Megas Limnionas - Chios

Megas Limnionas er et feriested mange velger å reise tilbake til, særlig "litt voksne par" som har reist hit utallige ganger. Mange velger å reise tilbake fordi de opplever stedet som autentisk gresk og på grunn av det hyggelige nærområdet. En anbefaling er å rusle inn til landsbyen Thimiana en kveld å spise på en av de gode og trivelige tavernaene der. Landsbyen ligger kun et par km unna slik at man kan komme seg frem og tilbake til fots. 

 

Fra hotellene i både Karfas og Megas Limnionas kan du ta deg en spasertur  over åsen og utforske Kambos, et område med gamle ærverdige herregårder fra den italienske perioden som er omgitt av frodige appelsin- og mandarinhager. Her kan det være å ha med seg sykkel for å utforske området, men det er også fint å gå turer til fots. Bli med på velkomstmøte med Amisol sin reiseleder på Chios. På velkomstmøtet får du flere gode reisetips til ferieoppholdet på Chios!

 

Megas Limnionas ligger om lag 10 km. sør for Chios By og det er gode bussforbindelser mellom Chios By og Megas Limnionas. I Megas Limnionas finner du mange gode tavernaer, både i Megas Limnionas og i fiskerlandsbyen Agia Ermioni som ligger noen hundre meter unna. På stranden i Megas Limnionas er det ikke solsenger, men mange kjøper seg en egen liten parasoll. Forøvrig finnes det godt utvalg av tavernaer i både selve Karfas og Limnionas.  

Les mer

Sun Village

Sun Village

Megas Limnionas - Chios

Utsolgt