Liveaboard i Hurghada

 

Liveaboard i Hurghada

Opplev Rødehavet med en uforglemmelig liveaboard-opplevelse!

Rødehavet er en av verdens mest populære reisemål for havsafari og liveaboard-reiser. Disse reisene tilbyr en unik mulighet til å utforske det vakre Rødehavet med sine fargerike skatter under overflaten. Liveaboard-reiser kan variere fra 3 til 7 dager, avhengig av valgt reiserute. Det er et stort utvalg ruter og destinasjoner tilgjengelig. Fra den sydlige regionen fra Hurghada til St. John's, som er kjent for sine eksklusive dykkesteder kun tilgjengelig for liveaboard. Til den nordlige delen, som tilbyr populære ruter hvor du får oppleve kombinasjonen av vakre korallrev og spennende vrak.

Underveis på reisen kan du nyte flere dykk per dag, og oppdage Rødehavets undervannsverden. Noen av de mest berømte dykkestedene inkluderer The Brothers, Daedalus Reef, St. John's Reef og det gamle lasteskipet SS Thistlegorm. Liveaboard-reiser er vanligvis utstyrt med alt av nødvendig dykkerutstyr og tilbyr erfarne dykkeinstruktører, som sikrer en behagelig og sikker tur.

I tillegg til dykking tilbyr noen liveaboard-reiser også andre aktiviteter, som snorkling, utforsking av lokale øyer og besøk til historiske steder. Kombiner et unikt havsafari med din reise til det gamle Egypt og legg til kulturelle stopp for deres reise.
Samlet sett er havsafari eller liveaboard-reiser i Rødehavet en fantastisk måte å utforske skjulte perler og naturskjønnheten i regionen på, for ikke å glemme det varierte marine livet som lever her. Vi har andre havsafarier fra Hurghada - dette er kun et eksempel.

 Kontakt oss for påmelding eller spørsmål her   Hva er inkludert i reisen

 

Program for Liveaboard i Hurghada

Se det spennende programmet for liveaboard i Hurghada her! 

 

Dag 1 - Ankomst til båten

Dag 1: Du blir ønsket velkommen om bord og får tildelt din lugar.

Etter lett mat vil guiden fortelle deg alt om ukens spennende program, sikkerhetsanbefalinger og generelt om livet om bord. Dykkesertifikatene, loggboken og forsikringen din vil bli sjekket og godkjent før avreise fra marinaen. Båten setter kurs mot det første dykkestedet, kun 30 min. fra marinaen. Før ditt første dykk vil du få en grundig briefing av guiden, etterfulgt av et spennende dykk om ettermiddagen. Etter middag fortsetter kursen mot Brothers Islands på en stemningsfull 6-timers tur. Våre program kan tilpasses etter værforhold og marinaen du reiser fra.

Dag 2 - Brother Islands

Dag 2: Vi ankommer Brothers Islands tidlig og dykker ved de fantastiske drop-offs hele dagen (3 dagsdykk). Vi overholder de nye reglene med kun 1 dag i dette området, for å beskytte miljøet. Båten seiler dermed hele natten for å nå Daedalus ved daggry.

Dag 3 - Daedalus

Dag 3: Vi ankommer Daedalus tidlig om morgenen. Her er det 3 dagsdykk på unike drop-offs på Daedalus, som omtales som hjemmet til hammerhaien. Her kan du se frem til et besøk på fyrtårnet, hvis tillatelse gis av vokterne.

Dag 4 - Kursen mod Abu Dabbab

Dag 4: Vi tilrettelegger planene etter værvarselet og deres ønsker. Her blir det 2-3 dykk på Daedalus før vi fortsetter ferden mot kysten og når Abu Dabbab (7 timer seilas), hvor vi tilbringer natten. Avhengig av når vi ankommer, kan det arrangeres ett nattedykk.

Dag 5 - Udforskning af Elphinstone

Dag 5: Elphinstone's fantastiske drop-offs blir utforsket med 2-3 dykk, så lenge været tillater det. Senere på dagen seiler vi tilbake mot Abu Dabbab for natten. Denne kvelden er det også mulig å organisere ett nattedykk, dersom det ikke er planlagt allerede.

Dag 7 - Takk og farvel for denne gang

Dag 7: Det blir avreise fra båten etter frokost eller i henhold til fly- og transport-skjemaer til flyplass eller hotellet.

Obs!

Vær oppmerksom på at våre program kan endres underveis, avhengig av forholdene. Etter ny lovgivning fra 2019, kan skip/båter kun tilbringe en dag på Brothers Islands mellom mandag og torsdag. Vi tilpasser våre ruter og aktiviteter basert på lokale regler, gjestenes opplevelser og værforhold for å sikre den beste opplevelsen for deg.


 

 

Blir du med på Liveaboard i Hurghada?

For mer informasjon og påmelding til liveaboard-reisen, kan du kontakte oss på tlf. +47 32 200 900 eller utfylle kontaktskjemaet nedenfor

 


 

 

Alt du bør vite om Liveaboard i Hurghada 

Her finner du alle opplysninger om reisen, og hva som er inkludert når du reiser på en Liveaboard-reise til Hurghada med Amisol Travel

Reisen inkluderer

Prisen per person inkluderer: 

 • 6 dager med guidede dykk
 • 3 måltider av høy kvalitet, tilberedes om bord med ferske ingredienser. 
 • Drikkevarer og snacks gjennom dagen: vann, brus, ferskpresset appelsinjuice, Juhayna rene juice, espresso 
 • Middag på dagen for innsjekk
 • Overnatting i et dobbeltrom 
 • Tanker og vekter
Reisen inkluderer ikke

Prisen per person inkluderer ikke:

 • Havne- og marina parkeringsavgifter
 • Dykkerutstyr og -datamaskin
 • 15 liters tank 
 • Nitrox opptil 31% 
 • Lommelykt
 • Tipspenger til mannskapet (150 til 250 EGP per dag) 
Betalingsvilkår

Betalingsvilkår

 • 50% av reisens pris er depositum og betales med det samme 
 • 50% restbeløp skal være innbetalt senest 60 dager før avreise
Avbestillingsregler

Avbestillingsregler

 • 50% av reisens pris er tapt ved kansellering senest 21-365 dager før avreise.
 • 100% av reisens pris er tapt ved avbestilling under 12 dager før avreise.