Hotel Vila Baleira, Porto Santo
Hotel Vila Baleira Suites, Porto Santo

 

Reiser til Porto Santo

Godt klima året rundt
Masser av aktiviteter for alle 
Kombiner avslapning med kultur

 

Velkommen til Porto Santo - Øya som byr på en 9 km lang strand og massevis av aktiviteter.

Porto Santo er et unikt reisemål for deg som vil nyte det gode liv og samtidig være aktiv i ferien, med mange muligheter til å oppleve uberørt natur, mat og vin, utflukter og aktiviteter. Det er en naturskjønn liten øy som ligger ca. 5 mil nordøst for Madeira i Portugal med egen flyplass som vi flyr direkte til fra Oslo. Øya byr på en avslappet atmosfære og muligheter for privatliv i rolige og romantiske omgivelser.

Øya har en rik historie som daterer tilbake til 1400-tallet da øyen ble oppdagen at portugisiske utvandrere, den er også kjent for å ha vært et essensielt stopp for Christopher Columbus på vei til Amerika. I dag er Porto Santo et populært reisemål for turister som ønsker en avslappende ferie i en vakker og naturlig atmosfære.

 

Early Bird tilbud!

Bestill din reise til Porto Santo for vinter 2024/2025 og få gratis golf- eller yogapakke, ved bestilling innen 30.06.24

Les mer om golfpakken her      Les mer om yogapakken her 

Les mer om reiser til Porto Santo her 


 

Varmt klima året rundt

Varmt klima året rundt

Porto Santo har et behagelig subtropisk klima og er en solrik destinasjon hele året rundt, med hele 2665 soltimer i året! Opplev denne autentiske øya, som er like varm som de typiske vinterdestinasjonene nordmenn gjerne trekker til, men til en billigere penge.

Hoteller av høy standard

Hoteller av høy standard

På Porto Santo finner du Vila Baleira og Vila Baleira suites, begge hyggelige 4-stjerners hoteller med direkte tilgang til stranden. Velg ditt favoritthotell.

Aktiviteter for alle aldre

Aktiviteter for alle aldre

Porto Santo tilbyr et bredt utvalg av ulike aktiviteter. Velg mellom golf, yoga, et stort utvalg af utflugter, padel, tennis og mye mer.

Stranden på Porto Santo

Stranden på Porto Santo

Porto Santo-stranden er kjent for sin naturlige skjønnhet og krystallklare vann, og strekker seg over imponerende 9 kilometer med myk, gylden sand som innbyr til avslapning og vannsportaktiviteter.

Golf på Porto Santo

Golf på Porto Santo

Porto Santo tilbyr en fantastisk golfopplevelse med sin 18-hulls golfbane som ligger vakkert til langs kysten. Med spektakulær utsikt over havet og utfordrende hull, er det et ideelt reisemål for golfentusiaster.

LES MER HER
Yoga på Porto Santo

Yoga på Porto Santo

På Porto Santo kan du fordype deg i yogaens ro og balanse mens du nyter den fredelige atmosfæren og den vakre naturen. Med profesjonelle instruktører og idylliske omgivelser er det en perfekt mulighet til å finne indre harmoni og velvære.

LES MER HER
Familiepakken

Familiepakken

Med familiepakken har vi nemlig skreddersydd en pakke for store eller små familier, med et stort utvalg av aktiviteter inkludert, slik at det vil være noe for alle.

LES MER HER

 

 

 

Reiser til Porto Santo - Avslapning, aktiviteter og deilig mat

 

Porto Santo tilbyr et innbydende klima året rundt og et stort utvalg aktiviteter og utflukter.

Porto Santo er et unikt reisemål for deg som vil nyte det gode liv og samtidig være aktiv i ferien, med mange muligheter til å oppleve uberørt natur, mat og vin, utflukter og aktiviteter. Det er en naturskjønn liten øy som ligger ca. 5 mil nordøst for Madeira i Portugal med egen flyplass som vi flyr direkte til fra Oslo. Øya byr på en avslappet atmosfære og muligheter for privatliv i rolige og romantiske omgivelser.

Porto Santo er kjent for sine karrige fjell, uberørte natur og vakre strender, ..
spesielt den 9km lange Porto Santo stranden, som anerkjennes som en av Europas beste strender. Stranden kjennetegnes som den «Hellige Havn», på grunn av det turkise vannet og den myke sanden, som sies å ha terapeutiske og helsefremmende kvaliteter, takket være høy konsentrasjon av mineraler som er sagt å bidra til å behandle revatisme og bensykdommer. På Porto Santo er den helbredende sandterapien en populær SPA-behandling.

Porto Santo er en liten øy, hvor det er lett å komme seg rundt til de mange severdighetene, ta bena fatt eller lei en sykkel. Her er det lett å finne fram og vanskelig å gå seg bort med godt oppmerkede stier. Porto santo tilbyr en avslappet atmosfære og muligheter for privatliv i rolige og romantiske omgivelser.

 

Øya Porto Santo 

Det er flere attraksjoner og severdigheter som Pico do Facho som tilbyr en panoramautsikt over Porto Santo og Laurissilva skogen som er på UNESCOs verdensarvliste. Øya har en rik historie som daterer tilbake til 1400-tallet da øyen ble oppdagen at portugisiske utvandrere, den er også kjent for å ha vært et essensielt stopp for Christopher Columbus på vei til Amerika. I dag er Porto Santo et populært reisemål for turister som ønsker en avslappende ferie i en vakker og naturlig atmosfære.

Flyplassen ligger midt på øya og er bygget av FN, dermed har den en veldig lang rullebande som har plass til alle typer fly.

I hovedbyen, Vila Baleria, bor det rundt 5,000 fastboende. Her er det en koselig brygge, butikker, restauranter og barer, samt katedralen Igreja de Nossa Senhora da Piedade.

 

Klimaet 

Porto Santo har et behagelig subtropisk klima og er en solrik destinasjon hele året rundt, med hele 2665 soltimer i året! Opplev denne autentiske øya, som er like varm som de typiske vinterdestinasjonene nordmenn gjerne trekker til, men til en billigere penge. Porto Santo inviterer til et tørt klima og har færre regnværsdager enn Gran Canaria, med hele 254 regnfrie dager. Dette gjør øya til et svært attraktivt reisemål vinter som sommer.

Sommeren (juni-september) byr på solfylte dager med temperaturer mellom 25-30°C, sjøvannet har temperaturer på 17-20°C hele året.

Høsten (oktober-desember) er fortsatt varm med dagstemperaturer på 22-25°C, her kan det bli mildere tidlig på dagen. 

Vinteren (januar-mars) er innbydende på Porto Santo med varme og solrike dager som i gjennomsnitt ligger på 18-22°C.

Våren (april-mai) er ideell med blomster i full blomstring og temperaturer fra 20-24°C.

Det er nettopp derfor Porto Santo er en fantastisk destinasjon hele året rundt. Med sitt innbydende klima og vakre naturopplevelser.