Indendørspool på hotel

Lækker indendørspool område

 

Yogareiser

Drømmer du om en foryngende ferie, hvor du kan fordype deg i yogaverdenen samtidig som du nyter solen, sandet og havet? Velkommen til yogareiser til Sharm el Sheikh i Egypt eller til Porto Santo i Portugal, hvor alt er organisert slik at du kan slappe av og lade kropp og sjel.

Våre yogareiser til Sharm el Sheikh og Porto Santo tilbyr en helhetlig opplevelse som kombinerer yoga, avslapning og utforsking av den fantastiske naturen rundt Rødehavet. Med enestående resortfasiliteter og erfarne instruktører kan du fordype deg i yogapraksisen, enten du er nybegynner eller erfaren utøver.

Les mer om reisene her 

Finn den perfekte yogareisen for deg her!

 

 

 

Fordeler ved yogareiser med Amisol

 Grønne omgivelser og morgenyoga

Grønne omgivelser og morgenyoga

Start dagene med morgenyoga mens solen stiger opp over Sinai-ørkenen eller på den fantastiske stranden på Porto Santo. Våre yogareiser tilbyr daglige yogasessioner i grønne omgivelser og på vakre strender, perfekt for å forbinde kropp og sinn.

Privat strand og basseng

Privat strand og basseng

Hotellene som man kan bo på ligger begge direkte ved stranden og skjemmer bort sine gjester med en privat strand, basseng og et utvalg av fasiliteter for kropp og sjel. Nyt den gode maten og drikken, og la deg bli bortskjemt av hotellenes herlige omgivelser.

Ekstra luksus til din yogareise

Ekstra luksus til din yogareise

Uken er din til å nyte etter eget ønske - slappe av ved bassenget, hvile på hotellet eller delta på fellesmiddager og ekstra utflukter. Vi arrangerer en spesiell båttur i Sharm el Sheikh med yoga på dekk, snorkling, solbading og deilig lunsj inkludert. En unik mulighet til å utforske noen av Sinai-halvøyas mest fantastiske snorkleområder. På Porto Santo vil det være turer rundt på øya og rikelig med muligheter for andre aktiviteter.

Norske yogainstruktører

Norske yogainstruktører

Vi er stolte av å presentere våre norske yogainstruktør, som vil guide deg gjennom din yogapraksis og hjelpe deg med å finne balanse og indre ro.

REIS PÅ YOGAFERIE DIREKTE FRA OSLO

Det er ingenting bedre enn å drive med yoga med det blå havet og en skyfri himmel som bakgrunn, mens milde briser smyger seg om huden og solen bruner armer og ben. Yogaturen til sørlandets sol har blitt et must for mange livsnytere, og for de som ønsker å prøve noe nytt og skjemme seg selv bort. De vakre omgivelsene og den danske instruktøren er bare et ekstra pluss.

Det er mange måter å tilbringe en aktiv ferie på, og stadig flere velger å dra på yogatur til Egypt. Her er det tid for fordypning og å komme i kontakt med både kropp og sjel på den beste mulige måten.

 

 

 

Hvilestillinger og åndedrætsøvelser får jer til at glemme hverdagens stress og jag og med aktive stillinger får I styrket kroppen og tilført ny energi. Det hele skaber en fantastisk balance mellem krop og sjæl og med smukke omgivelser, langt fra hverdagen derhjemme, opstår en helt unik mulighed for at komme ned i tempo.

Kombineret sol- og yoga ferie til Sharm El Sheikh.
Yoga rejser kan både være en rendyrket yogaoplevelse eller en kombineret yoga- og solferie. Tag med på en af vores yoga rejser med dansk instruktør

Les mer
sivota