Områder i Hurghada

Oppdag de mange vakre områdene i Hurghada

 

Hurghada bysentrum

Hurghada by ble grunnlagt tidlig på 1900-tallet og klarte å opprettholde seg selv som en liten fiskerlandsby i mange år. I dag har Hurghada imidlertid blitt en av de ledende turistbyene på Rødehavskysten med et pulserende byliv.

Utforsk byens fargerike basarer og severdigheter. I Hurghada finner du vakre landemerker som den imponerende moskeen, den koptiske kirken, det livlige fiskemarkedet og den gamle havnen. Ta deg tid til å utforske de travle basarene der du kan kjøpe lokalt kunsthåndverk og suvenirer, og få en smak av det egyptiske livet over en kopp te eller kaffe med lokalbefolkningen.

Den gamle bykjernen, El Dahar, er lokalbefolkningens hjem og byr på autentiske opplevelser. Her finner du basaren, der du kan prute på alt du måtte ønske deg.

Besøk også Hurghadas koptiske kirke, en nybygd skatt som representerer den kristne arven i Hurghada. Kopterne utgjør en stor del av Egypts kristne samfunn og stammer fra det gamle Egypt, der de var blant de første som tok til seg kristendommen.

Hurghada byr på en herlig blanding av sol, kultur og eventyr ved Rødehavet. Gå ikke glipp av Hurghada Museum and Aquarium, hvor du kan utforske en imponerende samling av marin flora og fauna. Dette besøket vil inspirere deg til å utforske kystens undervannsverden på dine egne dykkerturer.

Hurghada er også et paradis for strandelskere og vannsportentusiaster. Ta en båttur ut i Rødehavet, hvor du kan snorkle blant fargerike koraller og fisk i alle regnbuens farger. Hvis du er modig, kan du også prøve dykking og utforske de spektakulære undervannsrevene.

Avslutt dagen med en avslappende spasertur langs strandpromenaden og nyt solnedgangen over det asurblå havet. Hurghada byr på en uforglemmelig ferieopplevelse med noe for enhver smak!

 

Sahl Hasheesh

Oppdag Sahl Hasheesh, den nye favorittbydelen som ligger bare 30 minutters kjøring fra Hurghada by. Sahl Hasheesh ligger langs Rødehavet og har en førsteklasses beliggenhet med gode muligheter for dykking og snorkling. Dette området tiltrekker seg turister året rundt på grunn av det gjennomgående tørre og varme klimaet, noe som gjør det til et ideelt reisemål for dem som søker ro og utendørsopplevelser.

Fordyp deg i sjarmen ved Sahl Hasheesh, der uberørte strender møter levende undervannslandskap. Utforsk det mangfoldige marine livet i det klare, turkise vannet, eller bare slapp av på sandstrendene. Enten du er en ivrig dykker, strandentusiast eller soldyrker, byr Sahl Hasheesh på en uforglemmelig opplevelse med utsikt over Egypts praktfulle kystlinje ved Rødehavet.

Oppdag Sahl Hasheesh, og unn deg en perfekt blanding av avslapping og eventyr, alt innenfor rekkevidde av Hurghadas pulserende byliv. Start reisen til dette kystparadiset i dag!

 

Makadi Bay

Makadi Bay er det ideelle valget for en avslappende strandferie ved havet, bare 30 kilometer sør for Hurghada. Her kan du bo rett ved stranden og nyte den rolige atmosfæren, enten du reiser med eller uten barn. I motsetning til i Hurghada kan du i Makadi Bay snorkle rett på stranden med imponerende korallrev, så husk å utforske den fantastiske undervannsverdenen.

Makadi Bay er kjent for sine store hoteller, som alle ligger nær stranden. Utenfor hotellene er området rolig, med noen få suvenirbutikker, et apotek og en bank i sentrum. Du kommer deg enkelt rundt til fots langs stranden eller med en kort drosjetur. For flere restauranter, shopping og underholdning anbefales en tur til Hurghada by.

Makadi Bay er kjent for sine fantastiske dykkemuligheter, og du kan til og med snorkle ut til korallrevene direkte fra stranden. Amisol tilbyr flere hoteller i Makadi Bay, og alle ligger i nærheten av eller direkte på den lange, fine sandstranden. Uansett hvilket hotell du velger, har du lett tilgang til snorkling og dykking i verdensklasse. Nyt det klare, innbydende vannet i Rødehavet og slapp av på den hvite sandstranden. Om kvelden kan du ta en avslappende spasertur langs strandpromenaden og nyte den herlige atmosfæren etter en flott dag ved vannet.

 

 

El Gouna

El Gouna er en selvstendig by som ligger like nord for Hurghada, og er kjent for sine eksklusive feriehoteller og koselige restauranter. El Gouna er en liten turistby som ligger langs Rødehavet. Byen er en del av Rødehavets riviera og ligger omtrent 20 kilometer nord for Hurghada og 25 kilometer fra Hurghada internasjonale lufthavn. El Gouna regnes også som den mest miljøvennlige byen og den grønneste byen i Egypt.

Byen var det første reisemålet i Midtøsten og Afrika som mottok «Global Green Award» fra FN for sin bemerkelsesverdige innsats for et bærekraftig miljø. Oppdag den miljøvennlige atmosfæren og de vakre omgivelsene i El Gouna, der bærekraft går hånd i hånd med turistopplevelser.
Denne prisbelønte byen byr på uovertruffen naturskjønnhet og et vell av aktiviteter ved Rødehavet. Restauranter langs marinaen. Byen har en velstelt 18-hulls golfbane, en internasjonal skole og et sykehus med trykkammer.
En livlig by som er tilgjengelig for alle som ønsker å nyte en avslappende ferie. El Gouna lever opp til de høye forventningene til skandinaviske reisende som søker sol, natur, historie og aktiviteter. Gatene og torgene er koselige og enkle å komme seg rundt på.

Lokalbefolkningen skaper en avslappet og gjestfri atmosfære. Med 360 soldager i året er El Gouna et perfekt feriemål året rundt. Her er ferien komplett med butikker, elegante restauranter og koselige puber. Det finnes et bredt utvalg av sportsaktiviteter, inkludert dykking, kitesurfing, ridning og spa i verdensklasse. Blant de beste aktivitetene og utfluktene fra El Gouna er dykking.

 

 

Finn det perfekte hotellet i Hurghada