Personvernspolitikk

 

Ett av Amisol Travels overordnede mål er å opprettholde det høyeste nivået av sikkerhet for våre gjester og besøkende på vår nettside. Dette gjelder også beskyttelsen av personopplysninger.

Amisol Travel ønsker med denne politikken å kartlegge på en klar og oversiktlig måte hvordan vi samler inn, viser, overfører og lagrer dine opplysninger, slik at du kan føle deg trygg på at dine personopplysninger er lagret sikkert.

Amisol Travel utfører all behandling av personopplysninger i samsvar med gjeldende regler, inkludert personvernforordningen og den danske databeskyttelsesloven.

Vi anbefaler at du leser nedenstående personvernspolitikk, hvor vi blant annet redegjør for:

-              Hvilken type persondata vi samler inn, hvordan og til hvilke formål

-              Amisol Travels juridiske grunnlag for behandling av personopplysninger

-              Dine rettigheter

 

Ansvarlig for behandling av data

Amisol Travel driver et reisebyrå med base i Drammen og selger reiser med avreise fra Oslo Lufthavn til destinasjoner både i og utenfor Europa.

Amisol Travel er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på denne og andre nettsider som drives av Amisol Travel, samt i våre apper. Amisol Travel er også ansvarlig for behandling av personopplysninger som inngår i reisebestillinger, reservasjoner, osv.

Du kan når som helst kontakte oss ved å henvende deg til post@amisol.no.

 

Hvordan samler Amisol inn personopplysninger?

Hos Amisol Travel samler vi inn personopplysninger på flere måter, men først og fremst direkte fra deg.

 

Informasjon som samles inn i forbindelse med bestilling og reisen

Når du bestiller en reise på amisol.no eller gjennom en samarbeidspartner, samler vi inn personopplysninger fra deg for å kunne gjennomføre bestillingen din. Dette inkluderer informasjon om navn, fødselsdato, alder og kjønn for alle reisende som er omfattet av bestillingen, samt adresse og kontaktinformasjon, inkludert e-postadresse og mobiltelefonnummer, for den primære reisende. Ved bestilling samler vi også betalingsinformasjon for den primære reisende og eventuelle opplysninger om hvordan betalingen ønskes delt, også for medreisende.

Hvis bestillingen omfatter barn, samler vi inn de samme opplysningene som nevnt ovenfor angående barnet.

Når du gjennomfører en reise med oss, samler vi også informasjon om reisen din. I tillegg til ovennevnte informasjon inkluderer dette for eksempel billettnummer, destinasjon, reisevarighet og andre eventuelle tjenester du har valgt å benytte deg av under reisen, som for eksempel transport eller utfluktspakker.

 

Informasjon som samles inn ved personlig kontakt

Vi samler inn personopplysninger fra deg når du kontakter oss, for eksempel via kundeservice, e-post, telefon eller på andre måter. Primært samler vi inn de personopplysningene som er nødvendige for å besvare spørsmålet ditt eller behandle saken din. Dette kan inkludere informasjon om navn og billettnummer. Avhengig av hvordan du velger å kontakte oss, kan vi også samle inn kontaktopplysninger som e-postadresse eller telefonnummer.

Ved personlig kontakt vil vi også samle inn andre personopplysninger som du velger å gi oss. Dette kan for eksempel være informasjon om allergier, medisinsk tilstand eller andre opplysninger om deg eller andre på reisen din, som er omfattet av bestillingen.

 

Informasjon som samles inn når du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller melder deg på en av våre konkurranser

Når du velger å abonnere på Amisol Travels nyhetsbrev eller delta i en av våre konkurranser, samler vi inn navnet ditt og e-postadressen din. Hvis du velger å gi oss det, samler vi også data om postnummeret ditt samt telefonnummer. Dette gjør vi med formålet å kunne sende nyhetsbrevet til deg og kontakte deg ved eventuell vunnet konkurranse. Postnummeret ditt bruker vi for eksempel til analyse av mulige geografiske kundegrupper.

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev, vil du kort tid etter motta en e-post fra oss der vi ber deg bekrefte denne påmeldingen. Påmeldingen er først gyldig etter bekreftelse.

