Sommerferie for hele familien

Finn den perfekte sommerferien for hele familien

 

Sommerferie for familier

Er du på jakt etter den perfekte sommerferien for hele familien? Da trenger du ikke lete lenger! Vi presenterer vårt utvalg her til det vakre Sharm el Sheikh, hvor solen skinner, havet bruser, og minnene skapes ved korallrevet.

Enten dere drømmer om å svømme med fargerike fisk i det fantastiske Rødehavet, slappe av ved bassenget eller utforske de lokale severdighetene, har våre hoteller alt dere trenger for en uforglemmelig ferie – vi har noe for enhver smak og lommebok.

 

Finn det perfekte hotellet for din familie

Uansett hvilken type hotell du og din familie foretrekker, har vi et som helt sikkert passer til deres preferanser.

 

5-stjerners familieferie

Finn det perfekte 5-stjerners hotellet for din familieferie! Nyt luksus til lav pris, aktiviteter for alle aldre og et stort utvalg av mat og drikke!

Marriott Renaissance

Marriott Renaissance

Eksklusivt tilbud KUN hos Amisol for gjester fra Skandinavia. Hotellet har en fantastisk beliggenhet på spissen av Ras Um Sid-platået i Hadaba, Sharm el Sheikh. Alle rommene ble nylig renovert i 2020 og er smakfullt innredet

LES MER HER
Monte Carlo

Monte Carlo

I hjertet av verdens mest ettertraktede feriemål, Monte Carlo Sharm, er beleilig plassert på Hadaba-halvøya. Her møter avslappet eleganse eksklusivitet i et rolig og privat område av Hadaba. Selve hotellet består av 60 % grønne områder med eksotiske trær og blomster.

LES MER HER
Baron Resort

Baron Resort

Baron Resort er beleilig plassert i Ras Nasrani, i hjertet av Sinai-halvøya, mellom flyplassen og Sharks Bay. Dette er et stort og flott hotell av svært høy standard, med et bredt utvalg av fasiliteter for alle aldre innenfor hotellområdet

LES MER HER

 

 

Familiemoro med badeland

Bo på et hotell med gratis adgang til badeland. Her finner du vannaktiviteter for hele familien!

Coral Sea Aqua Club

Coral Sea Aqua Club

Coral Sea Aqua Club er et fantastisk, stort og herlig hotell for den aktive familien og for dem med barn som elsker aktivitet ved bassenget hele dagen lang. Hotellet ligger vakkert til i byområdet Nabq, nær flyplassen.

LES MER HER
Coral Sea Waterworld

Coral Sea Waterworld

Coral Sea Waterworld har en utmerket beliggenhet i Nabq, rett ved stranden og er fullt utstyrt med fasiliteter. Vi kan love at verken barn eller voksne vil kjede seg under oppholdet. Nabq Bay har med tiden utviklet seg til å bli en større by med mange shoppingmuligheter, barer og kafeer.

LES MER HER
Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista

Albatros Laguna Vista ligger langs den sjarmerende kysten av Nabq National Park med utsikt over Tiran Island og vakre ørkenlandskaper. Dette hotellet har et bredt utvalg av fasiliteter og aktiviteter for å skape en uforglemmelig ferie for gjester i alle aldre.

LES MER HER

 

 

Familiefølelse på Atmosphere-hotellerne

Opplev den perfekte ferien på ett av våre Atmosphere-hoteller. Her finner du morsomme aktiviteter og massevis av gode fasiliteter

Tamra Beach

Tamra Beach

Tamra Beach Resort har en fantastisk beliggenhet i Nabq-området og tilbyr et pent utendørsområde med gode fasiliteter for hele familien. Hotellet passer godt for de som ønsker å slappe av på ferien.

LES MER HER
Sharm Reef

Sharm Reef

Hotellet har en fantastisk beliggenhet i hjertet av Sharm el Sheikh i Hadaba, på kanten av Um El Seed-plateauet. Med en herlig og familievennlig atmosfære har Sharm Reef vært et populært hotell.

LES MER HER
Coral Sea Holiday Village

Coral Sea Holiday Village

Coral Sea Holiday Village er et vakkert, moderne og nyere hotell med en virkelig god beliggenhet i forstaden Nabq, kun 15 minutters kjøretur fra flyplassen.

LES MER HER

 

 

Spar ektra på disse utvalgte hotellene!