rundreiser fra Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh er et perfekt reisemål for opplevelsesrike rundreiser!

 

Amisol har direktefly hver uke hele året mellom Oslo Gardermoen og Sharm el Sheikh. Vi het tidligere Pyramidene reiser og var den første turoperatøren som tilbød pakkereiser til Sharm el Sheikh fra Skandinavia. Over 400 000 ferieglade nordmenn har reist med oss til Egypt, og vi har gjennom årene bygget opp god kunnskap om ferieopplevelser som Sharm el Sheikh og området rundt byr på.

 

Med andre ord så er vi veldig godt kjent i dette området. Med den erfaringen har vi skreddersydd rundreiser av høy kvalitet: I vårt reiseprogram finner du nå Rundreise i Egypt, Rundreise i Jordan og Nilencruise. Alle med utgangspunkt fra Sharm el Sheikh, som har en utmerket beliggenhet for å oppdage verdensberømte historiske skatter. I tillegg gir dette mulighet for å nyte noen avslappende feriedager ved Rødehavet. Våre rundreiser fra Sharm el Sheikh gir deg en perfekt kombinasjon av opplevelse og avslapning, en sammensetning av de aller beste ferieopplevelsene.     

Rundreise Jordan med sol og bad

Bli med på en vakker rundreise i gjestfrie Jordan. Dette blir utvilsomt et minne for livet. På rundreisen besøker vi den gjemte byen Petra og nyter solrike dager ved Dødehavet. 

Nilencruise med sol og bad

Her opplever du et eventyr på Nilen med faraoenes Egypt. Vi seiler fra Luxor til Aswan hvor vi blant annet besøker Ramses den stores klosser ved Abu Simbel og Kom Ombo.

Rundreise i Egypt med sol og bad

Her opplever du historiske Luxor og stemningsfulle Aswan, cruise på Nilen og Pyramidene i Kairo. De siste dagene i uken er satt av til solfylte hviledager i Sharm el Sheikh