Nyt sensommeren i Sharm el Sheikh!

Forleng sommeren med en pakkereise til ferieparadiset ved Rødehavet. Her er du garantert å få solskinnsdager, badetemperaturer og det bugner av aktivitetstilbud for alle aldre.

Her har vi samlet de aller beste tilbudene for reiser på sensommeren eller høsten - bestill i dag og få mer ferie for pengene!

TILBUD! Book ferie i august til 3,5* Sharm Reef og få en gratis utflukt med på kjøpet 
Velg mellom ett gratis prøvedykk med flaske eller en ATV-tur i ørkenen

 

Restplasser i august og september!

Det er ikke bare i høysesongen at vi hos Amisol har gode reisetilbud. Vi har også reiser i august og september til fantastiske priser når den norske sommeren er på hell. August og september er virkelig deilige og varme måneder i Egypt.

Velger du å reise til Egypt kan du for eksempel nyte været med en minimumstemperatur på rundt 29 grader. Her kan du nyte sola så mye du orker med 12 soltimer, eller nyt avslappende timer med forfriskende drikke og godt selskap under en parasoll i skyggen.

Forleng sommeren med en reise på sensommeren i august og september. Nyt en solsikker ferie i varmen ved Rødehavet, når du reiser utenom høysesongen slipper du de store folkemengdene som er rundt de mest populære landemerkene og severdighetene. Så hvis du er på let etter en ferie hvor den store turistbølgen har passert og søker et rolig og behagelig opphold - da er reiser på sensommeren noe for deg. Du vil få en ferie hvor det er bedre plass på både hotellet, i restaurantene, ved bassenget og på stranden. På sensommeren er vannet fortsatt varmt og herlig, perfekt til å ta en dukkert, snorkle og nye solstrålene mens du lader opp til at hverdagen begynner igjen.

Dra på en rimelig reise i august eller september - for deg som legger mest vekt på å reise og få nye opplevelser i et mildere vær.Alle reisemål, All
Oslo Gardermoen, FLY 7 dag, 2 personer
Endre søk
Avreise

Hjemkomst

Utsolgt prøv andre datoer/reiselengde