Indendørspool på hotel

Lækker indendørspool område

Indendørspool på hotel

Golfreiser med Amisol Travel

          

Golfreiser på Porto Santo eller Egypt med Amisol er en unik opplevelse!

Her får du muligheten til å spille golf på flere golfbaner i toppklasse, samtidig som du kan gå på oppdagelsesferd blant noen av verdens mest kjente attraksjoner eller nyte sol, strand og hav i Sharm El Sheikh eller Porto Santo.

Ønsker du å kombinere en golfreise med strandferie, er Porto Santo og Sharm El Sheikh perfekte reisemål. Her kan du etter en runde golf slappe av på de vakre sandstrendene på en av våre utvalgte reisemål, hvor det er rikelig med aktivitetstilbud som golf, tennis, padel og utflukter.

Våre nyheter for 2023 er øya Porto Santo. Her kan du kombinere reisen med enten yoga eller golfpakker. En fantastisk mulighet for golf kombinert med avslapning og innbydende hoteller. Her kan du etter en runde golf nyte sol og strand.

Områdene og hotellene er nå oppe i en dimensjon hvor det ikke bare er golf som står i forgrunnen når turen går til Egypt eller til Porto Santo. Hotellene tilbyr også godt utformede spa-områder og fasiliteter for de aktive, deilige restaurantene, gode spisemuligheter og alt innen kort avstand til by og strand.

Mange av våre gjester kombinerer golfreisen med strandferie, eller med opplevelser som kan tas som dagsturer eller halvdagsturer.

Les mer

 

Fordeler med Amisol Golf Reiser

Personlig service under oppholdet

Personlig service under oppholdet

Få din neste golftur skreddersydd. Faste greenfeetider, arrangementer og utflukter.

Ta med eget golfutstyr på ferie

Ta med eget golfutstyr på ferie

Vi har gjort det enkelt for deg å dra på golftur. Kjøp golfpakke med greenfee, transport, mat på flyet og golfbag.

Golf for alle aldre. Bli med på våre gruppeturer

Golf for alle aldre. Bli med på våre gruppeturer

Ta med deg klubben, vennene eller golfklubben på tur. Ta kontakt med vår gruppeavdeling og få et skreddersydd golftilbud.

 

 

Golfreiser til Egypten & Porto Santo

Golf I Sharm El Sheikh

Golf I Sharm El Sheikh

Få skræddersyet din næste golfrejse.

Spill golf på den internasjonale golfbanen i Porto Santo

Spill golf på den internasjonale golfbanen i Porto Santo

Vi har gjort det enkelt for deg å dra på golftur med direktefly til vår nye feriedestinasjon Porto Santo

Golfrejser til Hurghada

Golfrejser til Hurghada

Tag klubben, vennerne eller golfvennerne med på tur

 

 

 

Oppdag våre beste golfhoteller

Legg til din Golfpakke sammen med hotellet, når du bestille online. Alt du trenger å gjøre, er å sende oss dine tee-times ønsker, så vil vi ordne resten.

TA EN GOLF-TUR DIREKTE FRA OSLO

Her får du muligheten til å spille golf på flere golfbaner i toppklasse, og samtidig kan du gå på oppdagelsesferd blant noen av verdens mest kjente attraksjoner eller nyte sol, strand og hav i Hurghada og Sharm El Sheikh.

Ta en øytur til Porto Santo og nyt de fantastiske golfbanene, det varme klimaet og de vakre omgivelsene på øya. En fantastisk mulighet for de som ønsker mye golf, kombinert med gode aktiviteter under oppholdet.

Ønsker du å kombinere kulturelle opplevelser med strandferie, er Hurghada og Sharm El Sheikh perfekte reisemål. Her kan du etter en runde golf slappe av på de vakre sandstrendene ved Rødehavet, hvor det er rikelig med muligheter til å dykke blant de mange fargesterke fiskene.

 

 

 

For europeere har Egypt blitt et ekstremt attraktivt alternativ som golfdestinasjon. Interessen øker år etter år. Solen skinner hele året, og gjestene vi sender av gårde til sydensolen nyter de varme månedene vår og høst – de perfekte forhold for en god ferie med golf.

Områdene og hotellene er nå oppe i en dimensjon hvor det ikke bare er golf som står i forgrunnen når turen går til Egypt. Hotellene tilbyr også godt utformede spa-områder og fasiliteter for de aktive, deilige restaurantene, gode spisemuligheter og alt innen kort avstand til by og strand.

Mange av våre gjester kombinerer golfreisen med strandferie, eller med opplevelser som kan tas som dagsturer eller halvdagsturer.

Les mer
sivota