5* Yogareise til Baron Resort 

NYHET: Opplev 5-stjerners yogareise til Baron Resort i Sharm el Sheikh!

Er du klar til å fordype deg i luksus og velvære? Vi er begeistret for å introdusere vårt nyeste tilbud: En eksklusiv 5-stjerners yogareise til Baron Resort i Sharm el Sheikh!

Bli med oss på en uforglemmelig reise, hvor du kan gjenopprette balanse i kropp og sinn på dette luksuriøse feriestedet. Våre skandinaviske yogainstruktører står klare til å guide deg gjennom en inspirerende yogareise, mens du nyter alt dette fantastiske reisemålet har å tilby.

Finn de tilgjengelige datoene og bestill din drømmereise allerede i dag! La oss sammen skape uforglemmelige øyeblikk fylt med ro, harmoni og velvære.

Klikk her for å se datoer og reisearrangementer med skandinaviske yogainstruktører!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en fordypende og berikende opplevelse på Baron Resort i Sharm el Sheikh!

Les mer om 5* yogareise til Baron Resort her 

Skreddersydde yogareiser

Våre yogareiser tilbyr en uforglemmelig ferieopplevelse, hvor hver detalj er planlagt for din bekvemmelighet. Du trenger bare å fokusere på å nyte solfylte dager med yoga og avslapning.

Datoer for yogareisene: 

  • 26. oktober 2024
  • 2. november 2024
  • 23. november 2024

Les mer om prisene

Les mer

 

Møt instruktørene

Under din yogareise vil erfarne yogainstruktører veilede deg og være tilgjengelige for deg og din yogaoopplevelse gjennom hele reisen.

Marie

Marie

Jeg er heltids yogalærer og lever av å undervise i yoga. Jeg har gjennomført Danmarks lengste yogautdanning på 2 år, i tillegg til mange etterutdanningskurs og undervisningserfaring. Jeg underviser i klassisk hatha yoga, vanlig blid yoga, restorativ yoga og yoga nidra, noe jeg mener gir dybde i min undervisning.

Katja

Katja

Jeg er utdannet yogainstruktør og underviser hovedsakelig i vinyasa og yin yoga. Timene mine er åpne for alle nivåer, så jeg tilpasser undervisningen etter deltakernes ferdighetsnivå. Jeg sørger alltid for å tilby alternativer som gjør stillingene enten lettere eller mer utfordrende, avhengig av deltakernes fysiske kapasitet. Det er viktig for meg at deltakerne forlater timen med en positiv opplevelse og følelsen av å ha blitt sett og akseptert akkurat slik de er.

Monika

Monika

Etter å ha blitt syk i 2014, startet min seriøse reise innen yoga. Jeg er utdannet som kundalini- og medisinsk yogalærer, og har videreutdannet meg i ulike yogaformer. Yoga har blitt en livsstil for meg, og jeg arbeider kontinuerlig med å fordype meg både fysisk og gjennom digitale kurs. Mitt mål er å spre yoga til moderne mennesker som et verktøy for bedre helse.

Program for yogareisen

Merk: Dette er bare en skisse av planen, og detaljene kan endres avhengig av været, lokale arrangementer og gruppenes preferanser.

 

Priser og påmelding til yogareisene

Yogapakken koster 895 NOK i tillegg til hotell- og flykostnadene ved avreise. Derfor må du bestille reisen din til Baron Resort på datoen du ønsker å praktisere yoga, og når du bestiller reisen, kan du legge til yogapakken for de avreisedatoene som du ser ovenfor.

Har du spørsmål om yogareisene? Du kan alltid kontakte oss på post@amisol.no.

 

Bestill din yogareise her

 

 

5* Baron Resort

Velkommen til Baron Resort - et eksklusivt ferieparadis for hele familien.

Baron Resort ligger flott til i Ras Nasrani, i hjertet av Sinai-halvøya mellom flyplassen og Sharks Bay. Dette er et stort og vakkert hotell av meget høy standard, med et bredt utvalg av fasiliteter for alle aldre innenfor hotellområdet. Nyt den unike kombinasjonen av det glitrende Rødehavet og utsikt over kilometer med uberørt ørken. Dette er et hotell for deg som søker høy standard for service og kvalitet.

Hotellet har yogamatter tilgjengelig, og det vil være en lett forfriskning til hver yogatime.

Prisen inkluderer en 30-minutters helkroppsmassasje, en tur til frisøren samt et prøvedykk i bassenget, som må bestilles på hotellet ved ankomst.

