Sommerferie

Flot billeder fra Sharm el Sheikh

Flot strand i Sharm el Sheikh, Egypten

Smuk strand i Egypten

Stort poolområde på resort i Sharm el Sheikh

Sommerferien

Nyt en fantastisk sommerferie med Amisol Travel

På denne siden har vi samlet våre beste turer i sommerferien. Du kan allerede nå se alle våre sommerreiser for 2024 med avganger fra både Kastrup og Billund flyplass.

Vi har samlet de beste hotellene og tilbudene for våre sommerdestinasjoner ved Rødehavet og Egypt. Ønsker du derimot å nyte ferien i Italia, så har vi våre ukentlige avganger til Sicilia, samt våre rundturer i Italia.

Her kan du se noen av de beste tilbudene for sommeren 2024. Gå på oppdagelsesferd og benytt deg av de gode forhåndsbestillingsrabattene. Juli er høysesong på grunn av skolens sommerferie og er dermed også den perioden vi opplever størst etterspørsel etter reise, derfor anbefaler vi å bestille ferien i god tid, mens utvalget er størst

Les mer

REJS PÅ SOMMERFERIE DIREKTE FRA Oslo Gardermoen og TORP Sandefjord

Reis på sommerferie med Amisol Travel og se frem til en ferie i sydensolen. Våre guider står klare til å hjelpe deg og familien til en uforglemmelig sommerferie.

Vi flyr hver uke direkte fra Oslo Gardermoen og TORP Sandefjord lufthavn til alle våre favorittdestinasjoner i sydensola. Så enten turen går til vakre Egypt eller solfylte dager i Italia, har vi fantastiske hoteller og reisemål som appellerer til alle.

På denne siden har vi samlet våre beste turer i sommerferien. Fortsett å drømme om dette og finn akkurat det hotellet som vil danne rammen for din neste ferie. Juli er høysesong på grunn av skolens sommerferie og er dermed også den perioden vi opplever størst etterspørsel etter reise, derfor anbefaler vi å bestille ferien i god tid, så lenge utvalget er størst.

FINN DEN PERFEKTE SOMMERFERIEN

Her på siden har vi samlet våre beste reiser for sommerferien. Drøm videre her og finn akkurat det hotellet som skal danne rammene for din neste ferie. Juli er høysesong på grunn av skolenes sommerferie, og det er derfor også den perioden vi opplever størst etterspørsel etter reiser. Vi anbefaler derfor å bestille ferien i god tid, mens utvalget er størst.

Trenger du hjelp til å planlegge din neste sommerferie, kontakt våre erfarne reisekonsulenter. Vi kjenner våre hoteller, destinasjoner og har alltid fingeren på pulsen.

Les mer
sivota