Røm fra vinterkulden og få sol på kroppen!

Det norske været er kaldt og grått i vintermånedene, så hvorfor ikke utnytte denne tiden til å reise på en varm og solrik ferie? Sharm el Sheikh er en perfekt destinasjon for både bade- og kulturferier.

NYHET! Fra 21. oktober flyr SAS våre reiselystne gjester til Sharm el Sheikh!

Reis f.eks. 2. desember og spar opp til 1.050,- per person

Vi har valgt ut 4 av de beste hotellene i Sharm el Sheikh.

 

 Se alle våre reiser til Sharm el Sheikh.

Bestill ferien din i dag - endre søket for antall personer og avreisedato 

Restplasser om vinteren - Finn dem her!

Bestill din reise nå om vinteren - og vær sikker på å få masse sol i de kalde månedene. Forhåndsbestill reisen nå med et billig depositum og sikre deg en plass i solen, på ditt favoritthotell.

Hvis du velger å reise til Egypt, kan du for eksempel nyte været med en minimumstemperatur på ca. 29 grader om dagen. Med de litt kjøligere nattetimene er det gode muligheter for å nyte en deilig kveld på terrassen, eller en flott tur inn til byen i Sharm el Sheikh.

Hotellene er store og har et utall av fasiliteter, slik at alle i familien kan bli aktivert hvis ønskelig. Hvis du heller vil slappe av ved bassenget eller stranden, er Egypt det opplagte stedet. Her er det alltid varmt, og du kan være sikker på å samle energi, få farge og masse feriestemning før turen går tilbake til det kalde og triste Danmark.Alle reisemål, All
Oslo Gardermoen, FLY 7 dag, 2 personer
Endre søk
Avreise

Hjemkomst

Utsolgt prøv andre datoer/reiselengde