Reiser til Italia

Landet med den herligste matkulturen
En lidenskapelig kultur, vakkert landskap, olivenlunder og praktfulle strender
En feriefavoritt blant turister fra hele verden

Opplev italiensk magi - på Sicilia eller Amalfikysten. 

Italia er et velkjent reisemål, med noen av verdens ledende attraksjoner. Italia har vært et populært reisemål siden 70-tallet, da danske og norske turister strømmet til landet med bil, fly og campingvogn. Med dagens trender er fly den raskeste måten å komme seg til Italia på, og med bare en kort 3 timers flytur er du fremme.

Italia har alltid vært kjent som landet med den deilige matkulturen og store familier, og dette stemmer den dag i dag. Italienerne er kjente for sine tradisjoner, som mange land smått begynner å etterligne. I Norge kjenner vi godt til pizzaen, de gode italienske bakverkene, for ikke å glemme vinen.

 

Hvor vil du reise?

Velg mellom vakre Sicilia og kulturrike Amalfikysten

 

 

Ta en kulturell reise til Italia

Kultur, historie og landskap er det som gjør Italia til en av de mest besøkte landene i verden. Likevel vil vi minne om at den lange kystlinjen langs Middelhavet betyr fantastisk sommervær og herlige strender

Deilige italienske matopplevelser

Deilige italienske matopplevelser

Opplev en kulinarisk symfoni av deilige italienske matopplevelser, hvor hvert bitt er en reise gjennom raffinerte smaksnyanser og autentiske kulinariske mesterverk.

Vakkert landskap og natur

Vakkert landskap og natur

Innånd den betagende skjønnheten av Italia gjennom vakkert landskap og natur. Opplev maleriske kystlinjer, majestetiske fjellkjeder samt sjarmerende olivenlunder og vinmarker som sammen skaper en enestående atmosfære av naturlig prakt

Kombiner avslapning med kultur.

Kombiner avslapning med kultur.

Ta idylliske turer langs Amalfikysten og utforsk Sicilias rike kulturarv med besøk til historiske steder. Disse destinasjonene skaper en harmonisk reiseopplevelse som forener avslapning med kulturell oppdagelse.

 

Finn det perfekte hotellet for reisen din til Egypten

Du finner alt fra familiehoteller med store vannland til mindre, koselige hoteller hvor avslapning er i fokus

 

 

Italia, med ikoniske destinasjoner som Sicilia og Amalfikysten, tilbyr en unik blanding av kultur, mat, avslapning og naturskjønnhet. Landet, som bærer arven fra gamle sivilisasjoner, fascinerer besøkende med rik historie, variert kulinarisk scene og imponerende kystlinjer.

Generelt om Italia:

Italia er mer enn bare et land; det er et levende museum av historie og kultur. Fra Colosseum i Roma til det ikoniske Skjeve Tårnet i Pisa representerer Italia et imponerende lerret av arkitektoniske mesterverk. Sicilia og Amalfikysten utgjør hjørnesteinene i denne kulturelle rikdommen, med historiske ruiner, bysantinske katedraler og sjarmerende landsbyer som vekker fortidens storhet til live.

Kultur og Mat:

Italias kultur er forankret i maten, og Sicilia og Amalfikysten skuffer ikke på dette området. Sicilia er kjent for sin unike blanding av arabisk, gresk og romersk påvirkning, som gjenspeiles både i arkitekturen og maten. Prøv de deilige arancini (risboller) eller de delikate cannoli for en smaksopplevelse som forteller historier om øyas rike fortid. Amalfikysten frister med ferske fiskeretter og limoncello, en sitruslikør laget av saftige Amalfi-sitroner. Smaksløkene dine vil bli bortskjemt med autentiske og uforglemmelige smaksopplevelser.

Avslapning, Strender og Vær:

Når det gjelder avslapning, er de gyldne sandstrendene og det milde klimaet på Sicilia og Amalfikysten paradisiske. På Sicilia kan du slappe av på de svarte lavastrendene ved Etna eller oppdage de skjulte buktene med krystallklart vann. Amalfikysten byr på pittoreske strender som Fornillo og Marina Grande, omgitt av pastellfargede bygninger. Det behagelige middelhavsklimaet sikrer solrike dager og milde netter, noe som gjør disse destinasjonene ideelle for avslapning året rundt.

Oppsummert byr Italia, representert av Sicilia og Amalfikysten, på en dyp reise gjennom historie, kultur, kulinariske opplevelser og ren avslapning. Disse destinasjonene kombinerer det beste av Italias mangfoldige arv og naturskjønnhet, noe som gjør dem til drømmemål for enhver reisende som søker en harmonisk balanse mellom kulturelle oppdagelser og ren nytelse.