Kun fly T/R uten bagasje

Våre gjester gir bostedet:

10/10

Bestill kun flybilletter tur/retur Oslo - Sharm el Sheikh uten innsjekket bagasje. I denne billetten er det kun inkludert håndbagasje 7 kg. Hvis du ønsker å legge til innsjekket bagasje kan dette bestilles pr. telefon eller epost. Pris kr. 400,- for 1x kolli (20 kg.). 

 

Vil du reise billig, raskt og enkelt? Da er dette den perfekte flybilletten for deg. Kanskje du bare skal besøke noen venner, eller har bosted fra før, eller rett og slett ikke vil ha med deg så mye bagasje. Sharm el Sheikh er tross alt varmt og godt, og store deler av dagen kan tilbringes i badeshorts og sandaler! 

 

Bestill kun fly uten bagasje og få billige flybilletter fra Oslo til Sharm el Sheikh. 

Les mer

Du har søkt på:
Reiser fra Oslo Gardermoen i fre 25.06.2021 for 2 personer

VARIGHET
DATO
TID
ROMTYPE
ANTALL STOPP
TOTALPRIS

Reisende som bestiller Kun Fly gjennom AmiSol Travel omfattes ikke av Lov om Pakkereiser eller Alminnelige vilkår for Pakkereiser utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet.

Reisende som bestiller Kun Fly gjennom AmiSol Travel omfattes heller ikke av Reisegarantifondet.

 

Om man kun skal benytte billetten en vei må dette avtales skriftlig med AmiSol Travel før avreise.

 

Hvis man ikke sjekker inn og er med flyet fra Norge mister man retten til hjemreisen om ikke annet er avtalt og skriftlig bekreftet fra AmiSol Travel.

Reisende som har bestilt Kun Fly og evt. ønsker å utvide oppholdet kan kjøpe returbillett av AmiSol Travels reiseledere på reisemålet forutsatt ledig kapasitet. Denne typen returbilletter kan ikke forhåndsreserveres eller bestilles ved kontoret i Norge

 

Endring av avreisedager, avreisetider og sted kan forekomme.

Ved hjemreise er den reisende selv ansvarlig for å møte til riktig avreisetid. Hjemreisetiden kan endres. Ta kontakt med våre reiseledere på reisemålet for bekreftelse av avreisetiden. Kontaktinformasjon finnes i billett/reisebevis.

Man er selv ansvarlig for å møte til riktig avreisetid og pliktig til å ringe AmiSol Travels representanter på reisemålet 24 timer før hjemreise for bekreftelse avreisetiden.

 

Amisol kan innstille flyvninger uten erstatningsansvar dersom det er for få påmeldte på en enkelt avgang eller en serie avganger, dersom Amisol har meddelt de reisende om innstillingen minimum to uker før avgang. Videre kan Amisol innstille en flyvning uten erstatningsansvar dersom det foreligger hindringer utenfor Amisols kontroll og som Amisol med rimelighet ikke kunne ventes å ha kjent til eller tatt i betraktning da avtalen ble inngått. Slike hindringer kan være krig eller krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer eller annet som kan likestilles med dette. Ved innstilte flyvninger tilbakebetales det innbetalte beløpet.

Les mer

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor totalt stemmer