Yogareiser

Finn ro på solrike destinasjoner

Indendørspool på hotel

Lækker indendørspool område

 

Yogareiser med Amisol Travel

Drømmer du om en foryngende ferie der du kan fordype deg i yogaens verden samtidig som du nyter sol, sand og hav? Velkommen til yogaferier til både Egypt og Porto Santo, der alt er tilrettelagt for at du skal kunne slappe av og lade opp kropp og sjel.

Våre yogaferier tilbyr en helhetlig opplevelse som kombinerer yoga, avslapning og utforskning av den fantastiske naturen både rundt Rødehavet og på Porto Santo. Med enestående resortfasiliteter og erfarne instruktører kan du fordype deg i yogapraksisen, enten du er nybegynner eller erfaren utøver.

Yoga er for alle, så lenge du har lyst til å delta og være med. Yoga er en fantastisk frihet for kroppen og gir massevis av styrke, smidighet og balanse. Yoga er sunt for kropp og sjel og trener kroppen slik at organer, nervesystem og muskler fungerer optimalt. 

Les mer om yogareiserne her

 

Finn den perfekte yogareise til deg her! 

 

Yogaferie på Porto Santo med Monika

Yogaferie på Porto Santo med Monika

Bli med Monika på en fantastisk yogaferie til Porto Santo, der ro og ulike typer yoga står i fokus. Nyt en ferie som kombinerer ulike yogastiler med avslapping på de verdensberømte strendene.

LES MER HER
6 dages Yogaprogram med Monika i Sharm el Sheikh

6 dages Yogaprogram med Monika i Sharm el Sheikh

På denne turen får du et 6-dagers yogaprogram som inkluderer. Kuldalini-yoga, medisinsk yoga og sansende yoga. Turen ledes av vår skandinaviske yogainstruktør Monika. Bo på 4* Sharm Club med direkte tilgang til Rødehavet, flere bassengområder og mange koselige områder der du kan slappe av og nyte ferien!

LES MER HER
Yggdrasil Yoga på Porto Santo, våren 2025

Yggdrasil Yoga på Porto Santo, våren 2025

Denne uken er for deg som har holdt på yoga over noe tid og vil fordype deg i de sidene av yogaen som vanligvis ikke er med i yogastudiene eller på et treningssenter. Det er ikke nødvendig å være spesiell sprek, trent eller smidig, men for å få utbytte av de mer subtile praksis som meditasjon og dybdeavspenning er det en fordel at du kan sitte noenlunde i ro over litt tid og kunne ligge stille.

LES MER HER
Yogaferie med 4* hotell, All Inclusive og 6 dagers yogaprogram

Yogaferie med 4* hotell, All Inclusive og 6 dagers yogaprogram

Bli med på vår gruppereise til Sharm Club Resort i Sharm EL Sheikh. Her har vi en fantastisk uke i vente med daglig yoga på hotellet i frodige og grønne omgivelser, og direkte ned til Rødehavet. Morgenyoga med soloppgang over Sinai, og kveldsyoga til solnedgang, samt mulighet til å velge en heldags yogabåttur med snorkling (dansk yogainstruktør).

LES MER HER
 Yogaferie med 5* hotell, yogabåttur og ekstra velvære

Yogaferie med 5* hotell, yogabåttur og ekstra velvære

Bli med på vår gruppereise til Baron Palms Resort i Sharm EL Sheikh. Her har vi en fantastisk uke i vente med daglig yoga på hotellet i frodige og grønne omgivelser, og direkte ned til Rødehavet. Morgenyoga med soloppgang over Sinai, og kveldsyoga til solnedgang, samt en heldags yogabåttur med snorkling. (Dansk yogainstruktør)

LES MER HER

 

 

 

 

 

Les mer yogareiserne

Her finner du informasjon om priser, program og påmelding til de ulike yogareisene!

