Reiser til Portugal

Godt klima året rundt
Masser av aktiviteter for alle 
Kombiner avslapning med kultur

Bli med oss på en uforglemmelig reise til Portugal 

Drømmer du om en ferie fylt med kulturopplevelser, milelange sandstrender og behagelig klima året rundt? Da er Portugal det perfekte reisemålet for deg!

Velg mellom strandparadiset, øyen Porto Santo - eller tropiske og kulturrike Madeira.
Ønsker du det beste av begge verdener? Vi tilbyr også kombinasjonsreise til disse to øyparadisene til deg og ditt reisefølge. 

Hvor i Portugal drømmer du om å reise? Les mer om våre reisemål i Portugal under.

 

Hvilken reise drømmer du om?

Bli med på en fantastisk reise til enten Porto Santo eller en kombinasjonsreise hvor du både besøker Porto Santo og Madeira

 

Bli med på en avslappende reise til Portugal

Opplev det beste av begge verdener med reiser til Porto Santo og Madeira. Nyt avslappende dager på Portos Santo's gyldne strender og utforsk aktiviteter som fotturer og vannsport. Kombiner deretter opplevelsen med Madeiras imponerende fjellandskap og sjarmerende kultur. En perfekt balanse mellom aktivitet og avslapning venter på deg

Nyhet! Vila Baleira Suites NÅ! Med All Inclusive

Nyhet! Vila Baleira Suites NÅ! Med All Inclusive

Reis med alt inkludert fra KUN 4.998 NOK

LES MER HER
Yogareiser til Porto Santo

Yogareiser til Porto Santo

Drømmer du om solrike dager som kombinerer yoga, vakker natur og total avslapning? I samarbeid med yoga-instruktør Monika Englund ønsker vi deg velkommen på yogareise til vakre Porto Santo, Portugal for følgende datoer: 10. februar, 16. mars og 6. april. Yoga er til for å hjelpe deg med å finne indre ro og balanse.

LES MER HER
Golfreiser til Porto Santo

Golfreiser til Porto Santo

Bli med på en fantastisk golfreise til Porto Santo. Tilkøpp golfpakken og få inkluderet: Opptil 6x Green Fee på 18-hulls banen, innsjekket golfbag, transfer, 20 kg bagasje, mat på flyet

LES MER HER

 

Finn din drømmereise til Portugal

Porto Santo og Madeira - to perler i Atlanterhavet
Det unike med disse to destinasjonene er ikke kun i deres naturskjønnhet, men også i muligheten for å tilpasse ferien nøyaktig etter individuelle preferanser. 

Nå tilbyr vi kombinasjonsreiser til begge øyene hvor du kan bestille 1 eller 2 ukers reise. Dette gir mulighet for en allsidig ferieopplevelse, hvor en kan nyte den langstrakte stranden på Porto Santo, for deretter å utforske den imponerende kulturen og dramatiske natur på Madeira.

Porto Santo ønsker deg velkommen til en unik reise hvor naturskjønnhet, avslapping og kultur går som hånd i hanske. Øyen er kjent for sin gylne sandstrand som strekker seg 9 km langs kysten og inviterer til ren avslapning. Dette er et rent paradis for sol og bad, i kombinasjon med en aktiv ferie til deg som søker det. 

Øya tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for deg som ønsker å tilføye aktivitet og eventyr til ferien. Med en 18-hulls golfbane, flotte tennis- og padelbaner, samt yogareiser er noen av de mange mulighetene som er tilgjengelig for reisende som ønsker å kombinere avslapping med en aktiv ferie.

Madeira byr på dramatisk fjellandskap, frodige hager og sjarmerende landsbyer som forteller historien om en rik kultur. Her kan du vandre langs utallige stier, utforske gamle katedraler og fordype deg i atmosfæren av autentiske landsbyer. Kombinasjonen av avslapning og kulturelle opplevelser gjør denne reise-duoen til et helt perfekt valg for deg som søker en ferie som imøtekommer de ulike interesser.

Uansett om du ønsker å slappe av på stranden, spille tennis langs kysten eller vandre gjennom dramatisk landskap, åpner Madeira og Porto Santo dørene for en skreddersydd ferieopplevelse. Med behagelige temperaturer året rund og muligheten for å tilpasse deres ferie nøyaktig etter deres ønsker og behov.