Strender

Strande

Positano Beach, Positano:
Positano Beach er en kystby med en af de mest populære strande langs Amalfikysten. Stranden er omkranset af fyrretræer og ligger mellem høje bjerge. Der er mange restauranter, barer og butikker på stranden, så du kan nyde en god middag efter en dag med solbadning

Her får du et godt inntrykk av mange av de beste strandområdene. Hvis du kjører, er de lette å finne, og parkering er tilgjengelig på de fleste av alle strender.

 

Spiaggia della Marinella, Positano: Spiaggia della Marinella er en annen av de populære strendene langs Amalfikysten. Stranden har en fantastisk utsikt over byen og er omgitt av imponerende klipper. Det finnes også en rekke restauranter og barer i nærheten av stranden, slik at du kan nyte en god middag etter en dag med soling.


Spiaggia Grande, Amalfi: Spiaggia Grande er en av de mest populære strendene langs Amalfikysten. Stranden er kjent for sitt krystallklare vann og er omgitt av klipper som skaper et interessant landskap. Det finnes også en rekke restauranter og barer i nærheten av stranden, slik at du kan nyte en god middag etter en dag med soling.


Marina Grande Beach, Capri: Marina Grande Beach er en av de mest populære strendene på øya Capri. Stranden er omgitt av furutrær og har en fantastisk utsikt over havet. Det er også mange restauranter og barer i nærheten av stranden, slik at du kan nyte en god middag etter en dag med soling.


Marina Piccola Beach, Capri: Marina Piccola Beach er en annen populær strand på øya Capri. Stranden har en fantastisk utsikt over havet og er omgitt av høye klipper. Det finnes også en rekke restauranter og barer i nærheten av stranden, slik at du kan nyte en god middag etter en dag med soling.

Gode ​​tilbud på vakre strender på Amalfikysten

La Praia, Ischia: La Praia er den mest populære stranden på øya Ischia. Stranden er omgitt av furutrær og har en fantastisk utsikt over havet. Det finnes også en rekke restauranter og barer i nærheten av stranden, slik at du kan nyte en god middag etter en dag med soling.


La Fresa Beach, Sorrento: La Fresa Beach er en av de mest populære strendene langs Amalfikysten. Stranden ligger mellom fjell og furutrær og har en fantastisk utsikt over havet. Det er også mange restauranter og barer i nærheten av stranden, slik at du kan nyte en god middag etter en dag med soling.

 

 

Les mer

Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger, samt udsolgte udflugter. Udflugterne bestilles nede på destinationen igennem vores danske guider.
Børn til og med 12 år halv pris. Børn under 2 år gratis. Tilmelding er bindende.