Reiser i Januar

Fantastiske ferieoplevelser

Smuk havudsigt fra resort i Sharm el Sheikh, Egypten

Flot strand i Sharm el Sheikh, Egypten

Smuk strand i Egypten
Finn din reise i dag

REISER I JANUAR

Reis i januar til Egypt og nyt det varme været, eller dra på skitur i Andorra.

Januar måned er utrolig populær for de som ønsker en god base, men ikke minst de varme dagene og varme nettene når turen går til Egypt. Januar er populær for oss skandinaviske gjester, da vi her har muligheten til å få litt sårt tiltrengt sol og varme.

Skiturer. Liker du det derimot litt kjøligere, og med litt mer fart på banen, så er også en skitur til Andorra på sin plass.

På denne siden har vi samlet våre beste turer i januar. Fortsett å drømme nedenfor og finn akkurat det hotellet som vil danne rammen for din neste ferie.

HVORDAN ER VÆRET I EGYPT

I de fleste tilfeller er dagtemperaturen rundt 19 - 21°C. Det kan imidlertid forekomme svingninger, med minimumstemperatur i enkelte årstider er 17°C og maksimumstemperaturer på 22 - 27°C. Vanligvis er imidlertid dagtemperaturen rundt 25+°C.

Les mer

BILLIGE REISER DIREKTE FRA OSLO GARDERMOEN OG TORP SANDEFJORD

Januar måned er utrolig populær for de som ønsker en god base men ikke minst de varme dagene og varme nettene. Januar er populær for oss skandinaviske gjester, da vi her har muligheten til å få litt sårt tiltrengt sol og varme.

I de fleste tilfeller er dagtemperaturen rundt 19 - 21°. Det kan imidlertid forekomme svingninger, med minimumstemperatur i enkelte sesonger på 17 grader og maksimumstemperaturer på 22 - 24°. Vanligvis er imidlertid dagtemperaturen rundt 25+°.

På denne siden har vi samlet våre beste turer i januar. Fortsett å drømme nedenfor og finn akkurat det hotellet som vil danne rammen for din neste ferie.

Les mer
sivota