Januarsalg til Sharm el Sheikh

👉Her finner du din januar reise til sola

Leter du etter en billig reise til syden i januar? Da har du kommet riktig, vi har billige reiser til den egyptiske varmen i Sharm el Sheikh. Med over 350 soldager i året er du her sikret en varm og solrik ferie og kan fylle opp med D-vitamin, energi og eventyrlige ferieminner når kulda står på hjemme i Norge. Sharm el Sheikh er et populært reisemål ved Rødehavet som gir deg den unike kombinasjonen av strandferie med snorkling i verdensklasse, brennhet ørken og flotte hoteller i ulike klasser. Book ferien med all inclusive så er det bare å nyte deilig mat og drikke gjennom hele dagen, uten å tenke på feriebudsjettet.

 

Hva med å kombinere sol- og badeferien med en middag med beduinene i ørkenen eller en tur til Kairo for å oppleve pyramidene?
Vi tilbyr spennende halv- og heldagsturer som gir deg muligheten til å oppleve historiske steder og det klassiske Egypt. Med Amisol kan du ta dykkekurs eller oppleve Rødehavets fargerike skatter under vann på snorkletur med båt i nasjonalparken Ras Mohamed eller ut mot Tiran-øya. Kjør ATV og ri på kamel i ørkenen før en middag med beduinene og magisk stemning under stjernene.
Sharm el Sheikh er en herlig destinasjon hvor man finner noe for enhver smak og preferanse - kom å opplev det hele selv!
Se våre supergode tilbud på januar reisen - velg antall personer og avreisedato!Alle reisemål, All
Oslo Gardermoen, FLY 7 dag, 2 personer
Endre søk
Avreise

Hjemkomst