For å kunne komme i kontakt med deg, svare på henvendelser fra deg og administrere konkurranser, kampanjer, osv., behandler vi følgende opplysninger:

Personopplysninger som du gir når du er i kontakt med oss. For eksempel via e-post, brev, telefon eller sosiale medier. Først og fremst samler vi inn de opplysningene vi trenger for å kunne kontakte deg, for eksempel navn, telefonnummer og e-postadresse.

Informasjon som samles inn ved bruk av våre digitale tjenester

Når du bruker en av våre nettsider eller vår app, samler vi informasjon om din bruk av tjenesten. Noen av disse opplysningene kan være personopplysninger, for eksempel ditt IP-nummer. Vi samler også informasjon om hvordan du navigerer i tjenesten, hvilke søk du utfører, og hvilke reiseprodukter du er interessert i. Hvis du er logget inn på "Min billett" eller gir oss data som gjør det mulig for oss å identifisere deg, vil vi koble data om bruksmønsteret ditt med annen informasjon vi har samlet om deg.

Dette gjør vi med sikte på å forbedre brukeropplevelsen din og samtidig kunne gi deg den best mulige servicen.

 

Informasjon som samles inn fra andre enn deg

Ved bestilling og kontakt med oss i ulike sammenhenger kan det hende at en person gir personopplysninger om en eller flere medreisende. Vårt utgangspunkt er at den som gir oss slike opplysninger, har innhentet aksept fra alle medreisende for å gi slike personopplysninger til oss. Hvis du ikke selv har foretatt en bestilling, og en annen person har gjort en bestilling der du er inkludert, samler vi inn personopplysninger om deg fra den aktuelle personen. Det samme gjelder hvis en annen person har vært i kontakt med oss på dine vegne.

 

Dette betyr at Amisol Travel samler inn personopplysninger på følgende måter:

·      Når du velger å kjøpe og/eller be om en av Amisol Travels tjenester.

·      Fra personer som handler på dine vegne.

·      På B2C-markedet, for eksempel i en salgssituasjon hvor det blir bedt om tilbud på en av Amisol Travels tjenester og/eller forespurt om en samarbeidsavtale.

·      Via nettleserinformasjonskapsler (cookies) og nettbeacons.

·      I forbindelse med bruk av Amisol Travels digitale tjenester, inkludert appen.

·      Når du abonnerer på Amisol Travels nyhetsbrev eller melder deg på konkurranser.

·      Når du gir tilbakemelding og bidrar til kundeundersøkelser og spørreskjemaer.

·      Fra sosiale medier, reklame- og analyseleverandører.

Vær oppmerksom på at dersom du ikke gir oss visse personopplysninger, kan det hindre oss i å levere produkter og tjenester som du ønsker, eller hindre oss i å inngå avtaler med deg angående produkter eller tjenester.

 

Hvilken informasjon samler Amisol Travel inn?

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er all slags informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en fysisk person. Dette inkluderer for eksempel navn, personnummer, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Det gjelder også billettnumre, krypterte data og ulike typer elektroniske identiteter som IP-adresser, hvis de kan knyttes til en fysisk person.

Amisol Travel samler blant annet inn følgende personopplysninger:

·      Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fødselsdato og andre vanlige personopplysninger.

·      Kredittkortinformasjon – eventuelt som garanti for din reservasjon / depositum.

·      Kjøpshistorikk, inkludert bruken av Amisol Travels app og/eller andre digitale tjenester.

·      Tilbakemeldinger via våre kundeundersøkelser.

·      Tilbakemeldinger via fysiske eller onlinebaserte konkurranser.

·      Tilbakemeldinger på sosiale medier og andre digitale plattformer.

·      Nettleserinformasjon.

Du kan, etter eget ønske, velge å gi Amisol Travels personopplysninger utover de vanlige personopplysningene, som du vurderer kan være relevante enten av sikkerhetsmessige årsaker og/eller for å gi Amisol Travel muligheten til å tilpasse tjenestene spesielt for deg.

