Områder

 

Chiostro del Paradiso

Det er nok av attraksjoner og spesielt vakre bygninger som katedralen med sin karakteristiske tofargede marmorfasade og en arabisk-inspirert topp av klokketårnet.

Du kan også besøke katedralen i Sant'Andrea samt klosteret til kapusinermunkene. Disse imponerende bygningene gjenspeiler den rådende arkitekturen i den normanniske perioden, og blandingen av strenge romanske linjer med bysantinske hvelv og kupler gir et vakkert og imponerende syn.

Chiostro del Paradiso (Paradiseklosteret) er et gravsted for byens adelsfamilier, og bygningens søyler og buer er et annet eksempel på den arabiske arkitekturens innflytelse i den perioden.

 

 

 

Ferriere Valley naturreservat

Ferriere Valley Nature Reserve er oppkalt etter det gamle jernverket som en gang sto langs bredden av elven Canneto fra toppen av Monti Lattari til Amalfi til havet. Se ruinene av noen av disse historiske støperiene gjennom den tykke underskogen av bregner og ta minneverdige bilder av fossene som en gang drev dem.

Gå de to hovedstiene i reservatet - den relativt enkle nedre stien (Sentiero Basso 323a) mellom Pontone og Amalfi og den utfordrende øvre stien (Sentiero Alto 325a) som starter i Pogerola - med en profesjonell naturguide. En guide er en del av en privat tur som også inkluderer transport til og fra stihodet og endepunktet.

Les mer