Yggdrasil Yoga på Porto Santo, våren

Om Yogareisen

Bli med på en ukes yogaferie med helhetlig yoga for kropp og sinn.  Vi bruker de klassiske elementene av styrketrening, uttøying og øvelser til å løse opp spenninger i pusten, kroppen og sinnet. I tillegg vil det være meditasjoner og metoder til å utforske ditt indre potensiale av energi og bevissthet. Med mantras og chanting for en dypere opplevelse av yogaens subtile virkninger.  Du vil komme hjem etter yogaferien med økt overskudd og ny energi. Denne uken med klassisk yoga forholder seg til hele mennesket, det handler ikke kun om fysisk trening, men hele deg.  

Det vil også være enkelte kveldssamlinger i løpet av uken med rom for diskusjon om yogaens teoretiske sider og bruken av yogaens metoder i hverdagen, med en innføring i enkle og brukbare meditasjons teknikker som gir energi og klarhet. Sitter du ikke bra på gulvet bruker vi også stoler. Ved siden av den fysiske yoga vil det bli varierte pusteteknikker, meditasjoner og introduksjon til chakrasystemet. Den tradisjonelle yoga er rik på indre praksis. Ta gjerne kontakt med oss i Yggdrasil Yogaskole hvis du har spørsmål om innholdet. Dette blir en herlig uke!

Velg mellom et opphold på 4* Vila Baleria eller 4,5* Vila Baleira Suites for å bli med på denne yogareisen

Turen er åpen for påmelding for alle som ønsker å bli med. 

 

Program

Søndag til fredag:
 

8.00-9.30: Morgen yoga 
9.30: Fri til egentid 
16.30-18.00: Ettermiddagsyoga 
18.00: Fri til egentid, enkelte kvelder meditasjon og samtaler om yoga   

Om yogatypen

Klassisk yoga og meditasjon er en yogaform hvor de tradisjonelle elementene i yoga er innpasset i en og samme klasse, alt etter hvilket nivå deltakerne er på. Her får du fysisk yoga, yogaens pusteøvelser, yoga-avspenning og meditasjon i et naturlig forløp. Vår erfaring er at dette fungerer veldig bra. Dette er en eldgammel måte å praktisere yoga på som passer dagens mennesker svært godt.

Du trenger ikke å være spesielt myk eller sprek for å delta; alle kan ha glede av yoga. Har du plager eller begrensninger er du fritt stillet til å stå over en øvelse, yoga er ikke konkurranse.
Yoga handler om å komme i kontakt med deg selv, kroppen, pusten og din naturlige indre ro, ikke om å kopiere andre. Kurset passer best for deg som er i stand til å sitte og ligge i ro i de innover vendte praksis.

Les mer om yogastilen
 

Yogaferie på Porto Santo med Monika

Om yogareisen

Velkommen til en reise mot indre ro og velvære på vår yogareise, der du inviteres til å fordype deg i yogaens verden og finne balanse i kropp og sinn. Under kyndig veiledning av instruktør Monika utforsker vi ulike yogastiler og meditasjonsteknikker, som alle har som mål å styrke forbindelsen mellom kropp, sinn og sjel.

Vi starter reisen med en innledende samling i yogasalen, der ukens program presenteres og du får mulighet til å forberede deg mentalt på dagene som ligger foran deg. Deretter venter en uke med berikende yogaøvelser, pusteøvelser og meditasjonsøkter som alle er designet for å skape harmoni og velvære i deg.

Men reisen vår stopper ikke der. I tillegg til de daglige yoga- og meditasjonsøktene skal vi også utforske den vakre øya Porto Santo, med sine gylne sandstrender og fortryllende natur. Her kan du fordype deg i øyas fredelige atmosfære og la naturens skjønnhet forsterke yogapraksisen din.

