jente som nyter solstrålene på vei opp fra rødehavet

Korteste veien til sol og varme i vinter.

Visste du at?...

I vinter får du 3 soltimer mer per dag i Sharm el Sheikh enn på Kanariøyene - de 3 timene er gull verdt! Sharm el Sheikh er dessuten kun én drøye 5 timers flytur fra Oslo - nærmere enn dét finner du ikke godt, varmt og forutsigbart sommervær i vinter.

På denne tiden av året når dagene er korte, søker kalde nordboere den korteste veien til garantert sol og varme. Den går til Sharm el Sheikh som har gjennomsnittlig 3 fler soltimer per dag enn hva f.eks. Kanariøyene i vinter. 

 

Våre charterflyvninger til Sharm el Sheikh:

*Fra Oslo/Gardermoen på lørdager.SE RESTPLASSER GARDERMOEN HER>>

*Fra Sandefjord/Torp på fredager.SE RESTPLASSER FRA TORP HER>>

strandliv i sharm el sheikh

Sharm el Sheikh er et ypperlig feriested for liten og stor med herlig klima året rundt. Det finnes en verden under havoverflaten som du absolutt må besøke.Ta på deg dykkemaske å se et mangfold av fisk og vekster som du trodde tilhørte en fantasiverden. 

prøv en snorkletur med båt i sharm el sheikh

Siden de fleste legger sin hovedferie til sommeren, hvor avstanden til sol og sommer er kort og Middelhavet kan lokke med herlige sommeropplevelser, er det færre som har mulighet til å reise langt og å være borte lenge i vinterhalvåret. Da er det greit å vite at kjekt å vite at Rødehavet er kun en drøy 5-timers flytur unna fra Gardermoen.

I Sharm el Sheikh vil du oppleve god service, vennlige mennesker som snakker godt engelsk, og høy standard på hotellene. Egypt har alltid tilbudt nordmenn en prisgunstig ferie, men siden høsten 2016 har reisemålet blitt historisk billig for oss. Dette skyldes ikke at landet har opplevd uroligheter, men at myndighetene valgte å gå bort fra fastkursen mot dollaren. Dette gjorde at det Egyptiske pundet falt kraftig mot den norske kronen. Noe som slår svært positivt ut for nordmenn som ønsker seg en prisgunstig ferie til varmen i vinter. 

mer ferie for pengene i sharm el sheikh

Hotel Falcon Hills

Hotel Falcon Hills

  • Ungdomsvennlig
  • Nærliggende dykkersenter
  • Nære sentrum, El Mercado

30.08 - Totalpris for 1 Voksne: kr 2.292,-

fra 2.292,-
Sharm Reef

Sharm Reef

  • All inclusive
  • Favoritthotel
  • Herlig snorkling på stranden

30.08 - Totalpris for 1 Voksne: kr 3.892,-

fra 3.892,-
Hotel Marriott Renaissance

Hotel Marriott Renaissance

  • Gode restauranter.
  • På stranden.
  • Rom med havutsikt kan bestilles.

20.09 - Totalpris for 1 Voksne 1 Barn: -kr 5.410,-

fra 2.705,-

Se flere tilbud