Dette kan for eksempel være informasjon om:

·      Handikap

·      Spesielle matpreferanser

·      Medisinsk tilstand

Dersom du velger å gjøre dette, betrakter Amisol Travel det samtidig som en godkjenning for å kunne registrere og lagre disse sensitive opplysningene på din profil. Du kan til enhver tid trekke tilbake din godkjenning og be oss om å fjerne disse opplysningene.

I tillegg til å motta opplysninger fra deg selv, vil Amisol Travel i noen tilfeller supplere våre opplysninger med informasjon vi har mottatt fra tredjepart, for eksempel en gruppeansvarlig eller en samarbeidspartner.

I slike tilfeller pålegges tredjeparten å informere de involverte gjestene om Amisol Travels vilkår og betingelser, samt nærværende personvernpolitikk. Det er også pålagt tredjeparten å sørge for nødvendig innhenting av samtykker for registrering og behandling av eventuelle sensitive opplysninger.

 

Online kjøp med kredittkort

Amisol Travel bruker Dansk Internet Betalings System (DIBS, www.dibs.dk) i forbindelse med dine kjøp av varer og betalinger med kredittkort. Både DIBS og Amisol Travel er godkjent og sertifisert av Pengeinstitutternes Betalings System (www.pbs.dk).

 

Hva er formålet med innsamlingen?

Amisol Travel samler kun inn personopplysninger som er nødvendige for det formålet som er beskrevet i de spesifikke vilkårene og betingelsene for den aktuelle tjenesten, samt i denne personvernpolitikken.

Det er den enkelte tjenesten som bestemmer både hvilke personopplysninger Amisol Travel samler inn, samt formålet med innsamlingen.

 

Administrasjon av reisen din

For å kunne levere de reisetjenestene du har bestilt hos oss, bruker vi dine personopplysninger på ulike måter. Informasjonen brukes til å utstede billetter og reisedokumenter, samt til å foreta hotellbestillinger og gjennomføre betaling for de tjenestene du har bestilt. Hvis du har bestilt ekstra tjenester som leiebil, transport, utfluktspakker osv., brukes informasjonen på samme måte for å levere disse tjenestene.

Administrasjon av reisen din inkluderer også bruk av dine opplysninger for regnskapsføring, avregning, revisjon, kreditt- eller annen verifikasjon av betalingskort, samt innvandrings- og tollkontroll.

 

Kundepleie

Vi bruker dine personopplysninger for å gi deg best mulig service når du kontakter oss med spørsmål, kommentarer eller reklamasjoner. For eksempel bruker vi ditt navn og billettnummer for å identifisere deg og din reise. Vi bruker dine kontaktinformasjoner, som e-postadresse og telefonnummer, for å kontakte deg ved eventuelle spørsmål.

 

Utsendelse av informasjon

Når du har bestilt en reise hos oss, bruker vi dine personopplysninger til å sende bekreftelse, spørreskjema, viktig informasjon om din kommende reise og tilbud relatert til reisen. Dette blir sendt til den e-postadressen eller det telefonnummeret som ble oppgitt ved bestillingen av reisen.

Når du kommer hjem fra reisen, sender vi deg et spørreskjema hvor vi ber deg svare på spørsmål om din reise, for å hjelpe oss med å forbedre våre tjenester.

Før, under og etter reisen vil vi, når relevant, sende deg viktig informasjon, for eksempel via appen eller sms til det mobilnummeret som ble oppgitt ved bestillingen av reisen. Dette kan for eksempel være informasjon om endringer som tidsendringer og andre endringer i forhold til reisen din. Disse informasjonene sendes enten via e-post, brev, sms eller telefonisk, avhengig av endringen og kontaktinformasjonen vi har på deg.

 

Markedsføring og personalisering

Kundeopplysningene kan brukes av Amisol Travel i markedsføringssammenheng knyttet til spesifikke reiser med Amisol Travel, kontakten vil skje via brev, e-post og sms, i den grad vi har ditt samtykke til dette.

Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev, bruker vi dine personopplysninger for å sende nyhetsbrevet til deg, og for å tilpasse innholdet i nyhetsbrevet spesielt for deg. Dette inkluderer din e-postadresse, opplysninger om din reisehistorikk, bruksmønster og preferanser. Ved hjelp av disse dataene kan vi gi deg tilbud som vi tror vil være mest interessante og fordelaktige for deg.