Velg mellom et opphold på 4* Hotel Vila Baleria eller 4,5* Vila Baleria Suites 

 

Program for yogarejsen 

Dag 1

Kl. 08:00: Samling i yogasalen med introduktion til ugens program
Kl. 17:00: Blide yogaøvelser fokuseret på åndedræt og nærvær

Dag 2

Kl. 08:00: Kundaliniyoga session
Kl. 17:00: Medicinsk yoga

Dag 3

Kl. 07:30: Solopgangsyoga
Kl. 17:00: Medicinsk yoga

Dag 4

Kl. 07:30: Solopgangsyoga med stående øvelser
Kl. 17:00: Dans og yogasession

Dag 5

Kl. 08:00: Åndedrætsøvelser og nærvær med blide bevægelser, efterfulgt af Kirtan Kriya meditation
Kl. 17:00: Sensitivitetsyoga

Dag 6

Kl. 08:00: Breathwalk - en mindful gåtur
Kl. 17:00: Helbredende meditation, afslutning med siddeceremoni på stranden

6 dages yogaprogram med Monika i Sharm el Sheikh

Om yogareisen

Hotellet Sharm Club Resort er kjent for sin frodige hage og vakre omgivelser, og har en fantastisk atmosfære. Omgitt av hotellets små bygninger, hagen og ikke minst det nærliggende Rødehavet har du de beste forutsetninger for en herlig yogaferie. 
Hvis du bare vil slappe av ved bassenget eller slappe av på hotellet, er denne uken perfekt for det. I løpet av uken vil det være muligheter for å delta i felles måltider eller bli med på ekstra turer og utflukter.  

For å krydre turen med litt ekstra velvære for kropp og sinn tilbyr vi en dagstur på Rødehavet med båten vår, med yoga på dekk, snorkling, avslapning og sol og lunsj inkludert. Her reiser vi rundt Sinai-halvøya og besøker noen av de mest fantastiske snorklingsområdene, der det er store korallvegger, fisk i alle slags eksotiske farger og alle slags badestopp.  
Midt i uken drar vi på en ørkentur, og stopper ved en lokal teltleir der vi nyter en deilig middag og ser den vakre ørkensolen gå ned med en times yoga under stjernene.

Turen er åpen for påmelding for alle som ønsker å bli med. 

 

Program for yogareisen 

Dag 1

Kl. 08:00: Samling i yogasalen med introduktion til ugens program
Kl. 17:00: Blide yogaøvelser fokuseret på åndedræt og nærvær

Dag 2

Kl. 08:00: Kundaliniyoga session
Kl. 17:00: Medicinsk yoga

Dag 3

Kl. 06:00: Solopgangsyoga
Kl. 17:00: Medicinsk yoga

Dag 4

Kl. 06:00: Solopgangsyoga med stående øvelser
Kl. 17:00: Dans og yogasession

Dag 5

Kl. 08:00: Åndedrætsøvelser og nærvær med blide bevægelser, efterfulgt af Kirtan Kriya meditation
Kl. 17:00: Sensitivitetsyoga

Dag 6

Kl. 08:00: Breathwalk - en mindful gåtur
Kl. 17:00: Helbredende meditation, afslutning med siddeceremoni på stranden

Yogaferie med 5* hotel, yoga bådtur og ekstra forkælelse

Om Yogareisen

Baron Palms Resort ligger rett ved Rødehavet, med privat strand, basseng og et bredt utvalg av fasiliteter for kropp og sjel. Et hotell for voksne, der de små, koselige detaljene er ivaretatt og hotellet har en herlig atmosfære. Hotellet er kjent for sin gode mat og drikke, og i tillegg til den utmerkede åpne buffeen tilbyr hotellet også tilgang til et ukentlig besøk på en av sine ala carte-restauranter. All lokalprodusert drikke er også inkludert i prisen på hotellet og på hotellets strand.

Hvis du bare vil slappe av ved bassenget eller på hotellet, er denne uken perfekt for det. I løpet av uken har du mulighet til å delta i felles måltider eller bli med på ekstra turer og utflukter.

