Dykkerferier

 

Dykkeferier til Rødehavet

Velkommen til Amisols spennende verden av dykkeferier til Egypt ved Rødehavet. Vi har mange års erfaring med å organisere uforglemmelige dykkeferier fra både Hurghada og Sharm el Sheikh.

Amisol tilbyr en rekke dykkeferier som passer for enhver erfaring og interesse. Enten du er en erfaren dykker, nybegynner eller et sted midt imellom, har vi noe for deg. Våre dykkeferier inkluderer våre egne gruppeturer på utvalgte datoer samt skreddersydde alternativer for skoler, foreninger og private grupper.

Vi tilbyr ulike dykke-ruter, inkludert liveaboard-ekspedisjoner og strand- og båtopplevelser. Du kan også bare ta våre korte introduksjonskurs og prøvedykk, slik at du kan oppleve skjønnheten i undervannsverdenen. Hvis du er en erfaren dykker og bare ønsker noen dager med utfordringer, kan du kontakte gruppeavdelingen vår på Gruppesalg@amisol.no

Sjekk ut alle våre spennende dykkemuligheter og reiseruter nedenfor, og benytt sjansen til å utforske Rødehavets fantastiske undervannsverden med Amisol!

 

 

Velg din neste dykkeferie

Finn din favoritt her, og gled deg til å utforske Rødehavet!

 

 

Fly direkte til sydensola fra Oslo

Amisol Travel AS er et norskeid reisekonsern med et eget og veletablert datterselskap i Danmark. Vi har 31 års erfaring og var det første reisebyrået som tilbød pakkereiser med direktefly til Sharm el Sheikh fra Skandinavia. Vår danske avdeling åpnet i 2011. Over 500 000 ferieglade nordmenn og dansker har tilbrakt feriene sine med oss gjennom årene. På våre flotte destinasjoner ved Middelhavet, Atlanterhavet og våre populære skiturer i vintersesongen. Vårt kjerneprodukt er Egypt, hvor vi sender gjester hele året rundt.

Amisol Travel AS startet salg av reiser i Danmark i 2011 og sendte de første glade feriegjester fra Danmark til solfylte Egypt. På grunn av stor interesse har vi kontinuerlig åpnet for flere varme og eksotiske destinasjoner, og nå flyr vi fra både Oslo, Billund og Kastrup flyplass hver uke, hele året.

31 års erfaring - Mer enn 500.000 gjester har reist med oss siden vi startet - Takk til dere alle!

Den 1. september 2016 feiret vi 5-års jubileum i Danmark som et seriøst reisebyrå, og dette ble markert med medlemskap i RID Reisearrangør i Danmark, i tillegg til vårt medlemskap i pakkereisenemnda og Danske Reisegarantifond.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på våre feriedestinasjoner. 

Vi ønsker alle våre mange gode gjester en riktig god ferie!

Team Amisol

Les mer
sivota