Hvis du kun har oppgitt e-postadressen din i forbindelse med et kjøp for å sende for eksempel billetter, boardingkort, informasjon om endringer i avgangstider eller annen relevant reiseinformasjon knyttet til en bestemt reise, vil vi ikke sende markedsføringsmateriell eller nyhetsbrev til denne e-postadressen med mindre du i forbindelse med kjøpet eller på annen måte har gitt spesifikt samtykke til dette.

På våre nettsider kan vi velge å bruke informasjon om våre brukere til såkalt personalisering. Dette betyr at vi kan bruke informasjonen vi har samlet om deg og din bruk av våre tjenester til å påvirke hvordan innholdet på nettsiden ser ut når du besøker den. Tilpasningen kan for eksempel være at vi lagrer og viser informasjon om destinasjoner du søkte på ved tidligere besøk på nettsiden, språkinnstillinger, samt visning av annonser og tilbud som vi tror passer til deg og dine reisepreferanser.

Vi bruker også personalisering i vår kommunikasjon via sosiale medier.

For analyse av bruksmønstre og personalisering bruker vi informasjonskapsler (cookies). Les om vår cookiepolitikk her. VENT MED DENNE TIL SIDEN ER OPPRETTET.

Utvikling av tjenester og service

Vi bruker informasjonen vi samler inn om våre kunder for å utvikle og forbedre produktene og tjenestene våre. Dette gjelder spesielt for våre digitale tjenester, der vi analyserer brukeratferd for å utvikle hvordan vi presenterer informasjon og kampanjer, samt utformer funksjoner. Vi bruker også denne informasjonen for å utvikle produktene våre basert på kundenes behov og atferd, for eksempel for å rette feil eller øke sikkerheten.

 

Lovbestemmelser

Dine personopplysninger kan også behandles for at vi kan oppfylle forpliktelsene i henhold til lover og regler, for eksempel knyttet til sikkerhet og rapportering.

 

Lagringsperioder

Amisol Travel lagrer de personopplysningene vi samler inn i vår kundedatabase. Personopplysninger og reisehistorikk lagres i kundedatabasen til du gir beskjed om at du ønsker å bli glemt.

På Min Billet lagres informasjonen du har registrert der så lenge din bookingreferanse er aktiv. Etter det lagres informasjonen i vår kundedatabase.

Hvis du er påmeldt vårt nyhetsbrev, vil vi lagre dine kontaktinformasjoner så lenge du velger å fortsette å motta nyhetsbrevet.

De samme personopplysningene kan lagres flere steder for ulike formål. Dette kan bety at en opplysning som er fjernet fra et system eller anonymisert fordi den ikke lenger er nødvendig, fortsatt kan være tilgjengelig i et annet system, der den lagres i henhold til en avtale eller for et annet formål der det fortsatt er behov for personopplysningen.

 

Amisol Travels tekniske og organisatoriske tiltak for sikker behandling av dine personopplysninger

Vi gjennomfører kontinuerlige tiltak for å oppfylle prinsippene om "integrasjon av personvern og standard personvern". Vi evaluerer løpende risikoene i behandlingen av personopplysninger og tar de nødvendige forholdsreglene for å redusere risikoen.

Amisol Travels formål med innsamling av personopplysninger kan være ett eller flere av følgende:

·      Behandling av dine reservasjoner og kjøp av Amisol Travels tjenester.

·      Kontakt med deg før, under eller etter oppholdet ditt.

·      Oppfyllelse av din forespørsel om tjenester.

·      Forbedring og utvikling av Amisol Travels produktutvalg og tjenester, inkludert digitale tjenester.

·      Tilpasning av Amisol Travels kommunikasjon og markedsføring til deg.

·      Analyse av din brukeradferd og remarkedsføring.

·      Tilpasning av samarbeidspartneres kommunikasjon til deg.

·      Kjøpshistorikk og kjøpsadferd.