For å krydre turen med litt ekstra velvære for kropp og sinn har vi en dagstur på Rødehavet med båten vår, med yoga på dekk, snorkling, avslapning og sol og lunsj inkludert. Her kommer vi rundt Sinai-halvøya og kommer ut til noen av de mest fantastiske snorkelområdene, der det både er store korallvegger, knyttneve i alle slags eksotiske farger samt alle slags marine liv. Badestopp.

Turen er åpen for påmelding for alle som ønsker å delta.

 

Program

Dag 1: Ankomst

Alle får tildelt sine rom og vi møtes i resepsjonen kl. 18:00. Her er det felles briefing, velkomst og hygge, før felles middag kl. 19:00 i bufférestauranten.

 

Dag 2

Morgen
06:30 - 07:30: Morgenyoga ved soloppgang over Sinai-ørkenen og Rødehavets horisont.
07:30 - 08:30: Frokost på hotellet med ferske lokale råvarer og energigivende drikke.

Formiddag
Fritid: Deltakerne har tid til å utforske området, slappe av ved bassenget eller nyte hotellfasilitetene.

Kveld
18:00 - 19:00: Kveldsyoga ved solnedgang: Avslutt dagen med avspenning og mindfulness under kveldsyogaen, mens solen forsvinner bak horisonten og himmelen farges i gyldne nyanser.
19:00 - 20:00: Felles middag på hotellet eller mulighet for å utforske lokale restauranter og smake på autentisk egyptisk mat.

 

Dag 3

Morgen
06:30 - 07:30: Morgenyoga ved soloppgang over Sinai-ørkenen og Rødehavets horisont.
07:30 - 08:30: Frokost på hotellet med ferske lokale råvarer og energigivende drikke.

Formiddag
Fritid: Deltakerne har tid til å utforske området, slappe av ved bassenget eller nyte hotellfasilitetene.

Ettermiddag
15:00 - 17:00 (Valgfritt): Ekstraordinær yoga på båt: Nyt en unik opplevelse med yoga på dekket av båten vår, mens solen langsomt senker seg over det azurblå Rødehavet. Alle sansene frigjøres i dette magiske øyeblikket, hvor du kan koble deg til naturen og finne indre ro.

Kveld
18:00 - 19:00: Kveldsyoga ved solnedgang: Avslutt dagen med avspenning og mindfulness under kveldsyogaen, mens solen forsvinner bak horisonten og himmelen farges i gyldne nyanser.
19:00 - 20:00: Felles middag på hotellet eller mulighet for å utforske lokale restauranter på egen hånd og smake på autentisk egyptisk mat – Det gamle markedet ligger nær hotellet.

Merk: Dette er bare et utkast til planen, og detaljene kan endres avhengig av været, lokale arrangementer og gruppens preferanser.

 

Dag 4

Morgen
06:30 - 07:30: Morgenyoga ved soloppgang over Sinai-ørkenen og Rødehavets horisont.
07:30 - 08:30: Frokost på hotellet med ferske lokale råvarer og energigivende drikke.

Formiddag/Ettermiddag
Fritid: Deltakerne har tid til å utforske området, slappe av ved bassenget eller eventuelt delta i turer og utflukter.

Kveld
18:00 - 19:00: Kveldsyoga ved solnedgang: Avslutt dagen med avspenning og mindfulness under kveldsyogaen, mens solen forsvinner bak horisonten og himmelen farges i gyldne nyanser.
19:00 - 20:00: Felles middag på hotellet på den italienske restauranten, hvor vi får en hyggelig kveld med smaksprøver på det italienske kjøkkenet.

 

Dag 5

Morgen
06:30 - 07:30: Morgenyoga ved soloppgang over Sinai-ørkenen og Rødehavets horisont.
07:30 - 08:30: Frokost på hotellet med ferske lokale råvarer og energigivende drikke.

Formiddag/Ettermiddag
Dagen er ren avslapning og fridag. Ønsker man å delta på morgen- og kveldsyoga, avtales det individuelt. En god dag å utforske byen, området eller delta på en av våre arrangerte utflukter.

