Reiser i Mars

Fantastiske ferieopplevelser

Smuk havudsigt fra resort i Sharm el Sheikh, Egypten

Flot strand i Sharm el Sheikh, Egypten

Smuk strand i Egypten
Finn rejsen din i dag

REISER I MARS

Reis i mars måned og nyd den varme sol i Sharm el Sheikh eller på Porto Santo. PSST! Nyt påsken med en tur ned i varmen.

Mars måned er utrolig populær for de som ønsker en god base, men ikke minst de varme dagene og varme nettene når turen går til Egypt og Porto Santo. Mars er populær for oss skandinaviske gjester, da vi her har muligheten til å få litt sårt tiltrengt sol og varme.

Påsken er i uke 13, så det er veldig lurt å bestille reisen i god tid for å være sikker på å få plass på flyet. Der går direktefly fra Oslo Gardermoen

På denne siden har vi samlet våre beste turer i mars. Fortsett å drømme nedenfor og finn akkurat det hotellet som vil danne rammen for din neste ferie.

 

Les mer

BILLIGE REISER DIREKTE FRA OSLO GARDERMOEN OG TORP SANDEFJORD

Mars måned er utrolig populær for de som ønsker en god base, men ikke minst de varme dagene og varme nettene når turen går til Egypt. Mars er populær for oss skandinaviske gjester, da vi her har muligheten til å få litt sårt tiltrengt sol og varme.

På denne siden har vi samlet våre beste turer i mars. Fortsett å drømme nedenfor og finn akkurat det hotellet som vil danne rammen for din neste ferie.

 

HVORDAN ER VÆRET I EGYPT

I de fleste tilfeller er dagtemperaturen rundt 21 - 27°C. Det kan imidlertid forekomme svingninger, med minimumstemperatur i enkelte sesonger på 19°C og maksimumstemperaturer på 22 - 27°C. Vanligvis er imidlertid dagtemperaturen rundt 26+°C.

Les mer
sivota