utsikt over havnen i makadi bay

Reise til Makadi Bay

Langs Rødehavets vestkyst ligger reisemålene som perler på en snor, og Makadi Bay er intet unntak.

 

Sør for Hurghada finner du denne edelstensdestinasjonen som tilbyr hoteller i førsteklasses standard både for voksne uten barn og for barnefamilier.

Strender i Makadi Bay

Makadi Bay er et avsidesliggende område med stille og rolig atmosfære, og i likhet med alle feriestedene langs Rødehavet er det nydelige badeforhold. Mange av strendene består av korallsand, og flere steder er det langgrunt og fine forhold for barn.

 

Alle hotellene Amisol har i programmet tilbyr fri bruk av solsenger og parasoller, som gjør at du kan nyte den rolige atmosfæren, velgjørende varmen og innbydende stranden komplimentert av førsteklasses fasiliteter.

 

Langs kysten utenfor Makadi Bay strekker korallrevene seg helt inn mot strandkanten, slik at du kan oppleve den unike undervannsverden et steinkast fra solsengen.

 

Ta turen til Makadi Bay sentrum

Makadi Bay har et mindre sentrum, her finner du et trivelig torg med omkringliggende barer, kafeer og restauranter. Det beskjedne antallet utesteder gir preg av en eksklusiv og eksotisk tilværelse, det turkisblåe havet strekker seg så langt øyet kan nå på begge sider av sentrum, her er det ypperlig for stemningsfulle spaserturer.

 

Makadi Bay er et fantastisk feriested med skjønne omgivelser og rolig stemning. Her finner du blant annet Egypts største badeland samt andre morsomme, innbydende og spennende severdigheter.    

Les mer

Mat og drikke

 Makadi Bay by er en liten by med et lite og hyggelig sentrum. Her finner du små lokale og internasjonale kafeer og restauranter. Det er ikke et lite utvalg av steder i sentrum som oppleves hyggelig og eksotisk. De litt finere restaurantene ligger hos de store hotellresortsene, forhåndsreservering og dresskode er ofte påkrevd. Vi anbefaler at du ringter til hotellet fra resepsjonen der du bor. Hvis du drar til Hurghada by er utvalget mye større. Det er om lag 1 time å kjøre til Hurghada fra Makadi Bay.  

 

Aktiviteter

Makadi Bay har et godt aktivitetstilbud. Dykking er populær i Makadi Bay, og blant annet er det introdyk, PADI dykkerkurs ogdykkerdager. kontakt veiviseren for mer informasjon.Snorkling mulighetene er fantastiske, og på flere steder er det mulig å leie det nødvendige utstyret. Det erogså mange som prøver å gjøre kitesurfing og windsurfing.Tennisbaner er tilgjengelig på de fleste hoteller. I Makadi Bay finner du også Egyptens største vannpark. Aqua ParkvannsklierraftingsentrifugeGratis fallerbanerFamilie lysbilderbølge bassengerKamikazeBarnas bakkerBlækspruttebanerKanin berg-og dalbanehoppe~~POS=TRUNC slott~~POS=HEADCOMPElephant berg-og dalbanePingvinbanerDolphin berg-og dalbane bassengområderCrazy riverbølgebassengAqua Discosplash PoolAqua barnebasseng Luna Park (fornøyelsespark)9 forskjellige attraksjoner.

 

Shopping

Mange av hotellene har forretningsområder og basarområder. Her kan du gjøre gode tilbudVed å kjøpe, gull, sølv, lær, tepper, parfyme, klær og div. suvenirer.
Det er mange butikker som selger snorkling utstyr og dykking utflukter, så vel som alt tilundervannsopplevelser.
Prisnivået er ganske rimelig og det kan være mye penger på besparelser i forhold tilpriser hjemme i Norge

Les mer