Kveld
18:00 - 19:00: Kveldsyoga ved solnedgang: Avslutt dagen med avspenning og mindfulness under kveldsyogaen, mens solen forsvinner bak horisonten og himmelen farges i gyldne nyanser.
19:00 - 20:00: Felles middag på hotellet eller mulighet for å utforske lokale restauranter og smake på autentisk egyptisk mat.

 

Dag 6

Morgen
06:30 - 07:30: Morgenyoga ved soloppgang over Sinai-ørkenen og Rødehavets horisont.
07:30 - 08:30: Frokost på hotellet med ferske lokale råvarer og energigivende drikke.

Formiddag/Ettermiddag
Fritid: Deltakerne har tid til å utforske området, slappe av ved bassenget eller nyte hotellfasilitetene.

Kveld
18:00 - 19:00: Kveldsyoga ved solnedgang: Avslutt dagen med avspenning og mindfulness under kveldsyogaen, mens solen forsvinner bak horisonten og himmelen farges i gyldne nyanser.
19:00 - 20:00: Felles middag og koselig avslutning på hotellet, i den indiske restauranten direkte plassert ved stranden.

Yogaferie med 4* hotel, All Inclusive og 6 dages Yogaprogram (Dansk instruktør)

Om Yogareisen

Hotellet Sharm Club Resort er kjent for sin frodige hage og vakre omgivelser, og har en fantastisk atmosfære. Omgitt av hotellets små bygninger, hagen og ikke minst det nærliggende Rødehavet har du de beste forutsetninger for en herlig yogaferie. 
Hvis du bare vil slappe av ved bassenget eller slappe av på hotellet, er denne uken perfekt for det. I løpet av uken vil det være muligheter for å delta i felles måltider eller bli med på ekstra turer og utflukter.  

For å krydre turen med litt ekstra velvære for kropp og sinn tilbyr vi en dagstur på Rødehavet med båten vår, med yoga på dekk, snorkling, avslapning og sol og lunsj inkludert. Her reiser vi rundt Sinai-halvøya og besøker noen av de mest fantastiske snorklingsområdene, der det er store korallvegger, fisk i alle slags eksotiske farger og alle slags badestopp.  
Midt i uken drar vi på en ørkentur, og stopper ved en lokal teltleir hvor vi nyter en deilig middag og ser den vakre ørkensolen gå ned med en times yoga under stjernene.

Turen er åpen for påmelding for alle som ønsker å bli med. 

 

Program

Dag 1: Ankomst

Alle får tildelt sine rom og vi møtes i resepsjonen kl. 18:00. Her er det felles briefing, velkomst og hygge, før felles middag kl. 19:00 i bufférestauranten.

 

Dag 2

Morgen
06:30 - 07:30: Morgenyoga ved soloppgang over Sinai-ørkenen og Rødehavets horisont.
07:30 - 08:30: Frokost på hotellet med ferske lokale råvarer og energigivende drikke.

Formiddag
Fritid: Deltakerne har tid til å utforske området, slappe av ved bassenget eller nyte hotellfasilitetene.

Kveld
18:00 - 19:00: Kveldsyoga ved solnedgang: Avslutt dagen med avspenning og mindfulness under kveldsyogaen, mens solen forsvinner bak horisonten og himmelen farges i gyldne nyanser.
19:00 - 20:00: Felles middag på hotellet eller mulighet for å utforske lokale restauranter og smake på autentisk egyptisk mat.

 

Dag 3

Morgen
06:30 - 07:30: Morgenyoga ved soloppgang over Sinai-ørkenen og Rødehavets horisont.
07:30 - 08:30: Frokost på hotellet med ferske lokale råvarer og energigivende drikke.

Formiddag
Fritid: Deltakerne har tid til å utforske området, slappe av ved bassenget eller nyte hotellfasilitetene.

