Evangelia Apartments

  • Beach

Våre gjester gir bostedet:

10/10

Evangelia Apartments er et leilighetshotell med god beliggenhet ved stranden i Karfas. Her bor du i fine leiligheter som ligger litt i høyden med utsikt. Oppholdet her byr på leiligheter med kjøkken slik at du kan tilberede måltider selv. Leilighetene har også god uteplass med møblert balkong/terrasse – ideelt for trivelige sommerkvelder med prat, spill og hygge. Leilighetene passer både til familie og vennepar – stedet er også et godt utgangspunkt for å oppdage flere sider av Chios. Det er gratis parkering utenfor.

 

Evangelia Apartments ligger kun noen få kilometer fra sentrum. Det er kort avstand til stranden i Karfas og det er fult mulig å gå til stranden fra leilighetene, men vær oppmerksom på at man må gå langs en trafikkert vei. I nærområdet finner du mange hyggelige tavernaer, butikker og lunsjbarer. Flere av disse ligger ved stranden i Karfas. Evangelia Apartments passer godt for familie. Leilighetene har fin størrelse på 55 m2 og har oppredning i dobbeltseng og sovesofa.  

 

Karfas er det mest livlige av stedene hvor Amisol tilbyr bosteder på Chios. Stranden her er en av de mest populære blant strendene på øya. Her finner du en myk og god sandstrand som er langgrunn. På stranden er det solsenger og parasoller som man kan leie og det er flere lunsjbarer i området rundt stranden.

 

I Karfas er det minimarkeder der man kan kjøpe dagligvarer. Hvis man ønsker shopping og flere spisesteder så kan man ta turen inn til Chios by som ligger omtrent 6 km. unna. Det går flere busser (litt avhengig av sesong), men omtrent en gang i timen. Med drosje koster det om lag 10 – 15 Euro en vei inn til Chios by.  

Les mer

Du har søkt på:
Reiser fra Oslo Gardermoen i søn 01.08.2021 for 2 personer

VARIGHET
DATO
TID
ROMTYPE
ANTALL STOPP
TOTALPRIS
FLY 7 dag
søn 01. aug 2021
06:05 - 09:50
Havutsiktsleilighet med 2 rom for 2-4 personer.
8.395,- 7.395,- Totalpris: 14.790,-

Avstander

Flyplass 4 km.

Sentrum 5 km.

Strand ca. 400 meter.

 

Parkeringsplass

Offentlig parkering i nærheten, gratis.

 

Leilighet

Sengetøy

Klesskap

Rengjøring av leilighet

Møblert balkong

Kjøkken

 

Aktiviteter i området

Strand

Dykking

Sykling

 

Internett

Wi-Fi tilgjengelig i alle leiligheter

Leilighetene har plass til 4 voksne eller 2 voksne og 3 barn.

Leiligheten har eget soverom med dobbeltseng. I stuen er sengeoppredning i sovesofa med plass til 2 voksne eller 3 barn.

Rengjøring 3 ganger per uke.

Bytte av håndklær og sengelaken 2 ganger per uke.

 

Fasiliteter

Stue

Kjøkken

Aircondition (mot tillegg i prisen).

TV

Balkong/terrasse

Eget Bad

Vaskemaskin

Skap

Hårføner

Mikrobølgeovn

Sprinkelseng til spedbarn kan fås på forespørsel

Les mer

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor totalt stemmer