3 vårreiser du sent vil glemme

Hvor går din vårferie?

Finn din vårreise her👇🏼

Book reisen i dag - endre søk for antall personer og avreisedato

Våren er rett rundt hjørnet og hva er vel bedre enn å ta en tur til sydensola for å lade opp, få varme og energi? Mars måned er en fantastisk reisemåned, midt mellom den travle jule- og påsketiden. Været hjemme i Norge varierer med kulde, is, snø og vind, med bare en 5-timers flytur kan du unnsliååe kulden og nyte 27 varmegrader ved Rødehavet. Sharm el Sheikh ved Rødehavet er det åpenbare feriestedet i vintermånedene, her er det alltid varme og lune dager og kvelder. De flotte hotellene med lange hvite sandstrender er bare et pluss i boka av mange.

Gå en lang tur på stranden eller nyt solen ved bassenget med en kjølig forfriskning i hånden, blandet med mange gode opplevelser. Vinteren i Egypt er en fantastisk tid på året som mange bruker til å utforske og dra på utflukter. Med bare en 50-minutters innenlandsflyvning fra Sharm el Sheikh er du ved de verdensberømte pyramidene. Du kan også nyte en dag på havet med snorkling, svømming eller dykking. Se våre mange flotte marstilbud for Rødehavet.

Ferieområdene Hadaba, Naama Bay og Nabq som ligger i Sharm el Sheikh, her er fantastiske dykke- og snorklemuligheter. Våre store all inclusive resorthoteller langs kysten har i mange år vært et opplagt valg for hele familien. Familietilbud for den store eller lille familien, her er det noe for enhver smak. Ta en tur i siste liten i mars, eller se våre mange billige reiser og bli inspirert.Alle reisemål, All
Oslo Gardermoen, FLY 7 dag, 2 personer
Endre søk
Avreise

Hjemkomst