Isola Bella

Reise til Taormina

Taormina - forførerende romantisk

Taormina er en sjarmerende landsby og det mest kjente feriestedet på Sicilia. Byen har en majestetiske beliggenhet der den troner fra sin høyde 200 meter over havet og Naxosstranden. Utsikten er praktfull utover havet og bukten nedenfor. Bilfrie brostensbelagte gater, koselige, trange smug og store livlige piazzas og ikke minst rikelig med forføreriske fritselser fra det smakfulle italienske kjøkkenet, gjør opplevelsen total. Du skal heller ikke se bort fra at du kan finne hygge med et glass "vino" på en av de flertallige fortausserveringene. Her har du virkelig en ferie i romantiske omgivelser óg har ikke kjæresten din klart å forføre deg tidligere, så klarer han det her.

Corso Umberto - "bli sett" gaten.

Taorminas hovedgate heter Corso Umberto og går mellom de to antikke byportene. Her går du for å se og for å bli sett. Dessuten ligger her motebutikker, iskrembutikker og restauranter som perler på en snor. Fra hver side av Corse Umberto leder små trappetrinnsgater til intime og særdeles sjarmfulle restauranter, her får du servert nydelig siciliansk mat i sitt rette miljø og i en forførerisk atmosfære.  Vil du oppleve ett av byens beste utsiktpunkt, tar du turen til Piazza IX Aprile.

Med Amisol i Taormina eller Taormina Mare?

De nærmeste strendene fra sentrum ligger i Taormina Mare, der du kan velge mellom flere havbasseng mot betaling eller den offentlig rullestenstranden ved Isola Bella. 

Amisol-hotellene i Taormina ligger enten nære sentrum og de stemningsfulle torgene og gatene, eller ved stranden med direkte tilgang til solsenger og strandhygge. Med Amisol kan du bo i vannkanten eller sentralt i byen. Uansett om du velger å bo i sentrum av Taormina eller nede ved vannkanten i Taormina Mare, så knytter taubanen de to stedene sammen på fem minutter. 

Les mer