Nyhet! Dra på en oppdagelsesreise til øyparadisene Madeira & Porto Santo

 

Kombiner Porto Santo og Madeira

Opplev to øyparadis på en reise
Sol året rundt
Kulturreise uten sidestykke
Kulinariske opplevelser
Eventyrlig aktiviteter

NÅ! Kombinér to fantastiske reisemål i én og samme reise, med vårt nye kombinasjonstilbud. Oppdag den kulturrike øya Madeira og strandperlen Porto Santo, på en og samme solrike ferie.

Porto Santo og Madeira, er begge øyer som er en del av øygruppen Madeira skjærgården, midt i Atlanterhavet. Ønsker du en ferie hvor du kan få det beste av begge verdener, så er dette kombinasjonsreisen for deg. Opplev kultur, matopplevelser og frodig natur på Madeira - og strandopplevelser av de sjeldne, samtidig som du kan utforske øya via sykkel, golf, båt og mye mer.

Madeira er kjent for sin rike kulturhistorie, vakre og tropiske klima og natur, behagelige klima året rundt og sin unike mat- og vinkultur.

Porto Santo er kjent for sine milelange og prisvinnende sandstrender, den rolige og deilige atmosfæren som er helt unik for denne skjønne øya og ikke minst populære aktiviteter som golf, tennis, padel, sykkel, yoga og mye mer.

Ønsker du en ferie med kulturrike opplevelser, vakre sandstrender så langt øyet kan se og kulinariske matopplevelser av de sjeldne, så er dette en unik mulighet for deg å få det beste av begge verdener.

Les mer om reisen her

Vi skreddersyr din drømmereise

Velg mellom 1 eller 2 uker, hvor du får det beste av begge verdener

1 uke

Velg alternativ 1 for en uforglemmelig 7-dagers reise

Lørdag: Ankomst på Porto Santo med 1 overnatting på 4,5* Vila Baleira Suites med All Inclusive.

Søndag: Nyt dagen på stranden på Porto Santo, om kvelden går båten til Funchal, Madeira som tar om lag 2,5 timer. Innsjekk på 4* Hotel Vila Baleira Funchal med frokost inkludert.

Mandag-onsdag: Opplev bylivet i Funchal, gå en tur på promenaden, ta en dukkert i havet og nyt et komfortabelt opphold på hotellet.

Onsdag-lørdag: Båten tilbake til Porto Santo går tidlig på dagen. Nyt resten av ferien på 4,5* Vila Baleira Suites med all inclusive.

 

2 uker

Alternativ 2 passer perfekt til deg som søker en 14-dagers reise og vil nyte 7 dager på Madeira og 7 dager på Porto Santo.

Denne muligheten gir deg tid til å fordype deg i hver øys unike sjarm og utforske dem i et mer avslappet tempo. På denne måten kan du virkelig la deg suge inn i Porto Santos avslappede atmosfære, utforske hver av dens skatter, og deretter fly videre til Madeira for å ta deg tid til å utforske alle de spektakulære severdighetene og aktivitetene øya har å by på.

 

Les mer

Les mer om reisen her

 

 Dobbelt Øyeparadis

Dobbelt Øyeparadis

Opplev det beste av begge verdener med Portos Santos avslappede strender og Madeiras dramatiske landskap, alt på én reise.

Året Rundt Sol

Året Rundt Sol

Nyt det subtropiske klimaet som preger begge øyene, og skap uforglemmelige minner i solen året rundt.

Kulturell Rikdom

Kulturell Rikdom

Dykk ned i historien på Porto Santo og utforsk Madeiras unike kulturelle arv, fra oppdagelsesreisendes epoke til dagens blomstrende kunstscene.

Fremragende Kulinarisk Opplevelse

Fremragende Kulinarisk Opplevelse

Smak på deilige lokale retter, fra fisk og sjømat på Porto Santo til Madeiras berømte vin og tradisjonelle espada (svartsvømmende fisk) retter.

Aktive ferier

Aktive ferier

Hold en aktiv ferie der du utøver dine favorittidretter som golf, yoga, tennis og utforsk de naturlige underverkene med fotturer, dykking.

Kombinasjonsreise Porto Santo og Madeira

 

Porto Santo

Din reise starter på Porto Santo, den gyldne perlen i Atlanterhavet. Med sine kilometerlange, gyldne strender og krystallklart vann er Porto Santo en sann oase for soltilbedere og vannentusiaster. Øya byr på en avslappende atmosfære, perfekt for å forfriske sjelen.

