Golfreiser til Hurghada

 

Golfferier til Hurghada - Golf i verdensklasse

Velkommen til Hurghada, Rødehavets perle! Med sitt krystallklare vann, lange strender, yrende byliv og kulturskatter er dette et unikt reisemål for alle.

Opplev snorkling eller dykking blant de vakre korallrevene, eller oppdag kulturskatter som Kongenes dal, Sandbyen eller det kulturelle mangfoldet i Hurghada by, alt mens du spiller golf på Madinat Makadi Golf Resorts førsteklasses fasiliteter.

Med sitt tropiske klima og fasiliteter og aktiviteter som passer for alle, er dette et reisemål der du garantert vil finne noe som tilfredsstiller dine feriebehov.
Slapp av på stranden og opplev Rødehavet fra sin beste side, eller bli aktiv med aktiviteter som golf, dykking, båtturer eller kulturelle utflukter.

Bestill golfreisen din til Hurghada


 

En perfekt golfreise til Hurghada

En golfferie til Hurghada kombinerer solfylte dager ved Rødehavet med fantastiske golfopplevelser. Byens luksuriøse resorter tilbyr toppmoderne golfbaner med utsikt over det turkise havet og ørkenlandskapet. Etter en utfordrende golfrunde kan du snorkle, dykke eller slappe av på de vakre strendene. Hurghada har også et livlig sentrum med restauranter og butikker som gjør golfferien komplett med både sport og avslapning.

På golfferien din vil du bo på:

Steigenberger Makadi 

For å bestille golfpakken i Hurghada, legger du den ganske enkelt til som et tillegg i bestillingsprosessen. Etter at du har gjort bestillingen, kan du enkelt reservere de ønskede utslagstidene ved å sende en e-post til post@amisol.no. Husk å oppgi bestillingsnummeret ditt og de ønskede datoene og utslagstidene for golfferien din.

 

Prisen for golfpakken

5.250,-

Les mer

 


 

 

Golfbanen i Hurghada

 

Golfbanen i Hurghada er et imponerende anlegg designet av John Sanford Golf Design USA, og strekker seg over 18 hull med Par 72 og en imponerende lengde på 6871 meter. Denne golfdestinasjonen ligger ca. 30 kilometer fra Hurghada internasjonale lufthavn, og tilbyr en unik opplevelse i spektakulære naturskjønne omgivelser.

Banen er omgitt av vakre sanddyner og har de majestetiske Sinai-fjellene som bakteppe, noe som skaper en unik og inspirerende atmosfære for golfspillere. Flere sjarmerende innsjøer pryder landskapet og gir en ekstra dimensjon til spilleopplevelsen.

Med et klima som kjennetegnes av 365 soldager i året og stabile værforhold, er Hurghada et ideelt reisemål for golfentusiaster som ønsker å spille året rundt. Enten du er en erfaren spiller eller nybegynner, vil golfbanen i Hurghada oppfylle dine forventninger til både utfordrende spill og enestående naturskjønnhet.

 


 

Steigenberger Makadi

Steigenberger Makadi i Hurghada er en oase av luksus og avslapning ved Rødehavet. Dette 5-stjerners hotellet tilbyr den perfekte kombinasjonen av elegant innkvartering, førsteklasses fasiliteter og fantastisk havutsikt for å skape en uforglemmelig ferieopplevelse.

  • Luksuriøse rom og suiter med moderne innredning og egen balkong eller terrasse.
  • Direkte tilgang til en privat sandstrand med krystallklart vann og vannsportsaktiviteter.
  • Et omfattende utvalg av restauranter og barer som serverer både internasjonale retter og lokale spesialiteter.
  • Et oppvarmet bassengkompleks med solterrasse og bassengbar.
  • Spa- og velværesenter med badstue, boblebad og et utvalg av skjønnhetsbehandlinger og massasjetjenester.

Les mer om hotellet her

Les mer