Sommerferie 2024

Flot billeder fra Sharm el Sheikh

Flot strand i Sharm el Sheikh, Egypten

Smuk strand i Egypten

Stort poolområde på resort i Sharm el Sheikh

 

Hvor går sommerferien din?

 

Finn den perfekte sommerferien her!

Her har vi samlet alle våre beste sommerferiedestinasjoner og tilbud på sommerferie.

Enten du leter etter spennende vannsportsopplevelser i Sharm el Sheikh, hvor du kan snorkle blant fargerike koraller og eksotiske fisk, eller ønsker å utforske de skjulte buktene og hemmelige grottene langs Amalfikysten på en båttur, så er våre destinasjoner skreddersydd for å oppfylle dine ferieønsker.

For de eventyrlystne sjelene tilbyr Sicilia et uendelig utvalg av aktiviteter, alt fra fotturer på den majestetiske vulkanen, Mount Etna, til å utforske de gamle ruinene og arkeologiske skattene som forteller historien om øyas rike kultur og fortid.

Uansett hvor dine interesser ligger, kan vi skreddersy din sommerferie til å være fylt med moro, eventyr og uforglemmelige opplevelser. Så ta det første skrittet mot din drømmeferie og utforsk vårt fantastiske utvalg av destinasjoner og tilbud på sommerferie her!

 

Finn en restplass i sommerferien

Restplass i juni      Restplass i juli       Restplass i august

Se de beste tilbudene på sommerferier her

 

Vår beste tilbud i sommerferien

Velg din favorittdestinasjon her, og finn de beste tilbudene på sommerferier.

 

Hvilken type sommerferie skal du på?

Vi har et bredt utvalg av hoteller som passer til enhver ferieopplevelse. Utforsk våre beste familiehoteller med vannsklier, hoteller kun for voksne med fokus på avslapning, eller ta en tur alene til et av våre populære hoteller ved vannet. Hos oss finner du det ideelle stedet for din neste ferie.

Voksenhoteller

Voksenhoteller

Reis med din favoritt reisefølge og bo på et av våre herlige voksenhoteller, hvor aktiviteter for voksne, avslapning og hyggelige minner står i fokus! Finn ditt favoritthotell her.

LES MER HER
Familiehoteller

Familiehoteller

Finn det perfekte hotellet til sommerferien for hele familien. Nyt morsomme aktiviteter for alle aldre, badeland og direkte tilgang til Rødehavet! Finn det perfekte familiehotellet her.

LES MER HER
Singlereiser

Singlereiser

Finn det perfekte hotellet for deg som ønsker å reise alene og nyte ro, avslapning og solrike dager på stranden. Se våre beste tilbud på enkeltrom her!

LES MER HER

 

Se våre beste tilbud for sommerferien her

REJS PÅ SOMMERFERIE DIREKTE FRA Oslo Gardermoen og TORP Sandefjord

Reis på sommerferie med Amisol Travel og se frem til en ferie i sydensolen. Våre guider står klare til å hjelpe deg og familien til en uforglemmelig sommerferie.

Vi flyr hver uke direkte fra Oslo Gardermoen og TORP Sandefjord lufthavn til alle våre favorittdestinasjoner i sydensola. Så enten turen går til vakre Egypt eller solfylte dager i Italia, har vi fantastiske hoteller og reisemål som appellerer til alle.

På denne siden har vi samlet våre beste turer i sommerferien. Fortsett å drømme om dette og finn akkurat det hotellet som vil danne rammen for din neste ferie. Juli er høysesong på grunn av skolens sommerferie og er dermed også den perioden vi opplever størst etterspørsel etter reise, derfor anbefaler vi å bestille ferien i god tid, så lenge utvalget er størst.

FINN DEN PERFEKTE SOMMERFERIEN

Her på siden har vi samlet våre beste reiser for sommerferien. Drøm videre her og finn akkurat det hotellet som skal danne rammene for din neste ferie. Juli er høysesong på grunn av skolenes sommerferie, og det er derfor også den perioden vi opplever størst etterspørsel etter reiser. Vi anbefaler derfor å bestille ferien i god tid, mens utvalget er størst.

Trenger du hjelp til å planlegge din neste sommerferie, kontakt våre erfarne reisekonsulenter. Vi kjenner våre hoteller, destinasjoner og har alltid fingeren på pulsen.

Les mer
sivota