Været på Porto Santo

Porto Santo byr på et behagelig subtropisk klima året rundt, og fra februar til mai er øya i overgangsperioden mellom vinter og vår. I februar kan du forvente mildere temperaturer, typisk mellom 16°C og 19°C (61°F - 66°F), mens temperaturen gradvis stiger til rundt 22°C - 25°C (72°F - 77°F) i mai. Denne perioden er ideell for reisende som ønsker å unngå de varmere sommertemperaturene og fortsatt nyte behagelig vær.

Havtemperaturen rundt Porto Santo varierer også i løpet av disse månedene. I februar kan havet være litt kjøligere med temperaturer rundt 17°C (63°F), men det begynner å varmes opp, og i mai når det typisk 19°C - 21°C (66°F - 70°F). Det milde vannet gjør det fortsatt behagelig å nyte strandaktiviteter og vannsport.

Attraksjoner på Porto Santo

I tillegg til de gyldne strendene og det krystallklare vannet har Porto Santo flere attraksjoner å by på i løpet av disse månedene. Besøk Vila Baleira for å oppleve den historiske sjarmen med tradisjonelle markeder og gater. I februar kan du støte på lokale arrangementer og festivaler, mens våren bringer blomsterprakt og fornyet energi til øya. Ikke glem å utforske Christopher Columbus Park og nyte de naturlige varme kildene ved Fonte da Areia for en avslappende opplevelse midt i naturen

 

Hoteller på Porto Santo: Vila Baleira Suites

Under ditt opphold på Porto Santo vil du bo på Vila Baleira Suites, en eksklusiv innkvartering som kombinerer komfort med en fantastisk beliggenhet nær øyas beste severdigheter. Suiter er elegant innredet og skaper den perfekte atmosfæren for en uforglemmelig ferie.

Madeira

Fra Porto Santo seiler du videre til den fortryllende øya Madeira, kjent som Atlanterhavets blomsterhage. Madeira byr på en kontrastfylt natur med dramatiske klipper, frodige skoger og pulserende byliv.

Været på Madeira

På Madeira, også kjent som "Evige vår," er februar til mai en overgangsperiode fra vinter til vår. I februar kan du forvente temperaturer mellom 14°C og 18°C (57°F - 64°F), stigende til 19°C - 22°C (66°F - 72°F) i mai. Denne perioden er behagelig med milde temperaturer og perfekt for å utforske øyas varierte landskap.

Havtemperaturen rundt Madeira er også behagelig. I februar ligger den typisk rundt 18°C (64°F), mens den stiger til 20°C - 22°C (68°F - 72°F) i mai. Dette skaper optimale forhold for å nyte kystområdene og eventuelle vannsportsaktiviteter.

Attraksjoner på Madeira

Vårmånedene på Madeira byr på et blomstrende landskap og behagelige temperaturer, noe som gjør det ideelt for å utforske øyas sjarmerende gater og markeder i Funchal. Ta en tur opp til Cabo Girão for å oppleve en betagende utsikt fra en av verdens høyeste havklipper. Gå på levadavandringer og oppdag Laurissilva-skogen, som er en del av UNESCOs verdensarvliste.

Det milde været gjør det behagelig å utforske de mange severdighetene og aktivitetene som Madeira har å by på i denne perioden.

 

Hotell på Madeira: Vila Baleira Funchal

Under ditt opphold på Madeira vil du bo på Vila Baleira Funchal, et elegant hotell som ligger midt i hjertet av Funchal. Med sin luksuriøse innredning og førsteklasses fasiliteter sørger dette hotellet for at din tid på Madeira blir enda mer minneverdig.

 

En helt eventyrlig rute: Fly direkte fra Oslo til Porto Santo, seil videre til Madeira og tilbake til Porto Santo. Med hjemreise direkte fra Porto Santo til Oslo

Din reise begynner i hjertet av Norge, Oslo, hvor du setter kursen mot sol og eventyr. Etter en fem timers flytur finner du deg selv på den gyldne øya, Porto Santo. Her venter avslappende dager med solbading og oppdagelser.

Fra Porto Santo seiler du gjennom Atlanterhavets bølger mot Madeira, en reise som tar deg nærmere naturens underverden og de dramatiske landskapene som denne blomstrende øya har å by på. Opplev de imponerende klippeformasjonene, frodige skogene og det pulserende bylivet i Funchal.

Etter å ha utforsket Madeiras skatter, seiler du tilbake til Porto Santo for å gjenoppleve øyas sjarm. Ta deg tid til å nyte de gyldne strendene og den lokale kulturen før du tar farvel med Atlanterhavets perler.

Din hjemreise til Oslo markerer slutten på et eventyr der du har opplevd det beste av begge verdener. Fra solfylte strender til dramatiske klipper vil denne reisen etterlate deg med minner for livet og en dyp kjærlighet for de magiske øyene som danser i Atlanterhavets bris.