Reisen inkluderer All Inclusive og dekker buffet i hovedrestauranten. Valgfrie besøk på à la carte-restauranter, gratis vann på rommet samt 1 x gratis klesvask under oppholdet.

Som standard bor man to personer på vanlige dobbeltrom. Mot et gebyr på NOK 1.900,- kan du bo på enkeltrom.

Les mer om Baron Resort her

Les mer

 

Alt du trenger å vite om yogareisen

Bli med på vår felles tur til Baron Resort i Sharm El Sheikh. Her venter en fantastisk uke på deg med daglig yoga på hotellet, omgitt av frodige grønne omgivelser og rett ved Rødehavet. Du kan nyte morgen-yoga mens solen stiger opp over Sinai, og kvelds-yoga ved solnedgangen. I tillegg arrangerer vi en heldags båttur med yoga og snorkling.

Baron Resort ligger rett ved Rødehavet med privat sandstrand og basseng, og tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter for kropp og sjel. Hotellet er kjent for sin gode mat og drikke, og inkluderer også tilgang til 3 à la carte-restauranter uten ekstra kostnad. Alle lokale drikkevarer er også inkludert i prisen.

I løpet av uken kan du skjemme deg bort med en gratis 30-minutters helkroppsmassasje og en gratis tur til frisøren. Du trenger bare å bestille dette ved ankomst til hotellet.

Hvis du ønsker å slappe av ved bassenget eller bare nyte roen på hotellet, er det også mulighet for det. I løpet av uken vil det også være muligheter for fellesmåltider og ekstra utflukter.

For å gjøre turen ekstra spesiell arrangerer vi en båttur hvor vi tilbringer en dag på Rødehavet med yoga på dekk, snorkling, soling og lunsj inkludert. Dette gir deg muligheten til å utforske noen av de mest fantastiske snorkle områdene på Sinai-halvøya.

Turen er åpen for alle som ønsker å delta.

 

Frodige omgivelser og morgen-yoga:

Start dagene dine med morgen-yoga mens solen stiger opp over Sinai-ørkenen og Rødehavets horisont. Baron Resort tilbyr daglige yogatimer i frodige og grønne omgivelser, perfekt for å forbinde kropp og sjel.

 

Privat Strand, Basseng og Spa:

Baron Resort ligger rett ved Rødehavet og skjemmer bort gjestene med privat sandstrand, basseng og et utvalg av fasiliteter for kropp og sjel. Nyt den gode maten og drikken, og la deg skjemmes bort med en gratis 30-minutters helkroppsmassasje og en tur til frisøren under oppholdet.

 

Ekstra bortskjemming og muligheter:

Uken er din til å nyte etter eget ønske - slapp av ved bassenget, nyt roen på hotellet eller bli med på felles måltider og ekstra utflukter. Vi arrangerer en spesiell dagstur på Rødehavet med yoga på dekk, snorkling, soling og deilig lunsj inkludert. En unik mulighet til å utforske noen av Sinai-halvøyas mest fantastiske snorkleområder.

 

Se mulige Datoer:

Du kan se datoene ovenfor. Datoene vil bli oppdatert løpende med nye avreiser.

 

Skandinaviske Yogainstruktører:

Vi er stolte av å presentere våre skandinaviske yogainstruktører, som vil guide deg gjennom yogareisen og hjelpe deg med å finne balanse og indre ro. 

 

Praktisk informasjon om yogareise til Baron Resort:

Hotellet har yogamatter tilgjengelig, men vi anbefaler å ta med din egen hvis du har spesielle ønsker. Det vil bli servert lett forfriskninger til hver yogatime.

Prisen inkluderer en 30-minutters helkroppsmassasje, en tur til frisøren og et prøvedyk i bassenget, som må bestilles på hotellet ved ankomst.

Reisen inkluderer all inclusive og dekker buffet i hovedrestauranten. Valgfritt besøk til à la carte-restauranter, gratis vann på rommet og 1 gratis klesvask under oppholdet.

Som standard bor du to personer på vanlige dobbeltrom. Mulighet for enkeltrom.

 

Prisen for yogareisen til Baron Resort dekker følgende:

Flyreise tur/retur. 5 kg håndbagasje, 20 kg innsjekket bagasje samt felles transport til/fra hotellet.

Mot et gebyr: Mat på flyreisen, setereservasjon på flyet (valgfritt) samt eventuelle ekstra utflukter og arrangementer på hotellet.