All Inclusive reiser

Få alt inkludert, på din ferie med All Inclusive

All inclusive rejser med Amisol Travel

All inclusive ferier med alt betalt

Drink ved en smuk pool

Lækkert hotel i Egypten, Sharm el Sheikh

Udsigt ud over smuk pool i Egypten
Opplev mer

All Inclusive reiser

Du trenger bare å tenke på å slappe av og nyte ferien. Med All Inclusive er alt betalt på forhånd.

ALT ER ENKELT MED ALLE MÅLTIDER INKLUDERT I PRISEN

Vi har gjort det enkelt å være på ferie med Amisol Travel. Nyt dagens tre hovedmåltider via åpen buffet, samt alle de lokale drikkene du kan ønske deg fra tidlig morgen til sent på kvelden. Er du sulten, tilbys det også mellommåltider, kaffe, te og kakebord om ettermiddagen. Du trenger ikke bekymre deg for høye regninger på hotellet for mat og drikke, da alt er inkludert i prisen hjemmefra.

På reisen vil alle dagens måltider bli servert fra buffeten i hotellets hovedrestaurant. Her får du et friskt og rikt utvalg av lokale spesialiteter og internasjonale retter. Utvalget av lokale drikker inkludert i prisen kan variere fra hotell til hotell, men vil ofte omfatte et godt utvalg av lokale merker. Importerte drikker og merker kan ofte kjøpes på stedet. På mange hoteller kan du også hente forfriskninger og snacks i løpet av dagen i bassengbaren.

En av de mange fordelene er at du, familien og medreisende kan spise så mye dere vil uten å måtte betale ekstra for det. All inclusive har blitt svært attraktivt for barnefamilier de siste årene, da barna selv kan velge fra buffeten og hente forfriskninger ved bassenget. Noen spesifikke hoteller har til og med is på programmet for barna.

Nedenfor kan du se alle våre populære og herlige hoteller der all inclusive er inkludert i oppholdet, samt hoteller der det er mulig å oppgradere til all inclusive og premium all inclusive. Hvis "All Inclusive" er oppført i hotellnavnet, er all inclusive inkludert i prisen, mens hoteller der "All Inclusive" ikke er nevnt i navnet, gir mulighet for å kjøpe tilleggspakker med all inclusive mot ekstra betaling. Prisen for oppgradering varierer avhengig av ønsket hotell, men kan ses i hotellteksten under 'Pensjon.'

Les mer

FERIE PÅ ALL INCLUSIVE HOTELLER DIREKTE FRA OSLO GARDERMOEN OG TORP SANDEFJORD

Alt er enkelt med All Inclusive.

På reisen blir alle dagens måltider servert fra buffeten i hotellets hovedrestaurant, med et friskt og variert utvalg av lokale og internasjonale retter. Utvalget av lokale drikkevarer som er inkludert i prisen kan variere fra hotell til hotell, men vil ofte inneholde et godt utvalg av lokale merker. Importerte merker kan ofte kjøpes på stedet. På mange hoteller kan man også hente forfriskninger og snacks i poolbaren i løpet av dagen.

All Inclusive med Amisol Travel inkluderer alltid frokost, lunsj og middag via åpen buffé. Mellom snacks mellom hovedmåltidene, og ettermiddagskaffe, te og kakebord. Alle lokale drikkevarer, vann, brus, øl, vin og lokalprodusert alkohol er inkludert. Importert alkohol er ikke inkludert. Noen hoteller tilbyr gjestene sine å spise en eller flere ganger på à la carte-restauranten, som er inkludert i prisen. Les mer på hver enkelt hotellinformasjon.

 

Amisol Travel ønsker våre gjester velkommen med personlige og gode ferieopplevelser på våre mange spennende reisemål! Vi selger kun reiser vi selv ønsker å delta på! Vi har besøkt våre reisemål selv, og vi kjenner hotellene våre. Vi vil gjøre vårt beste for å skape, og ikke minst innfri, forventningene til ferien som passer akkurat deg og din families behov. Våre guider på destinasjonen sørger for at alt fungerer som det skal under oppholdet, og vi her i Norge sørger for at du får en riktig god start og introduksjon til ferien!

Les mer
sivota
test