Vinn en golfreise for 1 person til Porto Santo med opphold på Hotel Vila Baleria! Meld deg på nyhetsbrevet og vinn en golfreise i dag ✈️

Drømmer du om å svinge golfkøllen på vakre Porto Santo? Nå har du sjansen til å vinne en uforglemmelig golfreise for én person til denne fantastiske destinasjonen. Vi gir deg muligheten til å oppleve øyas idylliske golfbaner, solskinn og avslappende atmosfære, mens du bor på det luksuriøse Hotel Vila Baleria.

Reisen inkluderer følgende:

  • Opptil 6x Green Fee på 18-hulls banen: Du kan nyte hele seks runder med golf på den vakre 18-hullsbanen på Porto Santo. Dette er en unik mulighet til å forbedre ditt golfspill og oppleve enestående naturskjønnhet mens du spiller.

  • Innsjekket golfbag på flyet: Du trenger ikke bekymre deg for å ta med golfutstyret ditt. Vi tar oss av din innsjekkede golfbag slik at du kan reise komfortabelt.

  • Transfer tur/retur flyplass-hotell: Vi sørger for at du blir møtt på flyplassen og transportert til ditt oppholdssted på Hotel Vila Baleria, og når tiden er inne for å dra hjem, vil vi sørge for trygg transport tilbake til flyplassen.

  • 20 kg innsjekket bagasje: Du kan pakke med deg alt du trenger for din golfferie, med 20 kg innsjekket bagasje inkludert.

  • Mat på flyet tur/retur: Vi vil sørge for at du ikke går sulten under flyreisen. Du vil bli servert deilige måltider på begge reisene til og fra Porto Santo.

Vinneren trekkes den 20. november 2023 og vil få direkte beskjed. Lykke til!

Meld deg på her

Les mer om golfreiser til Porto Santo her