Tennisrejser

Kombinér Tennis med afslappende dage i solen!

 

Tennisreiser

Drømmer du om en uforglemmelig tennisferie? Da bør Sharm el Sheikh eller Porto Santo stå øverst på listen over reisemål! Med sine blendende strender og førsteklasses tennis fasiliteter er Sharm el Sheikh og Porto Santo det ideelle stedet for tennisentusiaster.

På tennisferien til Sharm el Sheikh kan du se frem til solskinn året rundt og krystallklart vann som innbyr til endeløse tenniskamper. Enten du er nybegynner eller erfaren spiller, vil du finne noe for enhver smak på Sharm el Sheikhs moderne tennisbaner.

Etter en spennende dag på banen kan du slappe av på luksuriøse resorter som tilbyr alt fra avslappende spa-behandlinger til gourmetopplevelser.

En tennisferie til Sharm el Sheikh gir deg også muligheten til å utforske destinasjonens unike kultur og attraksjoner, inkludert fargerike markeder, fascinerende historiske monumenter og enestående naturskjønnhet.

En tennisferie til Porto Santo gir deg muligheten til å nyte avslappende dager på en verdensberømt strand kombinert med et morsomt og utfordrende tennisspill på øyas mange vakre tennisbaner.

Les mer om tennisreiser


 

Tennisreise til Sharm El Sheikh

Her ser du vårt utvalg av de beste tennishotellene i Sharm el Sheikh. Finn det perfekte hotellet for din tennisferie!

Les mer om tennishotellene her:

Monte Carlo Sharm

Monte Carlo Sharm

Dette 5-stjerners hotellet tilbyr en tennisferie fylt med avslapning, lange dager på stranden og moderne tennisbaner!

LES MER HER
DoubleTree by Hilton Sharks Bay

DoubleTree by Hilton Sharks Bay

Dette 4* hotellet tilbyr en hyggelig tennisferie. Hotellet har 1 tennisbane, et stort bassengområde og direkte tilgang til stranden i Ras Nasrani.

LES MER HER
Marriott Renaissance

Marriott Renaissance

Dette 5-stjerners familiehotellet tilbyr en luksuriøs ferie kombinert med morsomme tennisspill. Nyt deilig mat på en av hotellets restauranter og spill tennis hele dagen lang!

LES MER HER

 

Tennisreiser til Porto Santo

Hvis du ønsker å dra på tennisferie til Porto Santo, anbefaler vi at du bor på et av våre Vila Baleira-hotell. Når du bor på disse hotellene, får du gratis tilgang til tennisanleggene på øya. Husk å bestille tennistimer før du reiser.

Finn ditt favoritt hotell her

Hotel Vila Baleria

Hotel Vila Baleria

Dette vakre 4* hotellet tilbyr en flott ferie i Porto Santo. Hotellet har et stort bassengområde og kort vei til stranden.

LES MER HER
Vila Baleria Suites

Vila Baleria Suites

Dette 5* hotellet inviterer til en luksuriøs feire omgitt av avslapning og gode matopplevelser. Hotellet ligger direkte på stranden.

LES MER HER
Les mer om tennisreiser til Porto Santo

Les mer om tennisreiser til Porto Santo

LES MER HER

 


 

Alt du trenger å vite om tennisferier

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene! Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du alltid kontakte oss på post@amisol.no eller ringe oss på tlf. +47 32 200 900

Å reise som en gruppe på en tennistur

Drømmer du om å organisere en fantastisk gruppetur til Sharm el Sheikh eller Porto Santo? La oss hjelpe deg med å planlegge og organisere den perfekte reisen for tennisgruppen din!

Med vår ekspertise og erfaring kan vi skreddersy en tur som passer akkurat til din gruppes ønsker og behov. Enten dere er en liten vennegjeng eller en stor tennisklubb, kan vi organisere alt fra flybilletter og overnatting til bane-reservasjoner og aktiviteter.

Sharm el Sheikh og Porto Santo tilbyr førsteklasses tennis fasiliteter og en fantastisk atmosfære, noe som gjør de til ideelle reisemål for tennisentusiaster. Fra spennende kamper på banen til avslappende stunder ved bassenget eller på stranden - tennisgruppen din vil få oppleve alt hva de vakre reisemålene har å by på.

Kontakt oss i dag på post@amisol.no eller ring oss på tlf. 32 200 900 for mer informasjon og for å skreddersy din neste tennisgruppereise til Sharm el Sheikh!

Hvordan bestiller jeg en Tennisreise?

Hvis du vil reise til Sharm el Sheikh eller Porto Santo på tennisferie, er alt du trenger å gjøre å finne tennis-hotellet som passer deg og dine behov. Når du ankommer hotellet, kan du bestille tid på banen, slik at du kan spille tennis når det passer deg!

OBS! Prisene kan variere avhengig av hvilket hotell du bor på. Kontakt vår kundeservice for mer informasjon på post@amisol.no eller på tlf.+47 32 200 900

Hvad koster tennisreisene?

I Sharm el Sheikh kan prisene variere avhengig av hvilket hotell du bor på. For å få priser for de enkelte hotellene, vennligst kontakt oss på post@amisol.no eller ring oss på tlf. +47 32 200 900.

På Porto Santo er tennisbanene gratis å bruke, men vær oppmerksom på at du må bestille plass på forhånd!

 

Hotellene vil også alltid kunne hjelpe deg med å veilede deg om priser på kurs og utstyr når du er på destinasjonen.

Hva med tennisutstyr?

Du kan alltid ta med deg eget utstyr hjemmefra i bagasjen. I tillegg vil det være mulig å leie dette på hotellene. For priser på utstyr i Sharm el Sheikh, vennligst kontakt vår kundeservice på post@amisol.no eller på tlf. +47 32 200 900.

Priser på Porto Santo:

Leie av tennisracket: 3€
Leie av 6 baller: 2€

Med forbehold om prisendringer og -stigninger.