Ettermiddag
15:00 - 17:00 (Valgfritt): Ekstraordinær yoga på båt: Nyt en unik opplevelse med yoga på dekket av båten vår, mens solen langsomt senker seg over det azurblå Rødehavet. Alle sansene frigjøres i dette magiske øyeblikket, hvor du kan koble deg til naturen og finne indre ro.

Kveld
18:00 - 19:00: Kveldsyoga ved solnedgang: Avslutt dagen med avspenning og mindfulness under kveldsyogaen, mens solen forsvinner bak horisonten og himmelen farges i gyldne nyanser.
19:00 - 20:00: Felles middag på hotellet eller mulighet for å utforske lokale restauranter på egen hånd og smake på autentisk egyptisk mat – Det gamle markedet ligger nær hotellet.

Merk: Dette er bare et utkast til planen, og detaljene kan endres avhengig av været, lokale arrangementer og gruppens preferanser.

 

Dag 4

Morgen
06:30 - 07:30: Morgenyoga ved soloppgang over Sinai-ørkenen og Rødehavets horisont.
07:30 - 08:30: Frokost på hotellet med ferske lokale råvarer og energigivende drikke.

Formiddag/Ettermiddag
Fritid: Deltakerne har tid til å utforske området, slappe av ved bassenget eller eventuelt delta i turer og utflukter.

Kveld
18:00 - 19:00: Kveldsyoga ved solnedgang: Avslutt dagen med avspenning og mindfulness under kveldsyogaen, mens solen forsvinner bak horisonten og himmelen farges i gyldne nyanser.
19:00 - 20:00: Felles middag på hotellet på den italienske restauranten, hvor vi får en hyggelig kveld med smaksprøver på det italienske kjøkkenet.

 

Dag 5

Morgen
06:30 - 07:30: Morgenyoga ved soloppgang over Sinai-ørkenen og Rødehavets horisont.
07:30 - 08:30: Frokost på hotellet med ferske lokale råvarer og energigivende drikke.

Formiddag/Ettermiddag
Dagen er ren avslapning og fridag. Ønsker man å delta på morgen- og kveldsyoga, avtales det individuelt. En god dag å utforske byen, området eller delta på en av våre arrangerte utflukter.

Kveld
18:00 - 19:00: Kveldsyoga ved solnedgang: Avslutt dagen med avspenning og mindfulness under kveldsyogaen, mens solen forsvinner bak horisonten og himmelen farges i gyldne nyanser.
19:00 - 20:00: Felles middag på hotellet eller mulighet for å utforske lokale restauranter og smake på autentisk egyptisk mat.

 

Dag 6

Morgen
06:30 - 07:30: Morgenyoga ved soloppgang over Sinai-ørkenen og Rødehavets horisont.
07:30 - 08:30: Frokost på hotellet med ferske lokale råvarer og energigivende drikke.

Formiddag/Ettermiddag
Fritid: Deltakerne har tid til å utforske området, slappe av ved bassenget eller nyte hotellfasilitetene.

Kveld
18:00 - 19:00: Kveldsyoga ved solnedgang: Avslutt dagen med avspenning og mindfulness under kveldsyogaen, mens solen forsvinner bak horisonten og himmelen farges i gyldne nyanser.
19:00 - 20:00: Felles middag og koselig avslutning på hotellet, i den indiske restauranten direkte plassert ved stranden.

Registrering og priser

Meld deg på yogareisene

For å melde deg på en av våre yogareiser, må du gjøre følgende:

1. Klikk på datoen du ønsker å reise på under fanen «Datoer for yogareisene»

2. Korriger antall deltakere ved å trykke på «korriger søk»

3. Velg ønsket romtype

4. Når du har gjort det ovennevnte, kan du trykke på «Bestill reise»

5. Under bestillingen vil du bli presentert for ulike alternativer. Her vil det være mulig å kjøpe yogapakken. (Hvis ikke, sjekk at du har valgt riktig dato)

 