Oppfyllelse av lovkrav, inkludert blant annet bokføringsloven.

Det juridiske grunnlaget for behandlingen

Håndtering og lagring av personopplysninger

Amisol Travels juridiske grunnlag for å behandle dine personopplysninger

Her beskrives de juridiske grunnlagene som Amisol Travel baserer behandlingen av dine personopplysninger på, både i forbindelse med gjennomføring og oppfyllelse av reiseavtalen, og på grunnlag av legitim interesse eller fordi informasjonen er nødvendig for å oppfylle juridiske forpliktelser.

Amisol Travel kan for eksempel behandle dine personopplysninger fordi det er nødvendig for å oppfylle en kontrakt som du er part i. Dette kan for eksempel gjelde i forbindelse med hotellopphold, gjennomføring av utflukter eller andre tjenester.

På samme måte kan Amisol Travel behandle dine personopplysninger for å kunne gjennomføre visse handlinger og/eller forberedelser etter din forespørsel før inngåelse av en kontrakt.

Behandlingen kan også finne sted for at Amisol Travel kan forfølge en legitim interesse, med mindre din interesse går foran dette.

Eksempler på legitime interesser som Amisol Travel kan forfølge inkluderer statistikk, kundeundersøkelser, interessebasert markedsføring og analyse av generell brukeratferd, med formål om å forbedre fordelene dine, opplevelsen din og kvaliteten på Amisol Travels tjenester før, under og etter reisen din.

Dersom du opplyser Amisol Travel om spesielle preferanser og hensyn, slik som helseopplysninger, funksjonshemming, religiøs overbevisning eller lignende, bruker Amisol Travel denne informasjonen for å tilpasse den aktuelle tjenesten i henhold til dine instruksjoner. Amisol Travel bruker derfor ikke disse opplysningene til andre formål enn det du ber oss om.

I noen tilfeller vil Amisol Travel motta personopplysninger fra tredjepart, for eksempel i forbindelse med en gruppebestilling og/eller en individuell overnatting foretatt av en tredjepart – for eksempel et familiemedlem eller lignende.

I slike tilfeller er ansvarlig for gruppen og/eller reservasjonen pålagt å informere de involverte gjestene om Amisol Travels vilkår og betingelser, samt denne personvernpolitikken.

Behandling av dine personopplysninger er også pålagt Amisol Travel i henhold til lov. Dette gjelder for eksempel ved gjesteregistrering ved innsjekking, der lovgivningen angir hvilke personopplysninger Amisol Travel er pålagt å registrere.

 

Dine rettigheter

I samsvar med personvernforordningen har du en rekke rettigheter.

Rettighetene er som følger:

·      Du har rett til å få innsikt i hvilke personopplysninger Amisol Travel behandler om deg.

·      Du har rett til å få korrigert og oppdatert de personopplysningene Amisol Travel har registrert om deg.

·      Du har rett til å få slettet de personopplysningene Amisol Travel har registrert om deg. Hvis du ønsker å få slettet dine personopplysninger, vil Amisol Travel slette all informasjon som ikke er pålagt å bli oppbevart i henhold til lovgivningen, og Amisol Travel vil slutte å bruke informasjonen til andre formål enn å oppfylle slike forpliktelser.

·      Hvis behandlingen av personopplysninger er basert på ditt samtykke, har du rett til å trekke tilbake samtykket, noe som betyr at behandlingen vil opphøre, med mindre Amisol Travel er pålagt å behandle personopplysningene i henhold til lovgivningen.

 

Du kan, ved skriftlig henvendelse til Amisol Travel, enten motta en utskrift av dine personopplysninger, oppdatere dine personopplysninger, komme med innsigelser eller be om å få slettet dine personopplysninger.

Henvendelsen må signeres av deg og inneholde ditt navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, samt eventuelle bookingnumre og merkes med "Anmodning om persondatauttrekk". Vi kan også be om ytterligere dokumentasjon for å bekrefte din identitet, kun for å beskytte dine opplysninger.

Du kan også kontakte Amisol Travel hvis du mener at dine personopplysninger behandles i strid med lovgivningen eller andre juridiske forpliktelser.

