Hotel Vila Baleira, Porto Santo
Hotel Vila Baleira Suites, Porto Santo

 

Golfreiser til Porto Santo

Spektakulær 18-hulls golfbane ved kysten
Golfbanen er designet af Severiano Ballesteros
Ideelt reisemål for deg som ønsker en golfreise kombinert med avslapning

 

Drømmer du om en golfreise som kombinerer utfordrende spill og avslappende omgivelser?

Vår golfpakke til Porto Santo inkluderer alt du trenger for en perfekt golfferie. Med opptil 6x Green Fee på den prisbelønte 18-hulls banen, innsjekket golfbag på flyet, transfer tur/retur flyplass-hotell, og mye mer, er alt ivaretatt for at du skal kunne fokusere på spillet og nyte ferien fullt ut. Bestill din golfpakke i dag og gjør deg klar for uforglemmelige golfopplevelser på den fantastiske øya Porto Santo.

Finn det perfekte hotellet for din golfreise her 


 

  

  

Den perfekte golfreise

 

Porto Santo er en drømmedestinasjon for golfentusiaster med sin spektakulære 18-hulls bane designet av golflegenden Seve Ballesteros. Banen, som nylig ble kåret til «Verdens beste spirende golfdestinasjon 2019», ligger midt på øya og byr på utfordrende spill med vakre omgivelser

For å bestille golfpakken, legg den enkelt til som tillegg i bestillingsprosessen. Etter bestilling kan du enkelt bestille dine ønskede starttider per e-post til post@amisol.no. Oppgi ditt bookingnummer og ønskede dager og starttider for din golfreise.

 

Finn det hotellet du ønsker å bo på, og bestill golfreisen din her

Les mer

 


 

 Golfbanen på Porto Santo 

På denne  suverene 18-hulls golfbanen er alle hullene unike. Seve Ballesteros design besitter hull som 6 par 3 hull, 6 par 4 hull og 6 par 5 hull, noe som skiller denne banen fra de fleste andre.  
Det såkalte “Amen hjørnet” med utsikt over Atlanterhavet- 13, 14 og 15 hullene krever presisjon for enhver golfer. Disse hullene med sine fantastiske utsikptsunkter, er verdt et besøk for enhver golfer.  
 
Seve Ballesteros, som designet denne golfbanen, elsker å avslutte med et helt unikt hull som det siste i banen, et par 5 hull overseende en innsjø og en S-formet bunker, som er designerens signatur.  

 


 

Golfreise med Fornebu Golf 2024

Fornebugolf hadde med 14. stk. golfere 1 uke til Porto Santo i januar 2024. Det var stort sett golfere med handicap mellom 12-30 som var med på turen.

Vi spilte golf 6 dager på rad, og banen tilfredsstilte alle sammen på godt og vond. Det er spesielt de 3 hullene fra 13-15 langs «klippene» som fantastiske.

Porto Santo har et sjarmerende sentrum med flere gode restauranter. Vi benyttet oss også av sykkel og scooter til sightseeing. Hotellet var fint med fasiliteter som paddel, tennis og et stort bassengområdet. Men det anbefales å ta turen ned til den utrolige stranden og bade i Atlanterhavet.

Vi kan på det sterkeste anbefale private-/og gruppereiser en tur til Porto Santo med Amisol Travel. Vi kommer garantert tilbake snart! 

Thomas Amundsen, Daglig leder Fornebugolf

Les mer

Alt du skal vite om golfreiser til Porto Santo

Er du proff/pro?

Som arrangerer gruppereiser/matchturer for medlemmene i din golfklubb og leter etter en god samarbeidspartner? 

Ring oss på tlf. 32 200 900 eller send en mail til post@amisol.no for en hyggelig prat med vår gruppeavdeling  - vi har flere års erfaring med å sende avgårde både små og store grupper, og har direkte kontakt til golfhotellene.

Vi er klar over det store ansvaret som du har når du organiserer en golftur for klubbens medlemmer. Derfor tar vi oss av alt det praktiske, og vi sørger for alt alt dungerer før, under og etter reisen. ..
Inkludert tee-tider og evt. range tider.

Når du booker golfreisen og gruppeturen via Amsiol Travel er dine gjester garantert den beste servicen. Du har selv direkte kontakt med vår gruppeavdeling dersom du trenger hjelp under oppholdet.

Ønskede og bekreftede Tee times

I forbindelse med bestilling av en individuell golfreise, eller golfpakke, må du be om starttider. Dette gjøres hos reisekonsulent i vår gruppeavdeling.

Vi anbefaler å bestille starttider så tidlig som mulig, da det i enkelte perioder kan være økt trafikk på banene

Golfbanen

Porto Santos golfbane ble sammen med de to golfbanene på naboøya Madeira kåret til «Verdens beste spirende golfdestinasjon 2019» på det prestisjetunge gallashowet «World Golf Awards 2019» i Abu Dhabi.

