Besøk vakre Ras Nasrani og SoHO

Opplev Ras Nasrani-området i Sharm el Sheikh

Her bor du tett på SOHO Square, som byr på underholdning og aktiviteter for alle aldre!

Se alle våre hotell i Sharm el Sheikh her

Ras Nasrani

Et av de nordligste lokale stedene i Sharm el Sheikh er Ras Nasrani, som er en populær destinasjon for familieferien, men også for deg som ferierer med venner eller kjæresten. Ras Nasrani er et flott område for barn og voksne og ligger langs kysten, her kan dere nyte late dager på en solseng på stranden, snorkle eller dykke ned i det fargerike undervannslivet i Rødehavet og nyte omgivelsene. I Ras Nasrani finner du blant annet våre populære 5-stjerners hoteller; Baron Resort, luksuriøst for hele familien og Baron Palms Resort, et elegant feriested kun for de voksne gjester.

 

En verden av underholdning venter i SOHO Square

Sharm el Sheikh er et reisemål som byr på mye mer enn «bare» flotte resorter i toppklasse med morsomme aktiviteter i bassenget og nydelig snorkling i Rødehavet. Når du først er i Sharm anbefaler vi å ta en tur til SOHO Square, et av Midtøstens mest spennende underholdningssentre. Prisbelønte SOHO Square i White Knight Bay er det ultimate reisemålet for deg som søker en underholdende ferie i Sharm el Sheikh. Utforsk de mange aktivitetene, shopping og det brede utvalget av kaffebarer, kafeer og restauranter som serverer utsøkt internasjonal mat i verdensklasse.

 

Enten du reiser med familien, venner eller med partneren finnes noe for enhver smak i SOHO. Fontenen er en sentral attraksjon i SOHO og har blitt kåret til en av de flotteste attraksjonene i Sharm el Sheikh, ta en kveldstur og se fargespillet i den opplyste fontenen og nyt folkelivet.

 

Det er mange som reiser til SOHO for en utsøkt gourmetopplevelse på de mange restaurantene, som for mange står sentralt for en perfekt ferieopplevelse. Det brede utvalget gjør SOHO Square til det perfekte stedet for å møte venner, nyte de livlige omgivelsene med familien eller ha en romantisk middag med din kjære.

 

Er du på jakt etter fine souvernirer fra din ferie i Egypt? SOHO byr på gode shoppingmuligheter, her kan du shoppe i internasjonale butikker og merkevarer eller prute på prisen på basaren.

 

I SOHO Square er det et yrende folkeliv gjennom hele dagen, og på kvelden kan du dra på konsert og se internasjonale musikere og band på SOHO scene. Opplev underholdningen ved scenen, dra på en av barene eller loungene. Er du en nattugle? Da kan du danse til solen går opp på den populære nattklubben.Alle reisemål, All
Oslo Gardermoen, FLY 7 dag, 2 personer
Endre søk
Avreise lør 09. des 2023
SAS 09:15 - 15:45
Oslo Gardermoen -> Sharm el Sheikh

Hjemkomst lør 16. des 2023
SAS 16:45 - 21:30
Sharm el Sheikh -> Oslo Gardermoen


Hilton Sharks Bay Resort

Hot Deal

Hilton Sharks Bay Resort

Sharm el Sheikh - Ras Nasrani

Fly & Hotel

-All Inclusive

-Herlig snorkling

-Flotte fasiliteter

Totalpris: 11.198,-
9.095,-

5.599,-

BESTILL
Baron Resort

Eksklusivt – beste snorkleforhold i Sharm

Baron Resort

Sharm el Sheikh - Ras Nasrani

Fly & Hotel

-Eksklusivt familiehotell i Ras Nasrani

-Direkte på stranden med fantastiske snorkleforhold

-Premium all inclusive eller halvpensjon

Totalpris: 12.798,-
10.345,-

6.399,-

BESTILL
Baron Palms Resort

Kun for voksne – all inclusive

Baron Palms Resort

Sharm el Sheikh - Ras Nasrani

Fly & Hotel

-Luksuriøst og avslappende voksenhotell (16+)

-Stort bassengområde og direkte på stranden

-All inclusive - spis på flere restauranter

Totalpris: 12.998,-
10.795,-

6.499,-

BESTILL