Nedenfor finner du et eksempel på hvordan din søknad om uttrekk av persondata kan se ut:

Persondatauttrekk - til ansvarlig for Amisol Travels persondata

Jeg søker herved om innsikt i hvilke personopplysninger som behandles om meg av Amisol Travel A/S.

 

...........................................................................

(By og dato)

..........................................................................

(Underskrift)

.........................................................................

(Navn med blokbokstaver, personnummer og adresse)

 

(e-postadresse/telefonnummer)

…………………………………………………………………….

 

Henvendelsen sendes til:

 

Amisol Travel A/S
Grønland 34
3045 Drammen

Att.: CEO

Amisol Travel vil innen 1 måned etter mottakelsen av din anmodning om utskrift sende denne til din postadresse eller per e-post.

Ved anmodninger om retting og/eller sletting av dine personopplysninger undersøker Amisol Travel om betingelsene er oppfylt, og gjennomfører eventuelle endringer eller sletting så raskt som mulig.

Amisol Travel kan avvise anmodninger som enten er urimelig gjentagende, krever uforholdsmessig teknisk inngrep (for eksempel å utvikle et nytt system eller vesentlig endre en eksisterende praksis), påvirker beskyttelsen av andres personopplysninger, eller i situasjoner der den ønskede handling anses som svært komplisert (for eksempel anmodninger om informasjon som kun finnes som sikkerhetskopi).

 

Lagringssikkerhet og deling av personopplysninger

Amisol Travel sikrer dine personopplysninger og har implementert interne regler om informasjonssikkerhet, som inneholder instruksjoner og tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert offentliggjøring og for å forhindre at uvedkommende får tilgang til eller kjennskap til dem.

Amisol Travel har etablerte prosedyrer for tildeling av tilgangsrettigheter til de av våre ansatte som behandler eventuelt sensitive persondata og data som avslører informasjon om personlige interesser og vaner.

For å unngå datatap tar Amisol Travel jevnlig sikkerhetskopi av våre datasett ved bruk av underdatabehandlere.

I tilfelle av et sikkerhetsbrudd som resulterer i høy risiko for deg, for eksempel diskriminering, identitetstyveri, økonomisk tap, tap av omdømme eller annen betydelig ulempe, vil Amisol Travel informere deg om sikkerhetsbruddet så raskt som mulig samtidig som skaden begrenses så mye som mulig.

Amisol Travels sikkerhetsprosedyrer blir jevnlig revidert i lys av den nyeste teknologiske utviklingen.

I tillegg til Amisol Travels interne systemer bruker selskapet eksterne leverandører av IT-tjenester, IT-systemer, betalingsløsninger, etc.

Amisol Travel deler også og videreformidler dine personopplysninger internt i konsernet. Formålet med delingen er å kunne gi deg optimal service, uavhengig av hvilket hotell eller hvilken medarbeider hos Amisol Travel du henvender deg til.

Amisol Travel kan i visse tilfeller også være forpliktet til å videreformidle personopplysninger i henhold til lovgivning eller som følge av en avgjørelse fra en offentlig myndighet.

 

Dataansvarlig og videreformidling av personopplysninger

Interne IT-systemer
Internt behandler vi personopplysninger i et integrert system for kundedatabase, for bestilling og salg, samt for vår kundeservice. Dette systemet er designet for å kunne levere de tjenestene du har bestilt fra oss, og for å kunne håndtere spørsmål og kundeservice i forbindelse med utførelsen av disse tjenestene. Dette systemet er i stand til å håndtere all personlig informasjon vi samler inn.

Nettanalysefirmaer
Vi bruker eksterne leverandører for personalisering og analyse av brukeradferd på nettsidene våre, samt bruker tilbakemeldinger. Disse selskapene behandler personopplysninger på våre vegne. Informasjonen som behandles, gjelder hovedsakelig data som samles inn via informasjonskapsler og håndteres på en anonymisert og aggregert nivå.

Betalingsløsninger
Vi benytter ekstern leverandør for å håndtere betalinger. Leverandøren har tilgang til personopplysninger som navn, adresse og betalingsinformasjon. Denne behandlingen er nødvendig for å kunne levere de tjenestene du har bestilt fra oss.

