Tennisreiser

Spil Tennis på ferien din

 

Spill padel i ferien

Drømmer du om en fantastisk padelreise?

Da er Sharm el Sheikh det perfekte reisemålet for deg! Med sine spektakulære strender og førsteklasses padelanlegg, er Sharm el Sheikh en sann oase for padelentusiaster. På padleferien til Sharm el Sheikh og Porto Santo kan du nyte solskinn året rundt og krystallklart vann som innbyr til endeløse padelspill. Enten du er nybegynner eller en erfaren spiller, er det noe for enhver smak på både Sharm el-Sheikhs og Porto Santos toppmoderne padelbaner. Etter en dag fylt med spennende padel kamper kan du slappe av på luksuriøse resorter som tilbyr alt fra avslappende spa-behandlinger til gourmetopplevelser.

Padelferier til Sharm el Sheikh gir deg også muligheten til å utforske destinasjonens unike kultur og attraksjoner, inkludert fargerike markeder, fascinerende historiske monumenter og enestående naturopplevelser.

Padelferie til Porto Santo. Porto Santo er et ideelt reisemål for deg som ønsker å utvikle padel- eller tennisferdighetene dine. På denne øya finner du et bredt utvalg av tennis- og padelbaner. 

Les mer om padelreiser


 

Padelreiser til Sharm el Sheikh

I Sharm el Sheikh finner du et bredt utvalg av hotell som tilbyr ubegrenset tilgang til padel fasiliteter. Finn det perfekte hotellet for din padelferie her!

Her er våre topp 3 padel-hotell

Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista tilbyr en 5* padelferie. Her får du 5* luksus og tilgang til 2 moderne padelbaner.

LES MER HER
DoubleTree by Hilton Sharks Bay

DoubleTree by Hilton Sharks Bay

Dette 4* hotellet tilbyr en hyggelig padelferie. Hotellet har 1 padelbane, et stort bassengområde og direkte tilgang til stranden i Ras Nasrani.

LES MER HER
Pickalbatros Royal Grand

Pickalbatros Royal Grand

Dette 5* voksenhotel byder på en afslappende padelrejse kun for voksne! Her på hotellet finder du en flot og moderne padelbane, perfekt til din næste padelferie!

LES MER HER

 

Padelreiser til Porto Santo

På Porto Santo finner du 2 hotell som tilbyr fri tilgang til padelbaner.

Finn ditt favoritthotell her

Hotel Vila Baleria

Hotel Vila Baleria

Dette flotte 4-stjerners hotellet byr på en herlig ferie på Porto Santo. Hotellet har 4 padelbaner, som fritt kan benyttes under hele reisen.

LES MER HER
Vila Baleria Suites

Vila Baleria Suites

Dette 5-stjerners hotellet inviterer til en luksuriøs feire, omgitt av avslapning og gode matopplevelser. Som gjest her, får du ubegrenset tilgang til nabohotellet Hotel Vila Baleiras 4 nyrenoverte padelbaner!

LES MER HER
Les mer om padelreiser til Porto Santo

Les mer om padelreiser til Porto Santo

LES MER HER

 


 

Alt du trenger å vite om Padelreiser

Her finner du svar på alle de vanligste spørsmålene! Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, kan du alltid kontakte oss på post@amisol.no eller ringe oss på +47 32 200 900

Bli med på gruppereise med padel

Drømmer du om å organisere en uforglemmelig padel-gruppereise til Sharm el Sheikh eller Porto Santo? Vi hjelper deg med planleggingen og organiseringen av den perfekte reisen for din padelgruppe!

Med vår ekspertise og erfaring kan vi skreddersy en reise som passer akkurat til din gruppes behov. Enten dere er en liten vennegjeng eller en stor padelklubb, så kan vi organisere alt fra flybilletter og overnatting til booking av padelbaner og aktiviteter.

Sharm el Sheikh tilbyr utmerkede fasiliteter for padelspill og en fantastisk atmosfære, som gjør stedet til det ideelle reisemålet for padelentusiaster. Fra spennende kamper på banen, til avslappende stunder på stranden eller ved bassenget. Her vil din padelgruppe kunne oppleve alt som denne vakre destinasjonen har å by på!

Kontakt oss i dag på post@amisol.no eller ring oss på tlf. 32 200 900 - for mer informasjon og for å skreddersy din neste padelgruppereise til Sharm el Sheikh!

Hvordan bestiller jeg en padelreise?

Hvis du vil reise til Sharm el Sheikh eller Porto Santo på padelferie, er det bare å finne det padel-hotellet som passer deg og dine behov. Når du ankommer hotellet, vil du kunne bestille banetid slik at du kan spille padel når det passer deg!

Vær oppmerksom på at i Sharm el Sheikh kan prisene variere avhengig av hotellet du bor på. Kontakt vår kundeservice for mer informasjon på post@amisol.no eller på tlf. 32 200 900.

Hva koster padelreisene?

I Sharm el Shiekh kan prisene variere avhengig av hvilket hotell du bor på. For å få priser for de enkelte hotellene, vennligst kontakt oss på post@amisol.no eller ring oss på tlf. 32 200 900

Hotellene vil også alltid kunne hjelpe deg med veiledning om priser på kurs og utstyr når du er på destinasjonen.

 

På Porto Santo er padelbanene på hotellet til fri disposisjon. Det finnes i tillegg en offentlig padelbane på Porto Santo, hvor banetid er mot betaling. Kontakt oss for mer informasjon om dette.

Hva med padelutstyr?

Du kan alltid ta med deg eget utstyr hjemmefra i bagasjen. I tillegg vil det være mulig å leie dette på hotellene. For priser, vennligst kontakt vår kundeservice på post@amisol.no eller på tlf. 32 200 900

 

Priser på Porto Santo: 

Leie av padelracket: 3€
Leie av 6 baller: 2€

Med forbehold for prisendringer og -stigninger.