Halvpensjon

Piger der ligger og slapper af ved poolen

Lækker restaurant område på resort i Sharm el Sheikh

Poolbar på resort i Sharm el Sheikh, Egypten

Stor restaurantområde på resort i Sharm el Sheikh, Egypten
Opplev mer

Charterreiser med halvpensjon

Bo på et av våre fantastiske hoteller med halvpensjon - og utforsk det lokale kjøkken!

Med Amisol Travel kan du også kjøpe mange av våre reiser med halvpensjon. Halvpensjon inkluderer frokost og middag, slik at du kan nyte lunsjen din på en av de lokale restaurantene, kjøpe den på hotellet eller dra på utflukt i løpet av dagen og nyte lokale spesialiteter underveis. Drikkevarer må kjøpes selv på hotellet. Halvpensjon er vanligvis via åpen buffet, men kan også på mindre hoteller og pensjonater tilbys som en daglig fast meny.

Nedenfor kan du se våre mange hoteller der halvpensjon er inkludert i oppholdet, samt de hotellene der det er mulig å oppgradere til halvpensjon hvis ønskelig. Hvis "halvpensjon" vises i hotellnavnet, er halvpensjon inkludert i prisen, mens på hotellene der "halvpensjon" ikke vises i navnet, er det mulig å oppgradere til halvpensjon mot en ekstra kostnad. Prisen for oppgradering varierer fra hotell til hotell, men kan ses i hotellteksten under 'Pensjon' på det aktuelle hotellet.

 

Les mer

FERIE PÅ HOTELLER MED HALVPENSJON DIREKTE FRA OSLO GARDERMOEN OG TORP SANDEFJORD

Med Amisol Travel kan du også kjøpe mange av våre reiser med halvpensjon. Halvpensjon inkluderer frokost og middag, slik at du kan nyte lunsjen på et av de lokale spisestedene, kjøpe den på hotellet eller dra på utflukt i løpet av dagen og nyte de lokale spesialitetene underveis. Drikke må kjøpes på hotellet. Halvpensjon skjer vanligvis via åpen buffé, men kan også tilbys som en daglig fast meny på mindre hoteller og pensjonater.

 

Nedenfor kan du se våre mange hoteller hvor halvpensjon er inkludert i oppholdet samt hotellene hvor det er mulig å oppgradere til halvpensjon om du ønsker det. Står «halvpensjon» i hotellnavnet, er halvpensjon inkludert i prisen, mens på hotell hvor «halvpensjon» ikke står i hotellnavnet, er det mulig å oppgradere til halvpensjon mot tillegg. avgift. Prisen for å oppgradere varierer fra hotell til hotell, men kan sees i hotellteksten under 'Pensjon' på det aktuelle hotellet.

Les mer
sivota