Kontakttjenester
Vi bruker eksterne leverandører for å sende informasjon via SMS før og under en reise. Disse leverandørene har tilgang til personopplysninger i form av telefonnumre.

Vi bruker en ekstern leverandør for å tilby chatfunksjoner. Leverandøren har tilgang til informasjonen som blir delt i chatten. Du aksepterer leverandørens personvernpolicy når du starter chatfunksjonen.

 

Reiseleverandører

For å kunne tilby noen av tjenestene du har bestilt fra oss, bruker vi leverandører og samarbeidspartnere. Det kan være nødvendig å dele personopplysninger med disse for at tjenesten skal kunne utføres.

Hoteller
Vi benytter hoteller på destinasjonene våre, både for lengre perioder og for individuelle bestillinger etter kundens forespørsel. Hotellene, både innenfor og utenfor EU/EØS, har tilgang til de personopplysningene som er nødvendige for å gjennomføre en bestilling. Dette inkluderer relevant informasjon som navn, fødselsdato, alder, og kjønn for alle passasjerer på bestillingen, samt adresse- og kontaktinformasjon for hovedreisende.

Flyselskaper
Vi tilbyr flyreiser med flere flyselskaper. Vi deler nødvendig personinformasjon om reisende som skal fly med det aktuelle flyselskapet. Dette inkluderer navn, fødselsdato, alder, og kjønn for alle passasjerer på bestillingen, samt adresse- og kontaktinformasjon for hovedreisende. Overføringen av informasjonen for de reisende skjer enten via datasystemene Galileo, Amadeus eller Paxport, eller direkte til flyselskapet med passasjerlister, også kjent som paxlister.

Handlingseksperter
Afhengig av hvilket flyselskap som brukes for reisen og hvilken flyplass reisen starter fra, brukes ulike former for handlingseksperter for å utføre tjenester knyttet til reisen til flyplassen. Dette kan for eksempel inkludere innsjekking og håndtering av bagasje. I forbindelse med utførelsen av disse tjenestene kan handlingseksperter få tilgang til visse personopplysninger som er nødvendige for å kunne utføre tjenesten.

Annet
Hvis du bestiller andre reiserelaterte tjenester gjennom oss, både innenfor og utenfor EU/EØS, for eksempel utflukter eller andre aktiviteter, kan det i relevante tilfeller bli gitt personopplysninger til personen som skal utføre tjenesten, hvis det er nødvendig for å levere den bestilte tjenesten. Dette kan for eksempel inkludere ditt navn, fødselsdato, alder og kjønn for alle passasjerer på bestillingen, samt adresse- og kontaktinformasjon for hovedreisende.

Overføring til tredjeland

Da vi arrangerer reiser til store deler av verden, befinner noen av partnerne våre (for eksempel hoteller) seg utenfor EU/EØS-området. Dette betyr at personopplysninger kan bli overført til samarbeidspartnere i disse landene for de samme formålene som beskrevet ovenfor, når det er nødvendig for å levere den tjenesten du har forespurt. Uansett hvilket land vi sender personopplysningene dine til, har vi en forpliktelse om å sikre at det opprettholdes et høyt beskyttelsesnivå for dine personopplysninger.

Informasjonskapsler (Cookies)

Amisol Travel bruker informasjonskapsler (cookies) for Amisol Travels digitale tjenester. Ytterligere informasjon om vår cookiepolicy finner du her.

Kontakt

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller klager angående Amisol Travels behandling av personopplysninger, kan du henvende deg skriftlig til:

Amisol Travel A/S
Grønland 34
3045 Drammen

Att.: CEO

Merk: GDPR

Hvis dette ikke fører til avklaring, kan eventuelle klager deretter rettes til Datatilsynet.

Den gjeldende kontoadressen kan finnes på www.datatilsynet.dk.

Eventuelle endringer i personvernpolitikken vil bli kunngjort ved publisering av nye vilkår og betingelser på Amisol Travels nettside.

Du kan se datoen for siste revisjon av politikken nedenfor.

 

Mai 2018