner. Du viser høyt engasjement og er løsningsorientert. Du har erfaring med Turpaq booking system og behersker de mest elementære Office-programmene.

Amisol Travel tilbyr:

Lønn i forhold til kvalifikasjoner og en arbeidsplass i vekst, hvor du kan være med å påvirke.

Arbeidstid: Stillingen er umiddelbart deltidsansatt, og ukentlig arbeidstid avtales nærmere.

Arbeidssted: Vesterbrogade 149, København Tiltredelse: Snarest mulig

Søknad: Send din søknad samt CV til lis@amisol.dk