Porto Santo Golf Club ligger midt på øya og gir spillere muligheten til å nyte et utfordrende spill, samtidig som en kan ta inn de vakre omgivelsene på øya. Banene er designet av golflegenden Seve Ballesteros og 18-hulls er delt opp i to ulike områder. Den sørlige delen av banen er utsmykket med flere vannhinder og krever et langt og presist spill, tradisjonelt amerikansk. Den nordlige delen av banen ligger på toppen av klipper med det turkise Atlanterhavet som et bakteppe for spillet, her kan du oppleve den unike kombinasjonen av havet på den ene siden og de bratte bakkene på den andre.

Fairwayer er en god blanding av brede motorveier, men også smale landeveier. Banen er en svært underholdende golfopplevelse, hvor vær- og vindforhold stiller store krav.

Ønsker du å øve på sikte- og skuddteknikken? 9 hulls par 3 banen er perfekt til nettopp dette.

Kombinasjonen av naturlandskapet, de godt plasserte bunkerne og vannhinder garanterer en helt unik golfopplevelse, selv om du spiller på banen flere ganger i uken. Med et varierende terreng, inkludert sanddyner, innsjøer og havutsikt blir spillopplevelsen på Porto Santo både vakker og utfordrende. Både for erfarne spillere og nybegynnere.

Handikap

Handikaprestriksjoner på Porto Santo Golf – 18 hulls golfbane er det anbefalt HCP 36 for menn – HCP 36 for kvinner. Ingen restriksjoner på par 3-banen. Det er også mulig å leie utstyr, se prisene under.

Vi anbefaler at du spiller på baner som matcher ditt handicap, da dette vil gjøre gleden med spillet større og man holder en god tid på banen slik at den er klar for de neste. Banen har rett til, på forespørsel, å se gyldig handicapbevis enten ved startet spill eller ved innsjekk. Har man et mindre handicap enn banens tillatelse, kan man spille med en proff, eller med en medreisende med matchende handicap.

Det viktigste er at man følger tempoet i spillet. Slik at man ikke mister avstand til de andre spillerne eller skaper kø på banen, dersom dette skjer vil man oftest bli kontaktet av banens Marshalls.

Møtetid på banen

Vi anbefaler alltid å komme i god tid! Minimum en halvtime før din starttid, slik at du kan sjekke inn i klubbhuset, eventuelt fylle opp med proviant og kanskje slå noen putter.

Det er ditt eget ansvar å overholde starttiden på første tee. Dersom du kommer for sent til en starttid, er den betalte greenfee i utgangspunktet tapt. Så kom i god tid - for din egen skyld.

 

Reservering av Buggies, el-trolleys og golfsett

Buggies, el-trolleys og golfsett skal forhåndsreserveres

Ønsker du å reservere en buggy, el-trolley eller golfsett på forhånd, må dette gjøres med våre skandinaviske reiseledere på e-post: post@amisol.no. Reservasjonen er først gyldig når du har mottat en bekreftelse per e-post. Utstyret avregnes direkte med golfbanen. Det er ingen rabattert pris for leie i flere dager.

Før runden kan man kjøpe en liten snackspose med tilhørende vann i klubbhusets restaurant.

Klubbens treningsfasiliteter ligger alle i nærheten av klubbhuset og kan enkelt finnes ved å følge skiltene.

Leie av golfutstyr, trolleys og buggys. Veiledende priser:

Med forbehold for prisendringer og -stigninger.

Trolley (18 hulls): 7 € per dag

El-trolley (18 hulls): 30 € per dag

Buggy (18 hulls): 50 € per dag

Buggy (9 hulls): 35 € per dag

Golfsett per dag (Wilson Staff D200): 35 € per dag

Kølle/jern til banespill: 6 € per stk. per dag

Kølle/jern til driving range: 2 € per stk. per dag

Pro-undervisning 50 min.: 50 €

Fri driving range inkl. baller: 35 € per uke

Oppbevaring av sett uten rengjøring: 25 € per uke

Oppbevaring av sett med rengjøring: 35 € per uke

Green fee par 3 bane/9 hulls/18 hulls: 30/55/95 € per runde for hotell uten Fritt Spill

 

Priser på privatundervisning på ca. 1 times varighet

1 person                                                   45 €
2 personer                                                35 €
3 personer                                                30 €
4 personer                                                20 €

 

Poletter til ballmaskinen kan kjøpes i pro-shoppen:

1 pollett (20 baller)             3,50 €
2 polletter (40 baller)          5,00 €

Ved bestilling, vennligst oppgi følgende

Bookingnummer
Antall buggys/trolleys
1 navn per buggy
Dato
Tee Time
Vi gjør oppmerksom på at det er et begrenset antall buggys/vogner! Så selv om det er behagelig å kunne kjøre rundt på de flotte banene, håper vi likevel på omtanke i forhold til spillere med gangvansker og gjester med fysiske begrensninger.