Priser på yogareiserne

Yogareise Pris for yogapakken

Yogaferie med 4* hotel, All Inclusive og 6 dages Yogaprogram

895,-

Yoga ferie med 5* hotel, yoga bådtur og ekstra forkælelse 

895,-

6 dages yogaprogram med Monika i Sharm el Sheikh

895,-

Yggdrasil Yoga på Porto Santo, våren

1.895,-

Yogaferie på Porto Santo med Monika 

895,-

 

Datoer for yogarejserne

Datoer for yogarejserne


Yggdrasil Yoga på Porto Santo, våren

Dato for avreise Yogaintruktør
15. februar 2025 Thomas & Amrit
29.marts 2025 Thomas & Amrit

 

Yogaferie på Porto Santo med Monika

Dato for avreise Yogaintruktør 
14. december 2024 Monika
4. januar 2025 Monika
1. februar 2025 Monika
22. februar 2025 Monika 
5. april 2025 Monika

 

6 dages yogaprogram med Monika i Sharm el Sheikh

Dato for avreise Yogainstruktør
22. september 2024 Monika
26. oktober 2024 Monika
23. november 2024 Monika

 

Yogaferie med 4* hotel, All Inclusive og 6 dages Yogaprogram

Dato for avreise Yogainstruktør
1. september 2024  
8. september 2024   
29. september 2024   
2. november 2024   
7. december 2024  
4. januar 2025  
11. januar 2025  

 

Yoga ferie med 5* hotel, yoga bådtur og ekstra forkælelse

Dato for avreise Yogainstruktør
28. juni 2024 Monika
29. september 2024 Marie
20. oktober 2024 Katja
2. november 2024 Marie
23. november 2024  

 

 

 

 

 

  

Møt våre yogainstruktører

 

Marie

Marie

Jeg er fuldtidsyogalærer og lever således af at undervise i yoga. Jeg har taget yogauddannelse på 2 år + en masse efteruddannelse, kurser, undervisningserfaring bag mig. Jeg underviser både klassisk hatha og nidra yoga hvilket jeg synes giver dybde i min undervisning.

Katja

Katja

Mit navn er katja. Jeg er 34 år og bosat i Esbjerg med min kæreste og 2 hunde. Yogaen er min helt store passion. Både som underviser, og min egen personlige praksis som jeg prioriterer højt i hverdagen. For mig er yoga mere end blot akrobatiske øvelser. Det er en omsorgsfuld og kærlig måde at være på i verdenen. Et redskab til at kigge indad og udvikle sig som menneske. Stilarten på turen vil være en dynamisk morgen praksis (hatha eller vinyasa) hvor niveauet tilpasses den enkelte deltager. Her arbejder vi på både smidighed, styrke og balance. Om eftermiddagen laver vi blide stræk og en mere rolig yoga. Yin yoga hvor vi arbejder med bindevæv, led, sener og Mindfulness. Yoga nidra, også kendt som NSDR (non sleep deep rest) som er en guidet meditationsform som virker dybt afslappende på nervesystemet Jeg glæder mig til at dele en fantastisk uge i skønne omgivelser med jer Namaste

Monika

Monika

Efter at være blevet syg i 2014, begyndte min seriøse yogarejse. Jeg er uddannet som kundalini- og medicinsk yogalærer og har specialiseret mig i forskellige yogaretninger. Yoga er blevet en livsstil for mig, og jeg arbejder konstant med at fordybe mig både fysisk og gennem digitale kurser. Mit mål er at udbrede yoga til moderne mennesker som et redskab til bedre sundhed.

Yggdrasil yoga

Yggdrasil yoga

Amrit og Thomas har drevet profesjonell yogaskole i flere årtier og er noen av de mest erfarne yogalærere i Norge. Ved siden av fulltids undervisning yogaskolen i Oslo har de hatt yogaferier i Telemark siden 1995. De er begge lærere ved den treårige yogalærerutdannelse ved skolen.

LES MER HER