Reiser i December

Fantastiske ferieoplevelser

Smuk havudsigt fra resort i Sharm el Sheikh, Egypten

Flot strand i Sharm el Sheikh, Egypten

Smuk strand i Egypten
Finn reisen din i dag

REISER I DESEMBER

Nyt desember i sørlandssolen. Behold evt Jul eller nyttår i Egypt.

Desember måned er utrolig populær for de som ønsker en god base, men ikke minst de varme dagene og varme nettene når turen går til Egypt. Desember er populær for oss skandinaviske gjester, da vi her har muligheten til å få litt sårt tiltrengt sol og varme.

På denne siden har vi samlet våre beste reiser i desember! Fortsett å drømme nedenfor og finn akkurat det hotellet som vil danne rammen for din neste ferie.

HVORDAN ER VÆRET I EGYPT

I de fleste tilfeller er dagtemperaturen rundt 24 - 33°C. Det kan imidlertid forekomme svingninger, med minimumstemperatur i enkelte årstider er 24°C og maksimumstemperaturer på 24 - 33°C. Generelt er imidlertid dagtemperaturen rundt 33+°C.

Les mer

BILLIGE REJSER DIREKTE FRA KASTRUP OG BILLUND LUFTHAVN

December måned er utrolig populær for dem som ønsker en god base men ikke mindst de varme dage og de lune nætter, når turen går til Egypten. December er populær for os skandinaviske gæster, da vi her har muligheden for at få lidt tiltrængt sol og varme. 

Her på siden har vi samlet vores bedste rejser i December!  Drøm videre nedenfor og find netop det hotel, der skal danne rammerne om din næste ferie. 

 

HVORDAN ER VEJRET i EGYPTEN

I de fleste tilfælde ligger dagstemperaturen omkring 24 - 27 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner vil være på 24 grader og maximumstemperaturer på 24 - 27grader. Generelt er dagstemperaturen dog omkring 27+ grader.

Les mer
sivota