Sun Village

  • Family

Våre gjester gir bostedet:

10/10

Velkommen til Sun Village Hotel Apartment, et hyggelig og familiedrevet leilighetshotell ved stranden i Megas Limnionas. Nyt himmel og hav i avslappende omgivelser. Her finner du fine leiligheter med rom for etterlengtet familieliv og god feriefølelse.

 

Leilighetene har god plass og er utstyrt med klimaanlegg, balkong, lite kjøkken og spiseplass. Her er det mulighet for enkelt matlaging og du finner et lokalt sentrum kun 100 meter unna leilighetene. 5 km. unna ligger det en større dagligvarebutikk (supermarket). Hotellet har tre forskjellige romtyper: studio (35 m2), leilighet (55m2) og Maisonette (70m2). Alle romtyper har balkong og utsikt mot hage eller sjø. 

 

Sun Village er et ideelt feriested for familie. Du kan slappe av ved bassenget som har en fin solterrasse med solsenger, parasoller og fin utsikt mot sjøen. Ved bassenget finner du også en lunsjbar som serverer drikke og snacks.

 

Fra hotellet går det sti ned til stranden, kun en kort spasertur unna er det flotte bademuligheter i sjøen. Stranden i Megas Limnionas er en fin og barnevennlig sand- og rullesteinstrand. Ved stranden er det flere restauranter og strandbarer som serverer mat og drikke.

 

Hotellet arrangerer også greske kvelder i sommermånedene juni til august med grilling på terrassen i hovedrestauranten.    

Les mer

Du har søkt på:
Reiser fra Kj¢r Selvi 02.05.2021for 2 personer

VARIGHET
DATO
TID
ROMTYPE
ANTALL STOPP
TOTALPRIS

Avstander

Lokalt sentrum 100 m.

Supermarket 5 km.

Chios by 8 km.

Flyplass 6 km.

Strand ca. 200 m.

 

Basseng

Utendørs badebasseng

Fri bruk av solsenger og parasoller ved bassenget

 

Strand

Offentlig strand ca. 200 meter unna.

Gangsti fra hotellet til stranden

Hotellet har ikke solsenger ved stranden.

 

 

Restaurant/bar

1 Restaurant

2 Barer

 

Rom

Aircondition

Minikjøkken

Kjøleskap

Balkong

 

Internett

Gratis internettilgang

 

Annet

Antall leiligheter: 30

Gratis parkering

Les mer

Studio

Størrelse: 35 m2

Maks antall gjester: 3 personer

 

Studio har eget bad, TV, telefon, kjøkken, aircondition, sofa, balkong med stoler og bord, og spiseplass. I rommet er det en dobbeltseng og det er mulighet for ekstraseng i sovesofa. Studio passer best til 2 voksne, eventuelt 2 voksne og 1 barn. 

 

Leilighet

Størrelse: 55 m2

Maks antall gjester: 4 personer

 

Leiligheten har eget bad, TV, telefon, kjøkken, aircondition, sittegruppe, spiseplass, balkong med stoler og bord, separat soverom med dobbeltseng og køyeseng. Leiligheten passer best for 2 voksne og opptil 2 barn. 

 

Maisonette

Størrelse: 70 m2

Maks antall gjester: 4 personer

 

Maisonette er en større leilighet over 2 etasjer med eget bad, TV, telefon, kjøkken, aircondition, sittegruppe, spiseplass, balkong med stoler og bord, separat soverom med dobbeltseng. Leiligheten passer fint for 4 personer eller 2 voksne og 2 barn

Les mer

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor totalt stemmer